VerdeMar III Beachside Holiday Apartment

udendørs og indendørs, pool, jacuzzi, gymn, sauna, sover 7 + barneseng, 2 cykler + buksetrold cykel, 20min-Murcia Airport, 15% rabat Late booking.

Verde Mar III outdoor pool + jacuzzi
Verde Mar III outdoor pool + jacuzzi
Pool View
Pool View
Main Pool Water Feature
Main Pool Water Feature
Children's play ground
Children's play ground
Children's football play area
Children's football play area
Play Ground Verde Mar III
Play Ground Verde Mar III
Verde Mar III from Calblanque
Verde Mar III from Calblanque
Playa Honda Beach looking south
Playa Honda Beach looking south
Playa Honda
Playa Honda
Playa Honda Promenade
Playa Honda Promenade
PLAYA HONDA
PLAYA HONDA
Terrace with sunshine for breakfast.
Terrace with sunshine for breakfast.
Terrace looks onto the pool
Terrace looks onto the pool
Bedroom 1-Looking onto terrace
Bedroom 1-Looking onto terrace
Lounge area
Lounge area
Lounge & dining area.
Lounge & dining area.
Dining area & lounge area looking onto terrace.
Dining area & lounge area looking onto terrace.
Bedroom 2.
Bedroom 2.
Bathroom
Bathroom
Kitchen
Kitchen
Kitchen into Gallaria
Kitchen into Gallaria
Gallaria
Gallaria
Santiago de la Ribera
Santiago de la Ribera
Mar Menor - Santiago de la Ribera
Mar Menor - Santiago de la Ribera
A typical Calblanque cove
A typical Calblanque cove
Cabo de Palos Harbour
Cabo de Palos Harbour
Islands in the Mar Menor
Islands in the Mar Menor
The start of La Manga Strip
The start of La Manga Strip
Cartagena Municipal Building
Cartagena Municipal Building

Hurtig oversigt

 • 2 soveværelser
 • 7 sovepladser
 • 1 badeværelse
 • 1 toilet
 • 83 m² boligareal
 • 14 m² terrasse
 • Fælles pool
 • Opvarmet pool
 • Udendørs jacuzzi
 • Indendørs pool
 • Wi-Fi
 • Balkon
Fra
DKK 2.195 295£ 225$ 330
Per uge
Detaljeret pris
+44 1612829817

Beskrivelse (skrevet af ejeren selv)

udendørs og indendørs, pool, jacuzzi, gymn, sauna, sover 7 + barneseng, 2 cykler + buksetrold cykel, 20min-Murcia Airport, 15% rabat Late booking.

Østlige Sydspanien

15% rabat, sent booking betalt fuldt

Normal slutrengøring, linned & badeværelse håndklæder, er inkluderer i prisen.

Alle lejligheder i Verde Mar III er meget imponerende og er mere eller mindre udstyret det samme, vi mener det kan være de små ting, der gør forskellen mellem lejlighederne, så her er nogle varer, der indgår i vores uden merpris: Fællesskabet TV spansk & britiske {reduceret signalstyrken fra britiske tv-stationer kan nogle gange påvirke modtagelse},

Røg alarm, kombination låst pengeskab, førstehjælp forsyninger, DVD-afspiller med USB (tage dit kabel med dig) og hukommelse card forbindelse til at afspille dine digitale fotos på tele; masser af cd'er og dvd'er; et udvalg af bøger; Scrabble, Domino, kort, Dam, skak, backgammon og andre brætspil; Beach chair/senge, stranden måtter, oppustelige lilos, parasol, en stor og medium størrelse Gummibåd, badedyr; 2 voksen mountainbike cykler, 1 småbørn cykel med (max 50kg), ruck sæk; rejser barneseng, baby relaxer stolen, selepude højstol, potte, barnets toiletsæde; hårdttræ terrasse bord og seks stole; 3 folde bordet/afføring; store og mellemstore mellemstore cooler kasser med fryser blokke, Termokande og picnic plade/bestik & bægerglas sæt; omfattende sortiment af køkkenredskaber, gryder, pander & servering retter, Thekande, mælk og sukker sæt, masser af briller herunder vin og champagne fløjter, en paella pande og urter/krydderier til at gå med den, frugt juicer, mikroovn-komfur, opvaskemaskine, kaffemaskine, hjul shopping vogn; Cool/varme luft blæser i badeværelse, badeværelse skala at tjekke din bagage godtgørelse, radio vækkeure i begge soveværelser, en hårtørrer der passer til lokale Elforsyning, væg spejle i soveværelser, hall, stue og badeværelse, tasselled flyve skærme på glidende terrasse døre, paraplyer, som du ikke har brug for, en lommelygte i tilfælde af nødsituation eller vender tilbage om natten fra restauranten på campingpladsen.

