Søg Feriebolig - 

Antal personer
arrow
Søg!
Betal feriebolig annonce via krypteret linie

Følg os på

Følg os på Facebook

Lejlighed til leje i Playa Honda

Bolig id: 1834

Lejlighed med 2 soveværelser udlejes i Playa Honda

udendørs og indendørs, pool, jacuzzi, gymn, sauna, sover 7 + barneseng, 2 cykler + buksetrold cykel, 20min-Murcia Airport, 15% rabat Late booking. Nedenfor ser du en række fotos samt priser, kalender og en beskrivelse af boligen.

Fotos

Fotos af ferieboligen i Playa Honda

Verde Mar III outdoor pool + jacuzzi
Verde Mar III outdoor pool + jacuzzi
Terrace with sunshine for breakfast.
Terrace with sunshine for breakfast.Bedroom 1-Looking onto terrace
Bedroom 1-Looking onto terrace
Lounge area
Lounge area
se flere fotos af ferieboligen
Klik her for at se flere fotos

Beskrivelse (skrevet af ejeren selv)

Fakta

  • Lejlighed
  • 2 soveværelser
  • 7 sovepladser
  • 1 badeværelse
  • 83 m² bolig
  • 14 m² terrasse

Services

Send forespørgsel
Sydøstlige Spanien
15% rabat, Late booking betalt fuldt ud
Normal slutrengøring, linned, håndklæder, er inkludere i prisen.
Alle lejlighederne i Verde Mar III er meget imponerende og er mere eller mindre udstyret samme, men vi tror, ​​det kan være de små ting, der gør forskellen mellem lejlighederne, så her er nogle poster, der indgår i vores uden ekstra omkostninger:
Røg alarm, førstehjælp forsyninger, DVD-afspiller med USB-tilslutning, så du kan afspille dine digitale fotos på tele, masser af cd'er og dvd'er, et udvalg af bøger, Scrabble, domino, kort, skitser, skak, backgammon og andre brætspil , strand stole, strand måtter, oppustelige lilos, parasol, en stor og medium størrelse gummibåd, strand legetøj, 2 voksne mountain bikes, 1 småbørn cykel med stablizers (max 50 kg), Ruck Sack, baby-rejseseng, baby relaxer stol + bord stol, potte, hårdttræ terrasse bord og seks stole, 3 alt terræn klapbord / afføring, store og mellemstore kølebokse med fryser blok, termokande og picnic tallerken / bestik sæt; omfattende udvalg af køkkenredskaber, gryder, pander, tekande , mælk og sukker sæt, masser af glas, herunder vin og champagne fløjter, en paella pan og urter / krydderier til at gå med det, hjul frugt juicer, mikroovn komfur, opvaskemaskine, kaffemaskine, indkøbsvognen, kold / varm luft blæser i badeværelset, badevægt at tjekke din bagage, clockradio i hvert soveværelse, en hårtørrer, der passer til den lokale elforsyning, væg spejle i soveværelser, entre, stue og badeværelse, tasselled flyve skærmbilleder på skydedøre terrassedøre, en paraply, som du bør ikke har brug for, en fakkel i tilfælde af en nødsituation eller vender tilbage natten fra campingpladsen restaurant.


Beliggende på Costa Calida syd for Costa Blanca denne ferielejlighed bygget 2005 er omkring 50 m fra Playa Honda gylden sandstrand, 700m lang x 36m bred. Det er cirka 10 minutters kørsel til La Manga Club Golf sportskompleks, Nord, Syd og Vest, golfbaner (brugt som mødested for tv-programmet Superstars).


Mar Menor Vejr

Vejret langs kysten ved Mar Menor er mild, hvilket gør den ideel til ferier i både sommer og vinter. Området ligger i læ af bakker og høje bjerge gør dette en slags mikro klima. Dette begrænser nedbør, som et resultat regionen nyder solskin for over 320 dage om året. Solen er hotteste i juli og august, med temperaturer sjældent falder under 30 ° C. De typisk milde vintre prale gennemsnit på omkring 17 ° C.
Mar Menor område er berømt for sine saltsøer, som har en stor indvirkning på luftfugtighed, som et resultat er luften tørretumbler end andre dele af Spanien.

