VerdeMar III Beachside Holiday Apartment

udendørs og indendørs, pool, jacuzzi, gymn, sauna, sover 7 + barneseng, 2 cykler + buksetrold cykel, 20min-Murcia Airport, 15% rabat Late booking.

Verde Mar III outdoor pool + jacuzzi
Verde Mar III outdoor pool + jacuzzi
Pool View
Pool View
Terrace looks onto the pool
Terrace looks onto the pool
Play Ground Verde Mar III
Play Ground Verde Mar III
Terrace with sunshine for breakfast.
Terrace with sunshine for breakfast.
Main Pool Water Feature
Main Pool Water Feature
Lounge area
Lounge area
Lounge & dining area.
Lounge & dining area.
Dining area & lounge area looking onto terrace.
Dining area & lounge area looking onto terrace.
Bedroom 2.
Bedroom 2.
Bedroom 1-Looking onto terrace
Bedroom 1-Looking onto terrace
Bathroom
Bathroom
Kitchen
Kitchen
Children's play ground
Children's play ground
Kitchen into Gallaria
Kitchen into Gallaria
Gallaria
Gallaria
Children's football play area
Children's football play area
Verde Mar III from Calblanque
Verde Mar III from Calblanque
Playa Honda Beach looking south
Playa Honda Beach looking south
Playa Honda
Playa Honda
Playa Honda Promenade
Playa Honda Promenade
PLAYA HONDA
PLAYA HONDA
Santiago de la Ribera
Santiago de la Ribera
Mar Menor - Santiago de la Ribera
Mar Menor - Santiago de la Ribera
A typical Calblanque cove
A typical Calblanque cove
Cabo de Palos Harbour
Cabo de Palos Harbour
Islands in the Mar Menor
Islands in the Mar Menor
The start of La Manga Strip
The start of La Manga Strip
Cartagena Municipal Building
Cartagena Municipal Building
CALA CORTINA - CARTAGENA
CALA CORTINA - CARTAGENA
TYPICAL LUNCH TIME MEAL
TYPICAL LUNCH TIME MEAL

Hurtig oversigt

 • 2 soveværelser
 • 7 sovepladser
 • 1 badeværelse
 • 1 toilet
 • 83 m² boligareal
 • 14 m² terrasse
 • Fælles pool
 • Opvarmet pool
 • Udendørs jacuzzi
 • Indendørs pool
 • Wi-Fi
 • Balkon
Fra
DKK 1.937 260£ 225$ 280
Per uge
Detaljeret pris
+44 1612829817

Beskrivelse (skrevet af ejeren selv)

udendørs og indendørs, pool, jacuzzi, gymn, sauna, sover 7 + barneseng, 2 cykler + buksetrold cykel, 20min-Murcia Airport, 15% rabat Late booking.

Østlige Sydspanien

15% rabat, sent booking betalt fuldt

Normal slutrengøring, linned & badeværelse håndklæder, er inkluderer i prisen.

Alle lejligheder i Verde Mar III er meget imponerende og er mere eller mindre udstyret det samme, vi mener det kan være de små ting, der gør forskellen mellem lejlighederne, så her er nogle varer, der indgår i vores uden merpris: Fællesskabet TV spansk & britiske {reduceret signalstyrken fra britiske tv-stationer kan nogle gange påvirke modtagelse},