Beliggende på Costa Calida syd for Costa Blanca denne Ferielejlighed, bygget 2005 er omkring 50 m fra Playa Honda gyldne sandstrand og 700 m lang x 36 m bred. Det er ca 10 minutters kørsel til La Manga Club Golf sports kompleks, nord, syd og vest, golfbaner.

Mar Menor vejr

Vejret langs bredden af Mar Menor er mild, hvilket gør den ideel til ferie i både sommer og vinter. Området ligger i læ af bakker og høje bjerge gør dette til en slags mikroklima. Dette begrænser nedbør; som et resultat har regionen sol til mere end 320 dage om året. Solen er varmest i juli og August, med temperaturer sjældent falder under 30° C. De normalt milde vintre prale gennemsnit på omkring 17° C.

Mar Menor område er berømt for sine saltsøer, som har en større effekt på luftfugtighed; som følge heraf er luften tørrere end andre dele af Spanien.

Ideel til familier

Ferie lejlighed har sikkert video link indgang, tilbyder afslapningsområder med palmer i en anlagt have, åbne luft swimmingpool maj til September med Jacuzzi, opvarmet indendørs pool oktober til kan med Jacuzzi & sauna, gymnasium og børns spille område. Lejligheden ligger i nem gåafstand til lokale supermarked/general butik, barer og restauranter. Stranden har en bar, åbne det meste af året ca 100m mod syd en cafébar ved siden af stranden overfor Verde Mar III åben hele året og La Manga Camping er ca 300m nord (Drej til venstre på stranden), som har en bar ved siden af stranden åbent hele året rundt. Der er en go-kart bane ca. 1,5 km væk og der er pelota, fodbold, tennis og basketball domstole lokalt i udkanten af landsbyen. I den næste landsby i spille Paraiso er der et samfund sportscenter. I lejligheden er der to voksne cykler og et lille barn cykel til dit brug.

Lokalt

Der er store supermarkeder inden for fem minutters kørsel på Cabo de Palos; Los Belones village er en kort køretur væk og byder på butikker, barer og gode internationale restauranter der passer enhver lomme og om tirsdagen er der et lille marked i Kirketorvet. Cabo de Palos, er omkring 2km væk en fiskerby, som bliver et sted for natteliv i de små timerne; Festivo den kinesiske restaurant er et must do, der er også et stort marked i Cabo de Palos om søndagen sælger alt fra lokale råvarer til loppemarked elementer. Den lokale busservice mellem Catagena og La Manga, stopper regelmæssigt i udkanten af landsbyen på vejen service, den centrale busstation ligger omkring 2km til La Manga strip at yde service til resten af Spanien. Den nærmeste togstation er i Los Nietos ca 6km væk.

Biludlejning & lufthavnstransfer

At leje en bil er den mest bekvemme måde at rejse under dit ophold, og det er relativt billigt, under hensyntagen til omkostningerne ved transport til lufthavnen. Der er mange virksomheder, udlejning og overdragelse/taxaselskaber, nogle af vores gæster har ikke lejet en bil og vi har organiseret deres overførsler.

Hvis du har brug for hjælp med din overførsler kan vi arrangere dem for dig.