Ideel til familier

Feriekomplekset har sikker video link indgang, tilbyder rekreative områder med palmer i en anlagt have, udendørs swimmingpool maj til september med jacuzzi, opvarmet indendørs pool okt-MAJ med jacuzzi & sauna, gymnastiksal og legeplads for børn. Lejligheden er i gåafstand til lokale supermarked, grøn købmand, almindelig butik, barer og restauranter. Stranden har en bar åben det meste af året omkring 100 m mod syd, og der er La Manga Camping omkring 300 m nord, som har en beach bar åbent hele året, og der er en Go-Karting bane omkring 1,5 km væk og der er tennis og basketballbaner lokalt ved udkanten af ​​landsbyen. Der er to voksne cykler til din brug i lejligheden.


Lokalt

Der er store supermarkeder inden for en fem minutters kørsel fra Cabo de Palos, Los Belones landsby, er en kort køretur væk, og byder på butikker, barer og gode internationale restauranter, der passer til enhver lomme og på tirsdage der er et lille marked på kirkepladsen. Cabo de Palos, omkring 4 km væk er en fiskerby, som bliver et sted for natteliv i de små timer, den kinesiske restaurant er en skal gøre, er der også et stort marked om søndagen sælger alt fra lokale produkter til loppemarked poster. Den lokale bus service mellem Catagena og La Manga, stopper regelmæssigt i udkanten af ​​landsbyen på den vej, den vigtigste bus station er omkring 2 km på La Manga yde service til resten af ​​Spanien. Den nærmeste togstation er i Los Nietos omkring 6 km væk.


Biludlejning & Airport Transfer

Leje en bil er den mest bekvemme måde at rejse under dit ophold, og det er relativt billigt under hensyntagen til omkostningerne ved transport til lufthavnen. Der er mange udlejnings firmaer og transfer / taxi selskaber. nogle af vores gæster har ikke lejet en bil, og vi har organiseret deres overførsler.

Hvis du har brug for hjælp med dine overførsler kan vi arrangere dem for dig.

Nærhed

Nærmeste strand: Mindre end 50m
Nærmeste Golf Course: 6,5 km
Nærmeste lufthavn: 30 km
Nærmeste Bar / Cafe / Restaurant: 25m
Nærmeste Butikker: 250m
Nærmeste Marina: ca 1000m
Nærmeste Cykeludlejning: Mar de Cristal & La Manga Strip

Oversigt

Fakta
Lejlighed
2 soveværelser
7 sovepladser
1 badeværelse
83 m² bolig
14 m² terrasse
Egnet til
ældre venlig
husdyr ikke tilladt
rygning forbudt indendørs
bil anbefales
bil ikke nødvendigFaciliteter
Generel:  sengetøj, håndklæder

Udendørs:  fælles pool, opvarmet pool, udendørs jacuzzi, terrasse, balkon, tagterrasse, have, terrassemøbler, solsenge, parkering, elevator

Indendørs:  indendørs pool, Wi-Fi, satelit, air conditioning, opvarmet, cd afspiller, dvd afspiller, radio, tv, vaskemaskine, vugge, strygejern, strygebræt, fitness rum, dørtelefon, loft ventilator

Køkken:  opvaskemaskine, fryser, køleskab, kaffe maskine, grill, kogeplader, micro ovn, ovn, vandkoger, brødrister

Badeværelse:  bruser, badekar, hårtørrer

Senge:  0 dobbelt senge, 4 enkelt senge, 3 sovesofaer, 0 køjesengeBemærkninger

Overnatning

Beliggende på 5. sal, der er elevatorer og trapper adgang, der tjener 2 lejligheder pr etage, det sover op til 7 personer + barneseng, indkvartering består af to soveværelser, stue / spisestue, badeværelse, køkken og en god størrelse terrasse (14m2) , med udsigt over de orientalske tema swimmingpools, rekreative områder og Mar Menor.

The Lounge / spisestue er åben plan, komfortabelt møbleret med en dobbelt sovesofa med en enkelt udtræksseng nedenfor, spisebord og stole til 7 personer + spædbørn bord stol. Der er varm / kold air conditioning, video dør ind system og TV / DVD / CD og brætspil underholdning. Skydedøre åbner ud til terrassen, hvor der er træterrasse furnature og beach legetøj er gemt.