Røg alarm, kombination låst pengeskab, førstehjælp forsyninger, DVD-afspiller med USB (tage dit kabel med dig) og hukommelse card forbindelse til at afspille dine digitale fotos på tele; masser af cd'er og dvd'er; et udvalg af bøger; Scrabble, Domino, kort, Dam, skak, backgammon og andre brætspil; Beach chair/senge, stranden måtter, oppustelige lilos, parasol, en stor og medium størrelse Gummibåd, badedyr; 2 voksen mountainbike cykler, 1 småbørn cykel med (max 50kg), ruck sæk; rejser barneseng, baby relaxer stolen, selepude højstol, potte, barnets toiletsæde; hårdttræ terrasse bord og seks stole; 3 folde bordet/afføring; store og mellemstore mellemstore cooler kasser med fryser blokke, Termokande og picnic plade/bestik & bægerglas sæt; omfattende sortiment af køkkenredskaber, gryder, pander & servering retter, Thekande, mælk og sukker sæt, masser af briller herunder vin og champagne fløjter, en paella pande og urter/krydderier til at gå med den, frugt juicer, mikroovn-komfur, opvaskemaskine, kaffemaskine, hjul shopping vogn; Cool/varme luft blæser i badeværelse, badeværelse skala at tjekke din bagage godtgørelse, radio vækkeure i begge soveværelser, en hårtørrer der passer til lokale Elforsyning, væg spejle i soveværelser, hall, stue og badeværelse, tasselled flyve skærme på glidende terrasse døre, paraplyer, som du ikke har brug for, en lommelygte i tilfælde af nødsituation eller vender tilbage om natten fra restauranten på campingpladsen.

Beliggende på Costa Calida syd for Costa Blanca denne Ferielejlighed, bygget 2005 er omkring 50 m fra Playa Honda gyldne sandstrand og 700 m lang x 36 m bred. Det er ca 10 minutters kørsel til La Manga Club Golf sports kompleks, nord, syd og vest, golfbaner.

Mar Menor vejr

Vejret langs bredden af Mar Menor er mild, hvilket gør den ideel til ferie i både sommer og vinter. Området ligger i læ af bakker og høje bjerge gør dette til en slags mikroklima. Dette begrænser nedbør; som et resultat har regionen sol til mere end 320 dage om året. Solen er varmest i juli og August, med temperaturer sjældent falder under 30° C. De normalt milde vintre prale gennemsnit på omkring 17° C.

Mar Menor område er berømt for sine saltsøer, som har en større effekt på luftfugtighed; som følge heraf er luften tørrere end andre dele af Spanien.

Ideel til familier

Ferie lejlighed har sikkert video link indgang, tilbyder afslapningsområder med palmer i en anlagt have, åbne luft swimmingpool maj til September med Jacuzzi, opvarmet indendørs pool oktober til kan med Jacuzzi & sauna, gymnasium og børns spille område. Lejligheden ligger i nem gåafstand til lokale supermarked/general butik, barer og restauranter. Stranden har en bar, åbne det meste af året ca 100m mod syd en cafébar ved siden af stranden overfor Verde Mar III åben hele året og La Manga Camping er ca 300m nord (Drej til venstre på stranden), som har en bar ved siden af stranden åbent hele året rundt. Der er en go-kart bane ca. 1,5 km væk og der er pelota, fodbold, tennis og basketball domstole lokalt i udkanten af landsbyen. I den næste landsby i spille Paraiso er der et samfund sportscenter. I lejligheden er der to voksne cykler og et lille barn cykel til dit brug.

Lokalt

Der er store supermarkeder inden for fem minutters kørsel på Cabo de Palos; Los Belones village er en kort køretur væk og byder på butikker, barer og gode internationale restauranter der passer enhver lomme og om tirsdagen er der et lille marked i Kirketorvet. Cabo de Palos, er omkring 2km væk en fiskerby, som bliver et sted for natteliv i de små timerne; Festivo den kinesiske restaurant er et must do, der er også et stort marked i Cabo de Palos om søndagen sælger alt fra lokale råvarer til loppemarked elementer. Den lokale busservice mellem Catagena og La Manga, stopper regelmæssigt i udkanten af landsbyen på vejen service, den centrale busstation ligger omkring 2km til La Manga strip at yde service til resten af Spanien. Den nærmeste togstation er i Los Nietos ca 6km væk.

Biludlejning & lufthavnstransfer

At leje en bil er den mest bekvemme måde at rejse under dit ophold, og det er relativt billigt, under hensyntagen til omkostningerne ved transport til lufthavnen. Der er mange virksomheder, udlejning og overdragelse/taxaselskaber, nogle af vores gæster har ikke lejet en bil og vi har organiseret deres overførsler.

Hvis du har brug for hjælp med din overførsler kan vi arrangere dem for dig.