Nærhed

Nærmeste strand: mindre end 50m

Nærmeste golfbane: 6,5 km

Nærmeste lufthavn: 30km

Nærmeste Bar/Cafe/Restaurant: 25m

Nærmeste butikker: 250m

Nærmeste Marina: ca 1000m

Nærmeste cykeludlejning: Mar de Cristal & La Manga Strip

Sportsfaciliteter i Playa Paraíso (Playa Honda)

Et beboelsesområde i Playa Paraíso, ved siden af Playa Honda, har en kommunal idrætshal på Calle Himilce, med klatrevæg, fitnesscenter, fodboldbane, to tennisbaner og tre paddle-tennisbaner. Om sommeren organiseres kano ture på tværs af Mar Menor og øer i lagunen. Hele året spinning, er yoga, pilates og andre klasser afholdt. Sportscentret åbner fra 9.00 til 14.00 og fra 16,00 til 22.30 fra mandag til fredag, men lørdag eftermiddag tidsplanen er 17.00 til 21.00 og søndag eftermiddag faciliteterne er lukket. Reservationer kan foretages via telefon på 0034 675 954085.

Offentlige sundhedstjenester i Playa Honda

Medicinsk center i Playa Honda på bredden af Mar Menor åbner kun om sommeren

Patienter fra Playa Honda og Playa Paraíso er omdirigeret til Centro de Salud Costa Cálida på Avenida Gran Vía de La Manga del Mar Menor på strimlen. Den lille medical Center i Playa Honda ligger i rækken af gule lejlighedskomplekser (Julieta) på den nordlige ende af Avenida Julieta Orbaiceta overfor Casa Blanca Café Bar, selv om det ikke er synligt fra hovedgaden som indgangen er på anden siden af bygningen. På apoteket er beliggende på den samme plads som det medicinske Center rygge. De nærmeste hospitaler er Santa Lucía lige uden for Cartagena (følge motorvejen til Cartagena og Puerto vil tage dig der), og Los Arcos i udkanten af San Javier, hvoraf først er mindre end 20 minutters kørsel derfra, og andet under en halv time: Klik for at få yderligere

oplysninger på hospitaler i regionen Murcia. Omstillingsbord numre

af de nærmeste hospitaler er som følger:

Santa Lucía 0034 968 128600

Los Arcos 0034 968 565030

Cartagena motorvej lukket til udgående nat tid trafik The A30-motorvejen ud af Cartagena vil forblive åben i weekenden den Policía lokale har udsendt en advarsel som den

A30-motorvejen vil blive lukket om natten for at trafikken forlader Cartagena for de næste par uger som følge af de reparationer, der bliver.

Faciliteter

Generelt:

sengetøj, håndklæder

Udendørs:

fælles pool, opvarmet pool, udendørs jacuzzi, balkon, tagterrasse, have, terrasse, terrassemøbler, solsenge, parkering, elevator

Indendørs:

indendørs pool, Wi-Fi, satellit, air-conditioning, opvarmet, cd-afspiller, dvd-afspiller, radio, vaskemaskine, tv, loftventilator, dørtelefon, strygejern, strygebræt, fitnessrum, børnestol, vugge, pengeskab

Køkken:

opvaskemaskine, fryser, køleskab, kaffemaskine, grill, kogeplader, mikroovn, ovn, vandkoger, brødrister

Badeværelse:

bruser, badekar, hårtørrer

Senge:

4 enkelt senge, 3 sovesofaer

Udsigt:

Havudsigt, Bjergudsigt, Udsigt over sø, Udsigt til poolen

Egnet til

ældrevenlig, husdyr ikke tilladt, rygning forbudt indendørs, bil anbefales, bil ikke nødvendig

Bemærkninger

Overnatning

Beliggende på 5. sal, der er elevatorer og trapper adgang, der tjener 2 lejligheder pr etage, det sover op til 7 personer + barneseng, indkvartering består af to soveværelser, stue / spisestue, badeværelse, køkken og en god størrelse terrasse (14m2) , med udsigt over de orientalske tema swimmingpools, rekreative områder og Mar Menor.

The Lounge / spisestue er åben plan, komfortabelt møbleret med en dobbelt sovesofa med en enkelt udtræksseng nedenfor, spisebord og stole til 7 personer + spædbørn bord stol. Der er varm / kold air conditioning, video dør ind system og TV / DVD / CD og brætspil underholdning. Skydedøre åbner ud til terrassen, hvor der er træterrasse furnature og beach legetøj er gemt.