Den vigtigste soveværelse har to enkeltsenge, 2 sengelekture kabinetter og lamper, monteret garderobe, kommode og dette soveværelse har også varm / kold air conditioning. Det andet soveværelse har et loft ventilator lys, to enkeltsenge, en sengelekture kabinet med lampe, lille kommode, kommode og monteret garderobe. Badeværelset er fuldt flisebelagt og har et toilet, bidet, belyste vaskeskab, vask håndvask, badekar og bruser med sikkerhed bruser skærmen.

Køkkenet er fuldt udstyret med en keramisk kogeplade, ovn, emhætte, opvaskemaskine, mikroovn, køl / frys, filter kaffemaskine, brødrister og kedel. Bestik og porcelæn er tilvejebragt til 7 personer, og der er rigelig køkkenredskaber. Den vaskemaskine, rengøringsassistenter håndvask og vandvarmer er beliggende fra køkkenet i galleria terrasse, bliver cyklerne opbevares her såvel som de talrige strandstole.

Indkvartering er rummelige (83.33m2), gulve er flisebelagt overalt, er det godt udstyret og møbleret til en høj standard, er alle linned og håndklæder (ikke strandhåndklæder) leveres som standard og alle tjenester er inkluderet uden ekstra beregning. En barneseng og høj stol kan leveres efter aftale til kostpris. Lejligheden har en kort hallway fører fra indgangen til alle rum undtagen galleria terrasse, hvortil der er adgang fra køkkenet, og den store terrasse, der er adgang fra stuen skydedøre.

Vandsport

Fans af vandsport vil finde en af ​​de bedste steder i verden for at praktisere sejlads, kano, svømning, vandski, jetski, flyve surfing, windsurfing, catamaranning, og hver anden form for vand sport aktivitet i sine mange klubber, havne og sejler skoler. Den Nautical Resort på Mar Menor og lignende konsortier i Mazarron og Aguilas giver mulighed for at leje ud udstyr og book sejler kurser.

La Manga Strip

Strimlen er omkring 18,5 km lang mellem Middelhavet og Mar Menor. Der er mange strande på hver side af La Manga del Mar Menor strimmel, der deler de to have, Mar Menor er sikrere for badning, det er lavvandet, med temperaturer generelt højere end Middelhavet, men begge kyster tilbyder fremragende bademuligheder. Strande omfatter Playa Honda, Playa Paraiso, Playa Cavanna, Playa Chica og Playa de Venceciola på Mar Menor, og Playa del Estacio, Playa el Arenal og Playa de Galua ved Middelhavet. Mange af strandene har liggestole og parasoller, som er til rådighed for udlejning i et lille gebyr.


Calblanque

Placeret på Middelhavet fastlandet side, Calblanque er en nationalpark Nature Reserve, hvor der er afsondret sandstrande, klippefyldte bugter og saltsøer. Der er meget få bekvemmeligheder, men det er det perfekte sted for naturelskere, vandrere, cyklister og dem, der søger privatlivets fred eller for at observere fuglelivet eller hval-watch. Området er under overvejelse til klassificering som et World Heritage Site.


Mar de Cristal

Mar de Cristal er på den indad kysten af ​​Mar Menor er det næste stranden til Playa Honda, hvor der er et godt udvalg af vandsport til rådighed. Det er en kort køretur eller en gåtur rundt i forageren mod nord (til venstre), fra Verde Mar III, hvor der er snack barer og restauranter langs dens længde. Vandet er lavt og sikkert til badning.

Lejlighed E12, Verde Mar III, Playa Honda, La Manga, Murcia, Spanien,
er til rådighed for udlejning hele året. Normalt priser er baseret på leje lejligheden for 7 nætter, selvom andre perioder kan accepteres henvises til prisfastsættelse sektion. Startdatoen er omsætningspapirer, for dig at drage fordel af flyvning rabatter. Skulle dine datoer dække forskellige priser perioder de samlede omkostninger vil blive beregnet forholdsmæssigt for det antal dage i hver periode. Hvis du har brug for yderligere oplysninger, vi skal være glade for at modtage din forespørgsel.

For at gøre en reservation, kan du læse de vilkår og betingelser nedenfor høre tilgængelighed kalender nedenfor og derefter kontakte os. Din afslutning af ansøgningsskemaet vil blive taget som en accept af de vilkår, hvorunder lejligheden tilbydes til udlejning.