Nærhed

Nærmeste strand: mindre end 50m

Nærmeste golfbane: 6,5 km

Nærmeste lufthavn: 30km

Nærmeste Bar/Cafe/Restaurant: 25m

Nærmeste butikker: 250m

Nærmeste Marina: ca 1000m

Nærmeste cykeludlejning: Mar de Cristal & La Manga Strip

Sportsfaciliteter i Playa Paraíso (Playa Honda)

Et beboelsesområde i Playa Paraíso, ved siden af Playa Honda, har en kommunal idrætshal på Calle Himilce, med klatrevæg, fitnesscenter, fodboldbane, to tennisbaner og tre paddle-tennisbaner. Om sommeren organiseres kano ture på tværs af Mar Menor og øer i lagunen. Hele året spinning, er yoga, pilates og andre klasser afholdt. Sportscentret åbner fra 9.00 til 14.00 og fra 16,00 til 22.30 fra mandag til fredag, men lørdag eftermiddag tidsplanen er 17.00 til 21.00 og søndag eftermiddag faciliteterne er lukket. Reservationer kan foretages via telefon på 0034 675 954085.

Offentlige sundhedstjenester i Playa Honda

Medicinsk center i Playa Honda på bredden af Mar Menor åbner kun om sommeren

Patienter fra Playa Honda og Playa Paraíso er omdirigeret til Centro de Salud Costa Cálida på Avenida Gran Vía de La Manga del Mar Menor på strimlen. Den lille medical Center i Playa Honda ligger i rækken af gule lejlighedskomplekser (Julieta) på den nordlige ende af Avenida Julieta Orbaiceta overfor Casa Blanca Café Bar, selv om det ikke er synligt fra hovedgaden som indgangen er på anden siden af bygningen. På apoteket er beliggende på den samme plads som det medicinske Center rygge. De nærmeste hospitaler er Santa Lucía lige uden for Cartagena (følge motorvejen til Cartagena og Puerto vil tage dig der), og Los Arcos i udkanten af San Javier, hvoraf først er mindre end 20 minutters kørsel derfra, og andet under en halv time: Klik for at få yderligere

oplysninger på hospitaler i regionen Murcia. Omstillingsbord numre

af de nærmeste hospitaler er som følger:

Santa Lucía 0034 968 128600

Los Arcos 0034 968 565030

Cartagena motorvej lukket til udgående nat tid trafik The A30-motorvejen ud af Cartagena vil forblive åben i weekenden den Policía lokale har udsendt en advarsel som den

A30-motorvejen vil blive lukket om natten for at trafikken forlader Cartagena for de næste par uger som følge af de reparationer, der bliver.

Faciliteter

Generelt:

sengetøj, håndklæder

Udendørs:

fælles pool, opvarmet pool, udendørs jacuzzi, balkon, tagterrasse, have, terrasse, terrassemøbler, solsenge, parkering, elevator

Indendørs:

indendørs pool, Wi-Fi, satellit, air-conditioning, opvarmet, cd-afspiller, dvd-afspiller, radio, vaskemaskine, tv, loftventilator, dørtelefon, strygejern, strygebræt, fitnessrum, børnestol, vugge, pengeskab

Køkken:

opvaskemaskine, fryser, køleskab, kaffemaskine, grill, kogeplader, mikroovn, ovn, vandkoger, brødrister

Badeværelse:

bruser, badekar, hårtørrer

Senge:

4 enkelt senge, 3 sovesofaer

Udsigt:

Havudsigt, Bjergudsigt, Udsigt over sø, Udsigt til poolen

Egnet til

ældrevenlig, husdyr ikke tilladt, rygning forbudt indendørs, bil anbefales, bil ikke nødvendig

Bemærkninger

Overnatning

Beliggende på 5. sal, der er elevatorer og trapper adgang tjener 2 lejligheder pr. etage, sover op til 7 personer + barneseng, bolig består af entre, to soveværelser, stue/spisestue, badeværelse, fuldt udstyret køkken, galeria nytte terrasse og en god størrelse terrasse (14m 2), med udsigt over swimmingpools, plantet haven og Mar Menor.