Den vigtigste soveværelse har to enkeltsenge, 2 sengelekture kabinetter og lamper, monteret garderobe, kommode og dette soveværelse har også varm / kold air conditioning. Det andet soveværelse har et loft ventilator lys, to enkeltsenge, en sengelekture kabinet med lampe, lille kommode, kommode og monteret garderobe. Badeværelset er fuldt flisebelagt og har et toilet, bidet, belyste vaskeskab, vask håndvask, badekar og bruser med sikkerhed bruser skærmen.

Køkkenet er fuldt udstyret med en keramisk kogeplade, ovn, emhætte, opvaskemaskine, mikroovn, køl / frys, filter kaffemaskine, brødrister og kedel. Bestik og porcelæn er tilvejebragt til 7 personer, og der er rigelig køkkenredskaber. Den vaskemaskine, rengøringsassistenter håndvask og vandvarmer er beliggende fra køkkenet i galleria terrasse, bliver cyklerne opbevares her såvel som de talrige strandstole.

Indkvartering er rummelige (83.33m2), gulve er flisebelagt overalt, er det godt udstyret og møbleret til en høj standard, er alle linned og håndklæder (ikke strandhåndklæder) leveres som standard og alle tjenester er inkluderet uden ekstra beregning. En barneseng og høj stol kan leveres efter aftale til kostpris. Lejligheden har en kort hallway fører fra indgangen til alle rum undtagen galleria terrasse, hvortil der er adgang fra køkkenet, og den store terrasse, der er adgang fra stuen skydedøre.

Vandsport

Fans af vandsport vil finde en af ​​de bedste steder i verden for at praktisere sejlads, kano, svømning, vandski, jetski, flyve surfing, windsurfing, catamaranning, og hver anden form for vand sport aktivitet i sine mange klubber, havne og sejler skoler. Den Nautical Resort på Mar Menor og lignende konsortier i Mazarron og Aguilas giver mulighed for at leje ud udstyr og book sejler kurser.

La Manga Strip

Strimlen er omkring 18,5 km lang mellem Middelhavet og Mar Menor. Der er mange strande på hver side af La Manga del Mar Menor strimmel, der deler de to have, Mar Menor er sikrere for badning, det er lavvandet, med temperaturer generelt højere end Middelhavet, men begge kyster tilbyder fremragende bademuligheder. Strande omfatter Playa Honda, Playa Paraiso, Playa Cavanna, Playa Chica og Playa de Venceciola på Mar Menor, og Playa del Estacio, Playa el Arenal og Playa de Galua ved Middelhavet. Mange af strandene har liggestole og parasoller, som er til rådighed for udlejning i et lille gebyr.

Calblanque

Placeret på Middelhavet fastlandet side, Calblanque er en nationalpark Nature Reserve, hvor der er afsondret sandstrande, klippefyldte bugter og saltsøer. Der er meget få bekvemmeligheder, men det er det perfekte sted for naturelskere, vandrere, cyklister og dem, der søger privatlivets fred eller for at observere fuglelivet eller hval-watch. Området er under overvejelse til klassificering som et World Heritage Site.

Mar de Cristal

Mar de Cristal er på den indad kysten af ​​Mar Menor er det næste stranden til Playa Honda, hvor der er et godt udvalg af vandsport til rådighed. Det er en kort køretur eller en gåtur rundt i forageren mod nord (til venstre), fra Verde Mar III, hvor der er snack barer og restauranter langs dens længde. Vandet er lavt og sikkert til badning.

Lejlighed E12, Verde Mar III, Playa Honda, La Manga, Murcia, Spanien,

er til rådighed for udlejning hele året. Normalt priser er baseret på leje lejligheden for 7 nætter, selvom andre perioder kan accepteres henvises til prisfastsættelse sektion. Startdatoen er omsætningspapirer, for dig at drage fordel af flyvning rabatter. Skulle dine datoer dække forskellige priser perioder de samlede omkostninger vil blive beregnet forholdsmæssigt for det antal dage i hver periode. Hvis du har brug for yderligere oplysninger, vi skal være glade for at modtage din forespørgsel.