Vilkår og betingelser

Din leje reservation er foretaget forbehold af bekræftelse i, at vi (indehavere) til dig (lejer).

Ved modtagelsen ved at udfylde reservationsskema og returnere den med et depositum på £ 200 holdes mod aflysning, brud, skader eller tab af nøgler. Depositummet refunderes 2 uger efter hjemkomst, forudsat alt er godt, og tasterne er blevet returneret. Resten betales 6 uger før afrejse. Der er normalt ikke et ekstra gebyr for rengøring efter din afrejse, medmindre ekstra rengøring er påkrævet. Hvis vægten ikke blive modtaget senest på forfaldsdatoen, forbeholder vi os ret til at annullere reservationen skriftligt og gøre de datoer til rådighed for udlejning. Lejeren er forpligtet til at betale restbeløbet i tilfælde af de datoer resterende un-let.

Selvom du er usandsynligt at støde på problemer på din tur, vi på det kraftigste råde dig til at bære formular E111 med dig og tage ud omfattende rejseforsikring, der dækker sundhed, rejser, bagage, tab af personlige ejendele og annullering.

Tobak lugt forværres og tvunget ind i andre rum med aircondition, for komfort for alle, er rygning ikke tilladt i lejligheden og kun tilladt på terrassen.

Desværre kæledyr kan ikke imødekommes.

Adgang til lejligheden er normalt fra 16,00 timer på ankomstdagen og skal forlades senest 10,00 timer på afrejsedagen. Disse tider er at lade lejligheden til at være forberedt på det næste lejer.

Hvis du har nogle specielle ønsker kontakt os venligst på tidspunktet for booking.


Boligens placering


Afstand til
Lufthavn (Murcia): 30 kilometer
Strand: 50 meter
Golf: 6 kilometer
Butikker: 250 meterUnderholdning
små forretninger, restauranter, pubs, café, internet café, havn, kirke, park, marked


Lokale aktiviteter
cykle, dykke, fiske, spille golf, ridning, hiking, paragliding, sejle, sufe, svømme, tennis, gå tur, vandski, vindsurfing, bowling


Udsigt
Havudsigt
Bjergudsigt
Udsigt til poolen


Priser

Se priser i:

Periode
fra
til
1 uge
2 uger
nat
min. ophold


Lavsæson
12 jan 2015
13 apr 2015
DKK 2046
-
DKK 512
4 nætter

Ingen
14 apr 2015
27 apr 2015
DKK 3581
-
DKK 767
4 nætter

Forår
27 apr 2015
28 apr 2015
DKK 2558
DKK 4604
DKK 614
4 nætter

Forår
28 apr 2015
31 maj 2015
DKK 2558
DKK 4604
DKK 614
4 nætter

Sommer
01 jun 2015
30 jun 2015
DKK 3581
DKK 6651
DKK 767
4 nætter

Højsæson
01 jul 2015
31 aug 2015
DKK 4349
DKK 8186
-
1 uge

Sommer
01 sep 2015
30 sep 2015
DKK 3581
DKK 6651
DKK 767
4 nætter

Efterår
01 okt 2015
31 okt 2015
DKK 2814
DKK 5116
DKK 665
4 nætter

Lavsæson
01 nov 2015
21 dec 2015
DKK 2302
-
DKK 563
4 nætter

Jul
21 dec 2015
22 dec 2015
DKK 3837
-
-
1 uge

Jul
22 dec 2015
11 jan 2016
DKK 3837
-
-
1 uge

Lavsæson
12 jan 2016
13 apr 2016
DKK 2046
-
DKK 512
4 nætter

Ingen
14 apr 2016
27 apr 2016
DKK 3581
-
DKK 767
4 nætter

Forår
27 apr 2016
28 apr 2016
DKK 2558
DKK 4604
DKK 614
4 nætter

Forår
28 apr 2016
31 maj 2016
DKK 2558
DKK 4604
DKK 614
4 nætter

Sommer
01 jun 2016
30 jun 2016
DKK 3581
DKK 6651
DKK 767
4 nætter

Højsæson
01 jul 2016
31 aug 2016
DKK 4349
DKK 8186
-
1 uge

Sommer
01 sep 2016
30 sep 2016
DKK 3581
DKK 6651
DKK 767
4 nætter


Betaling skal normalt foretages i den valuta ejeren/agenten har opgivet med mindre valuta og beløb aftales i forvejen. Prisen for denne bolig er opgivet i  £.