Den stue/spisestue er åbent, komfortabelt møbleret herunder en dobbelt sovesofa med en enkelt udtræksseng nedenfor, spisestue bordet og stole + spædbørn booster høj stol. Der er varm/kølig luft conditioning, telefon indrejse system, TV/DVD/CD og brætspil. Glidende døre åbne på terrassen hvor der er hårdt træ terrasse furnature og badedyr gemmes i den grønne lagerenhed.

De vigtigste soveværelse har to enkeltsenge, 2 sengelamper frysere og lamper, indbyggede garderobe med kombinationslås pengeskab, kommode; Dette soveværelse også har varm/kølig luft conditioning. Det andet soveværelse har loftsventilator lys, to enkeltsenge, en bedside cabinet med lampe, lille kommode, stor kommode og udstyret garderobe. Badeværelset har et toilet, bidet, belyste forfængelighed enhed, hånd håndvask, bad/bruser med sikkerhed brusebad skærm. Udskift badeværelse forbrugsvarer, som du bruger dem.

Køkkenet er fuldt udstyret med en keramisk komfur, ovn, emhætte, opvaskemaskine, mikroovn, køleskab/fryser, filter kaffemaskine, brødrister og kedel. Masser af bestik og porcelæn til 7 personer og der er rigelig køkkenredskaber. Vaskemaskine, rengøringsassistenter vask og vandvarmer er beliggende off køkkenet i galleria terrasse, cyklerne er gemt her samt talrige stranden stol/senge. Venligst erstatte køkken forbrugsvarer, som du bruger dem. Lejligheden bør stå i en lignende tilstand til tilstanden ved ankomsten. Vi råder dig til at bruge opvask maskinen til din bekvemmelighed.

Indkvarteringen er rummelig (83.33m2), gulve er flisebelagte i hele, det er godt udstyret og møbleret til en høj standard, alle linned og håndklæder (ikke strandhåndklæder) leveres som standard og alle tjenester er inkluderet uden ekstra beregning. En rejseseng, relaxer stolen potte børne toiletsæde og en høj stol er tilgængelig på uden ekstra omkostninger lejligheden har en gangen fører fra indgangen til alle værelser undtagen galleria terrasse, som er tilgængelig fra køkkenet, og den største terrasse, hvorfra der er adgang til fra loungen skydedøre.

Vandsport

Vandsport entusiaster vil finde en af de bedste steder i verden for at dyrke sejlads, Kanosejlads, svømning, vandski, jet-ski, kite surfing, windsurfing, catamaranning og alle andre typer vand sport aktivitet i sine mange klubber, havne og sejlads skoler. Den nautiske Resort på Mar Menor og lignende konsortier i Mazarron og Aguilas tilbyder mulighed for at leje udstyr og bog sejler kurser.

La Manga Strip

Strimlen er omkring 18,5 km lange mellem Middelhavet og Mar Menor. Der er mange strande enten side af La Manga del Mar Menor strimlen, der skiller de to have, Mar Menor er sikrere for badning, det er lavvandet, med temperaturer generelt højere end Middelhavet men begge kystlinjer tilbyde gode bademuligheder. Strandene omfatter Playa Honda, Playa Paraiso, Playa Cavanna, Playa Chica og Playa de Venceciola på Mar Menor, og Playa del Estacio, Playa el Arenal og Playa de Galua på Middelhavet. Mange af strandene har liggestole og parasoller, som kan lejes mod et lille gebyr.

Calblanque

Calblanque ligger i Middelhavet fastlandet side en nationalpark naturreservat hvor der er afsides sandstrande, klippefyldte bugter og saltsøer. Der er meget få faciliteter, men det er det perfekte sted for naturelskere, vandrere, cyklister og dem søger privatlivets fred eller at iagttage fuglelivet eller hval-ur. Området anses for klassificering som et World Heritage Site.

Mar de Cristal

Mar de Cristal er på indadgående kysten ved Mar Menor, det er den næste strand Playa Honda, hvor der er et godt udvalg af vandsport rådighed. Det er en kort køretur eller en tur rundt næsset til nordlige (til venstre), fra Verde Mar III, hvor der snack barer og restauranter. Vandet er lavvandet og sikker til badning.