For at gøre en reservation, kan du læse de vilkår og betingelser nedenfor høre tilgængelighed kalender nedenfor og derefter kontakte os. Din afslutning af ansøgningsskemaet vil blive taget som en accept af de vilkår, hvorunder lejligheden tilbydes til udlejning.

Vilkår og betingelser

Din leje reservation er foretaget forbehold af bekræftelse i, at vi (indehavere) til dig (lejer).

Ved modtagelsen ved at udfylde reservationsskema og returnere den med et depositum på £ 200 holdes mod aflysning, brud, skader eller tab af nøgler. Depositummet refunderes 2 uger efter hjemkomst, forudsat alt er godt, og tasterne er blevet returneret. Resten betales 6 uger før afrejse. Der er normalt ikke et ekstra gebyr for rengøring efter din afrejse, medmindre ekstra rengøring er påkrævet. Hvis vægten ikke blive modtaget senest på forfaldsdatoen, forbeholder vi os ret til at annullere reservationen skriftligt og gøre de datoer til rådighed for udlejning. Lejeren er forpligtet til at betale restbeløbet i tilfælde af de datoer resterende un-let.

Selvom du er usandsynligt at støde på problemer på din tur, vi på det kraftigste råde dig til at bære formular E111 med dig og tage ud omfattende rejseforsikring, der dækker sundhed, rejser, bagage, tab af personlige ejendele og annullering.

Tobak lugt forværres og tvunget ind i andre rum med aircondition, for komfort for alle, er rygning ikke tilladt i lejligheden og kun tilladt på terrassen.

Desværre kæledyr kan ikke imødekommes.

Adgang til lejligheden er normalt fra 16,00 timer på ankomstdagen og skal forlades senest 10,00 timer på afrejsedagen. Disse tider er at lade lejligheden til at være forberedt på det næste lejer.

Hvis du har nogle specielle ønsker kontakt os venligst på tidspunktet for booking.

Området

Distancer

Lufthavn (Murcia): 30 kilometer
Strand: 50 meter
Golf: 6 kilometer
Butikker: 250 meter

Underholdning

små forretninger, restauranter, pubs, diskoteker, café, internetcafé, zoo, vandland, havn, kirke, park, marked, strandpromenade

Lokale aktiviteter

cykle, dykke, fiske, spille golf, ridning, hiking, paragliding, sejle, surfe, svømme, tennis, gå ture, vandski, vindsurfing, bowling