Depositum:  200 £ (2046 DKK)
Slutrengøring er inkluderet i prisen  
Linned er inkluderet i prisen  
Barneseng er inkluderet i prisen  
El er inkluderet i prisen  
Vand er inkluderet i prisen  
Wi-Fi er inkluderet i prisen  
Betalingsmetoder:  paypal, bankoverførsel, Check
   
Inden betaling, ring til ejeren for at få bekræftet betalingsdetaljer.

Bemærkninger
Normal slutrengøring, linned, håndklæder og brug af strand stole, pic-nic bokse, spil, legetøj, gummibåde og 2 cykler + 1 småbørn cykel, er omfatter i prisen

Længere lejemål overvejes (1 - 6 måneder)

Booking kalender

< Forrige Næste >
marts 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
april 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
maj 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
juni 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
juli 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
august 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
september 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
oktober 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
november 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
december 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
januar 2016
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
februar 2016
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 
 Fuldt booket
Ankomstdage: Alle dage
 
 Special tilbud
 
 Ledig

Kontakt ejeren

Navn

 

Don & Carole HughesTalte sprog  engelsk
Annonceret siden  27 marts 2005

Send forespørgsel

+
Mere om Don & Carole Hughes

Don og Carole er stolte af at tilbyde denne lejlighed som deres ferie hjem til deres familie, venner og gæster. De håber, at du nyder hvad der er blevet skabt i et hjem for din komfort med nogle af de ekstra hånd, at nogle andre lejligheder ikke måtte have

Anmeldelser for denne lejlighed i Playa Honda

Gennemsnit af vurderinger
 
Vurdering
Bolig
Ejer
Området
Baseret på 3 anmeldelser.

   
Sendt af:
21 oktober, 2014
Vurdering:
Bolig:
Ejer:
Området:
Detaljerede vurderinger +
Bolig:
Ren og ordentlig ved ankomst
De annoncerede faciliteter var til stede og virkede.
Kvalitet/pris
Boligen levede op til vores forventninger
   
Ejer:
Hurtig og nem kommunikation
Lejeaftalen og betaling
Service fra ankomst til afrejse
   
Området: - Playa Honda:
Levede op til vores forventninger
Vi anbefaler dette område
   
tysk  Denne anmeldelse er på tysk - Klik her for at se anmeldelsen
   
   
   
Sendt af:
09 maj, 2014
Vurdering:
Bolig:
Ejer:
Området:
Detaljerede vurderinger +
Bolig:
Ren og ordentlig ved ankomst
De annoncerede faciliteter var til stede og virkede.
Kvalitet/pris
Boligen levede op til vores forventninger
   
Ejer:
Hurtig og nem kommunikation
Lejeaftalen og betaling
Service fra ankomst til afrejse
   
Området: - Playa Honda:
Levede op til vores forventninger
Vi anbefaler dette område
   
hollandsk  Denne anmeldelse er på hollandsk - Klik her for at se anmeldelsen
   
   
   
Sendt af:
10 august, 2011
Vurdering:
Bolig:
Ejer:
Området:
Detaljerede vurderinger +
Bolig:
Ren og ordentlig ved ankomst
De annoncerede faciliteter var til stede og virkede.
Kvalitet/pris
Boligen levede op til vores forventninger
   
Ejer:
Hurtig og nem kommunikation
Lejeaftalen og betaling
Service fra ankomst til afrejse
   
Området: - Playa Honda:
Levede op til vores forventninger
Vi anbefaler dette område
   
spansk  Denne anmeldelse er på spansk - Klik her for at se anmeldelsen
   
   

Anmeldelserne er subjektive holdninger fra rejsende, og ikke Feriebolig-spanien.dk's holdninger.
X

Vind et gavekort på 750 euro!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få chancen for at vinde et gavekort på 750 euro til en af vores 7300 ferieboliger i Spanien.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet accepterer du vores
fortrolighedspolitik.


 Vind et gavekort på 750 euro!