Lejlighed E12, Verde Mar III, Playa Honda, La Manga, Murcia, Spanien,

er til rådighed for udlejning hele året. Normalt er priser baseret på at leje lejligheden for 7 nætter selvom andre perioder kan accepteres henvises til prissætning sektion. Startdatoen er omsættelige, for du kan drage fordel af flyvning rabatter. Skal dine datoer dække forskellige vil prismærker perioder de samlede omkostninger være beregnet pro rata for antallet af dage i hver periode. Hvis du har brug for yderligere oplysninger: vi er glade for at modtage din forespørgsel.

For at foretage en reservation, kan du læse betingelserne nedenfor consult tilgængelighed kalender nedenfor og derefter kontakte os. Din fuldførelse af en Booking formular vil blive taget som en accept af betingelserne under hvilke lejligheden tilbydes til udlejning.

Vilkår og betingelser

Din udlejning booking er lavet bekræftes ved, at vi (ejerne) at du (lejer).

Ved modtagelsen, venligst Udfyld Booking formularen og returnere den med et refundérbart depositum på £200 holdt mod aflysning, beskadigelser, skader eller tab af nøgler. Depositum er refunderbart 2 uger efter din tilbagevenden, forudsat at alt er godt og nøglerne er returneret. Balancen er betales 6 uger inden afrejse. Der er ikke normalt et tillægsgebyr for rengøring efter din afrejse, medmindre ekstra rengøring er nødvendig. Ikke bør balancen modtages senest på forfaldsdatoen, forbeholder vi os ret til at annullere reservationen skriftligt og de datoer, der er tilgængelige til at lade. Selv om du er usandsynligt, at støde på problemer på din rejse, anbefaler vi dig at medbringe formular e 111 og tegne en omfattende rejseforsikring der dækker sundhed, rejser, bagage, tab af personlige ejendele og annullering.

Rygning tilladt kun på terrassen, tobak lugt er forværret og tvunget ind i andre værelser med aircondition; så for komfort af alle, strengt IKKERYGER i lejlighed eller bygning. Venligst respektere dine naboer, bære bløde fodtøj i lejligheden og holde støj til et minimum.

Desværre ikke kan kæledyr imødekommes.

Adgang til lejligheden er normalt fra 16,00 timer på din ankomstdagen og skal forlades senest 10.00 timer på din afrejsedagen. Disse tider er at give lejlighed til at være forberedt til den næste lejer.

Hvis du har særlige anmodninger oplys os på tidspunktet for booking.

Området

Distancer

Lufthavn (Murcia): 30 kilometer
Strand: 50 meter
Golf: 6 kilometer
Butikker: 250 meter

Underholdning

små forretninger, restauranter, pubs, diskoteker, café, internetcafé, zoo, vandland, havn, kirke, park, marked, strandpromenade

Lokale aktiviteter

cykle, dykke, fiske, spille golf, ridning, hiking, paragliding, sejle, surfe, svømme, tennis, gå ture, vandski, vindsurfing, bowling