Priser

fra til 1 uge 2 uger nat min. ophold
01 apr 2016 31 maj 2016 DKK 2.682 361£ 275$ 403 DKK 4.877 656£ 500$ 732 DKK 683 92£ 70$ 103 4 nætter
01 jun 2016 30 jun 2016 DKK 3.414 459£ 350$ 513 DKK 6.340 853£ 650$ 952 DKK 780 105£ 80$ 117 4 nætter
01 jul 2016 31 aug 2016 DKK 4.389 590£ 450$ 659 DKK 8.291 1.115£ 850$ 1.245 DKK 975 131£ 100$ 146 4 nætter
01 sep 2016 30 sep 2016 DKK 3.414 459£ 350$ 513 DKK 6.340 853£ 650$ 952 DKK 780 105£ 80$ 117 4 nætter
01 okt 2016 30 nov 2016 DKK 2.682 361£ 275$ 403 DKK 4.877 656£ 500$ 732 DKK 683 92£ 70$ 103 4 nætter
01 dec 2016 16 dec 2016 DKK 2.195 295£ 225$ 330 DKK 3.902 525£ 400$ 586 DKK 536 72£ 55$ 81 4 nætter
17 dec 2016 31 dec 2016 DKK 4.389 590£ 450$ 659 DKK 8.291 1.115£ 850$ 1.245 DKK 975 131£ 100$ 146 4 nætter
01 jan 2017 11 feb 2017 DKK 4.389 590£ 450$ 659 DKK 8.291 1.115£ 850$ 1.245 DKK 975 131£ 100$ 146 4 nætter
11 feb 2017 31 mar 2017 DKK 2.195 295£ 225$ 330 DKK 3.902 525£ 400$ 586 DKK 536 72£ 55$ 81 4 nætter
01 apr 2017 07 apr 2017 DKK 2.682 361£ 275$ 403 DKK 4.877 656£ 500$ 732 DKK 683 92£ 70$ 103 4 nætter
08 apr 2017 23 apr 2017 DKK 4.389 590£ 450$ 659 DKK 8.291 1.115£ 850$ 1.245 DKK 975 131£ 100$ 146 4 nætter
24 apr 2017 31 maj 2017 DKK 2.682 361£ 275$ 403 DKK 4.877 656£ 500$ 732 DKK 683 92£ 70$ 103 4 nætter
01 jun 2017 30 jun 2017 DKK 3.414 459£ 350$ 513 DKK 6.340 853£ 650$ 952 DKK 780 105£ 80$ 117 4 nætter
01 jul 2017 31 aug 2017 DKK 4.389 590£ 450$ 659 DKK 8.291 1.115£ 850$ 1.245 DKK 975 131£ 100$ 146 4 nætter
01 sep 2017 30 sep 2017 DKK 3.414 459£ 350$ 513 DKK 6.340 853£ 650$ 952 DKK 780 105£ 80$ 117 4 nætter
01 okt 2017 30 nov 2017 DKK 2.682 361£ 275$ 403 DKK 4.877 656£ 500$ 732 DKK 683 92£ 70$ 103 4 nætter
Medmindre andet er angivet, opkræves betalingen i: £ Detaljeret pris
Reservationsgebyr:0 %
Depositum:DKK 1.950,87 262,33£ 200,00$ 292,97
Slutrengøring:Inkluderet i prisen
Husdyr:Ikke tilladt
Linned og håndklæder:Inkluderet i prisen
Barneseng:Inkluderet i prisen
Høj stol:Inkluderet i prisen
El:Inkluderet i prisen
Vand:Inkluderet i prisen
Wi-Fi:Inkluderet i prisen
Betalingsmetoder:Kreditkort og debitkort, Paypal, Bankoverførsel, Check
Bemærkninger:Normal finalen slutrengøring, linned, håndklæder; Brug af strandstole, legetøj, gummibåde; 2 cykler + 1 småbørn cykel, er omfatter uden ekstra beregning.

Længere lejemål overvejes (1 - 6 måneder)
Reservationsgebyr:
0 %
Depositum:
DKK 1.950,87 262,33£ 200,00$ 292,97
Slutrengøring:
Inkluderet i prisen
Husdyr:
Ikke tilladt
Linned og håndklæder:
Inkluderet i prisen
Barneseng:
Inkluderet i prisen
Høj stol:
Inkluderet i prisen
El:
Inkluderet i prisen
Vand:
Inkluderet i prisen
Wi-Fi:
Inkluderet i prisen
Betalingsmetoder:
Kreditkort og debitkort, Paypal, Bankoverførsel, Check
Ring til ejeren inden du betaler, for at få bekræftet betalingsdetaljerne
Bemærkninger:
Normal finalen slutrengøring, linned, håndklæder; Brug af strandstole, legetøj, gummibåde; 2 cykler + 1 småbørn cykel, er omfatter uden ekstra beregning.

Længere lejemål overvejes (1 - 6 måneder)

Booking kalender

Skiftedag: Alle dage

Anmeldelser for denne lejlighed i Playa Honda

Gennemsnit af vurderinger - Baseret på 6 anmeldelser.
Vurdering
Bolig
Ejer
Området

Vurdering:
Bolig:
Ejer:
Området:
Detaljerede vurderinger
Sendt af:
25. jul 2015
Bolig
Ren og ordentlig ved ankomst
De annoncerede faciliteter var til stede og virkede.
Kvalitet ift. pris
Boligen levede op til vores forventninger
Ejer
Hurtig og nem kommunikation
Lejeaftale og betaling
Service fra ankomst til afrejse
Området
Levede op til vores forventninger
Vi anbefaler dette område
Denne anmeldelse er på dansk Denne anmeldelse er på dansk

shoppede i Cartagena og badede ved La Manga

Lejligheden er fin nok. Der er MEGET støj fra pool området. Passer fint til børn og tenagerer.Mar Menor er en varm sø. Men La Manga har det mest fantastiske strand og hav.
Ejerens kommentar
English TranslationShopped in Cartagena and bathed at La MangaThe apartment is fine enough. There is a lot of noise from the pool area. Fits just fine for children and teenagers. The Mar Menor is a warm lake. But La Manga has the most amazing beach and sea.
Hjalp denne anmeldelse dig? Ja Nej Annuller
Anmeld misbrug Du har anmeldt misbrug