Priser

fra til 1 uge 2 uger nat min. ophold
01 dec 2016 31 mar 2017 DKK 1.938 260£ 225$ 280 DKK 3.446 463£ 400$ 498 DKK 474 64£ 55$ 68 4 nætter
01 apr 2017 07 apr 2017 DKK 2.369 318£ 275$ 342 DKK 4.307 579£ 500$ 622 DKK 603 81£ 70$ 87 4 nætter
08 apr 2017 23 apr 2017 DKK 3.877 521£ 450$ 560 DKK 7.322 984£ 850$ 1.058 DKK 861 116£ 100$ 124 4 nætter
24 apr 2017 31 maj 2017 DKK 2.369 318£ 275$ 342 DKK 4.307 579£ 500$ 622 DKK 603 81£ 70$ 87 4 nætter
01 jun 2017 30 jun 2017 DKK 3.015 405£ 350$ 435 DKK 5.599 752£ 650$ 809 DKK 689 93£ 80$ 100 4 nætter
01 jul 2017 31 aug 2017 DKK 3.877 521£ 450$ 560 DKK 7.322 984£ 850$ 1.058 DKK 861 116£ 100$ 124 4 nætter
01 sep 2017 30 sep 2017 DKK 3.015 405£ 350$ 435 DKK 5.599 752£ 650$ 809 DKK 689 93£ 80$ 100 4 nætter
01 okt 2017 30 nov 2017 DKK 2.369 318£ 275$ 342 DKK 4.307 579£ 500$ 622 DKK 603 81£ 70$ 87 4 nætter
01 dec 2017 31 mar 2018 DKK 1.938 260£ 225$ 280 DKK 3.446 463£ 400$ 498 DKK 474 64£ 55$ 68 4 nætter
01 apr 2018 31 maj 2018 DKK 2.369 318£ 275$ 342 DKK 4.307 579£ 500$ 622 DKK 603 81£ 70$ 87 4 nætter
01 jun 2018 30 jun 2018 DKK 3.015 405£ 350$ 435 DKK 5.599 752£ 650$ 809 DKK 689 93£ 80$ 100 4 nætter
01 jul 2018 31 aug 2018 DKK 3.877 521£ 450$ 560 DKK 7.322 984£ 850$ 1.058 DKK 861 116£ 100$ 124 4 nætter
01 sep 2018 30 sep 2018 DKK 3.015 405£ 350$ 435 DKK 5.599 752£ 650$ 809 DKK 689 93£ 80$ 100 4 nætter
Medmindre andet er angivet, opkræves betalingen i: £ Detaljeret pris
Depositum:DKK 1.722,90 231,54£ 200,00$ 248,85
Slutrengøring:Inkluderet i prisen
Husdyr:Ikke tilladt
Linned og håndklæder:Inkluderet i prisen
Barneseng:Inkluderet i prisen
Høj stol:Inkluderet i prisen
El:Inkluderet i prisen
Vand:Inkluderet i prisen
Wi-Fi:Inkluderet i prisen
Betalingsmetoder:Kreditkort og debitkort, Paypal, Bankoverførsel, Check
Bemærkninger:Normal finalen slutrengøring, linned, håndklæder; Brug af strandstole, legetøj, gummibåde; 2 cykler + 1 småbørn cykel, er omfatter uden ekstra beregning.

Længere lejemål overvejes (1 - 6 måneder)
Depositum:
DKK 1.722,90 231,54£ 200,00$ 248,85
Slutrengøring:
Inkluderet i prisen
Husdyr:
Ikke tilladt
Linned og håndklæder:
Inkluderet i prisen
Barneseng:
Inkluderet i prisen
Høj stol:
Inkluderet i prisen
El:
Inkluderet i prisen
Vand:
Inkluderet i prisen
Wi-Fi:
Inkluderet i prisen
Betalingsmetoder:
Kreditkort og debitkort, Paypal, Bankoverførsel, Check
Ring til ejeren inden du betaler, for at få bekræftet betalingsdetaljerne
Bemærkninger:
Normal finalen slutrengøring, linned, håndklæder; Brug af strandstole, legetøj, gummibåde; 2 cykler + 1 småbørn cykel, er omfatter uden ekstra beregning.

Længere lejemål overvejes (1 - 6 måneder)

Booking kalender

Anmeldelser for denne lejlighed i Playa Honda

Gennemsnit af vurderinger - Baseret på 7 anmeldelser.
Vurdering
Bolig
Ejer
Området