Vurdering:
Bolig:
Ejer:
Området:
Detaljerede vurderinger
Sendt af:
12. jul 2015
Bolig
Ren og ordentlig ved ankomst
De annoncerede faciliteter var til stede og virkede.
Kvalitet ift. pris
Boligen levede op til vores forventninger
Ejer
Hurtig og nem kommunikation
Lejeaftale og betaling
Service fra ankomst til afrejse
Området
Levede op til vores forventninger
Vi anbefaler dette område
Denne anmeldelse er på engelsk Denne anmeldelse er på engelsk

Ejerens kommentar
Hjalp denne anmeldelse dig? Ja Nej Annuller
Anmeld misbrug Du har anmeldt misbrug

Vurdering:
Bolig:
Ejer:
Området:
Detaljerede vurderinger
Sendt af:
8. apr 2015
Bolig
Ren og ordentlig ved ankomst
De annoncerede faciliteter var til stede og virkede.
Kvalitet ift. pris
Boligen levede op til vores forventninger
Ejer
Hurtig og nem kommunikation
Lejeaftale og betaling
Service fra ankomst til afrejse
Området
Levede op til vores forventninger
Vi anbefaler dette område
Denne anmeldelse er på engelsk Denne anmeldelse er på engelsk

Ejerens kommentar
Hjalp denne anmeldelse dig? Ja Nej Annuller
Anmeld misbrug Du har anmeldt misbrug

Vurdering:
Bolig:
Ejer:
Området:
Detaljerede vurderinger
Sendt af:
21. okt 2014
Bolig
Ren og ordentlig ved ankomst
De annoncerede faciliteter var til stede og virkede.
Kvalitet ift. pris
Boligen levede op til vores forventninger
Ejer
Hurtig og nem kommunikation
Lejeaftale og betaling
Service fra ankomst til afrejse
Området
Levede op til vores forventninger
Vi anbefaler dette område
Denne anmeldelse er på tysk Denne anmeldelse er på tysk

Ejerens kommentar
Hjalp denne anmeldelse dig? Ja Nej Annuller
Anmeld misbrug Du har anmeldt misbrug

Vurdering:
Bolig:
Ejer:
Området:
Detaljerede vurderinger
Sendt af:
9. maj 2014
Bolig
Ren og ordentlig ved ankomst
De annoncerede faciliteter var til stede og virkede.
Kvalitet ift. pris
Boligen levede op til vores forventninger
Ejer
Hurtig og nem kommunikation
Lejeaftale og betaling
Service fra ankomst til afrejse
Området
Levede op til vores forventninger
Vi anbefaler dette område
Denne anmeldelse er på hollandsk Denne anmeldelse er på hollandsk

Ejerens kommentar
Hjalp denne anmeldelse dig? Ja Nej Annuller
Anmeld misbrug Du har anmeldt misbrug

Vurdering:
Bolig:
Ejer:
Området:
Detaljerede vurderinger
Sendt af:
10. aug 2011
Bolig
Ren og ordentlig ved ankomst
De annoncerede faciliteter var til stede og virkede.
Kvalitet ift. pris
Boligen levede op til vores forventninger
Ejer
Hurtig og nem kommunikation
Lejeaftale og betaling
Service fra ankomst til afrejse
Området
Levede op til vores forventninger
Vi anbefaler dette område
Denne anmeldelse er på spansk Denne anmeldelse er på spansk

Ejerens kommentar
Hjalp denne anmeldelse dig? Ja Nej Annuller
Anmeld misbrug Du har anmeldt misbrug
X
Vind et gavekort på 750 euro!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og måske er du vores heldige vinder af et gavekort til Feriebolig-Spanien.dk på 750€! Vælg fra over 7500 ferieboliger.

 Vind et gavekort på 750 euro!