Vurdering:
Bolig:
Ejer:
Området:
Detaljerede vurderinger
Sendt af:
25. jul 2015
Bolig
Ren og ordentlig ved ankomst
De annoncerede faciliteter var til stede og virkede.
Kvalitet ift. pris
Boligen levede op til vores forventninger
Ejer
Hurtig og nem kommunikation
Lejeaftale og betaling
Service fra ankomst til afrejse
Området
Levede op til vores forventninger
Vi anbefaler dette område
Denne anmeldelse er på dansk Denne anmeldelse er på dansk

shoppede i Cartagena og badede ved La Manga

Lejligheden er fin nok. Der er MEGET støj fra pool området. Passer fint til børn og tenagerer.Mar Menor er en varm sø. Men La Manga har det mest fantastiske strand og hav.
Ejerens kommentar
English TranslationShopped in Cartagena and bathed at La MangaThe apartment is fine enough. There is a lot of noise from the pool area. Fits just fine for children and teenagers. The Mar Menor is a warm lake. But La Manga has the most amazing beach and sea.
Hjalp denne anmeldelse dig? Ja Nej Annuller
Anmeld misbrug Du har anmeldt misbrug

Vurdering:
Bolig:
Ejer:
Området:
Detaljerede vurderinger
Sendt af:
28. nov 2016
Bolig
Ren og ordentlig ved ankomst
De annoncerede faciliteter var til stede og virkede.
Kvalitet ift. pris
Boligen levede op til vores forventninger
Ejer
Hurtig og nem kommunikation
Lejeaftale og betaling
Service fra ankomst til afrejse
Området
Levede op til vores forventninger
Vi anbefaler dette område
Denne anmeldelse er på engelsk Denne anmeldelse er på engelsk

Ejerens kommentar
Hjalp denne anmeldelse dig? Ja Nej Annuller
Anmeld misbrug Du har anmeldt misbrug

Vurdering:
Bolig:
Ejer:
Området:
Detaljerede vurderinger
Sendt af:
12. jul 2015
Bolig
Ren og ordentlig ved ankomst
De annoncerede faciliteter var til stede og virkede.
Kvalitet ift. pris
Boligen levede op til vores forventninger
Ejer
Hurtig og nem kommunikation
Lejeaftale og betaling
Service fra ankomst til afrejse
Området
Levede op til vores forventninger
Vi anbefaler dette område
Denne anmeldelse er på engelsk Denne anmeldelse er på engelsk

Ejerens kommentar
Hjalp denne anmeldelse dig? Ja Nej Annuller
Anmeld misbrug Du har anmeldt misbrug

Vurdering:
Bolig:
Ejer:
Området:
Detaljerede vurderinger
Sendt af:
8. apr 2015
Bolig
Ren og ordentlig ved ankomst
De annoncerede faciliteter var til stede og virkede.
Kvalitet ift. pris
Boligen levede op til vores forventninger
Ejer
Hurtig og nem kommunikation
Lejeaftale og betaling
Service fra ankomst til afrejse
Området
Levede op til vores forventninger
Vi anbefaler dette område
Denne anmeldelse er på engelsk Denne anmeldelse er på engelsk

Ejerens kommentar
Hjalp denne anmeldelse dig? Ja Nej Annuller
Anmeld misbrug Du har anmeldt misbrug

Vurdering:
Bolig:
Ejer:
Området:
Detaljerede vurderinger
Sendt af:
21. okt 2014
Bolig
Ren og ordentlig ved ankomst
De annoncerede faciliteter var til stede og virkede.
Kvalitet ift. pris
Boligen levede op til vores forventninger
Ejer
Hurtig og nem kommunikation
Lejeaftale og betaling
Service fra ankomst til afrejse
Området
Levede op til vores forventninger
Vi anbefaler dette område
Denne anmeldelse er på tysk Denne anmeldelse er på tysk

Ejerens kommentar
Hjalp denne anmeldelse dig? Ja Nej Annuller
Anmeld misbrug Du har anmeldt misbrug

Vurdering:
Bolig:
Ejer:
Området:
Detaljerede vurderinger
Sendt af:
9. maj 2014
Bolig
Ren og ordentlig ved ankomst
De annoncerede faciliteter var til stede og virkede.
Kvalitet ift. pris
Boligen levede op til vores forventninger
Ejer
Hurtig og nem kommunikation
Lejeaftale og betaling
Service fra ankomst til afrejse
Området
Levede op til vores forventninger
Vi anbefaler dette område
Denne anmeldelse er på hollandsk Denne anmeldelse er på hollandsk

Ejerens kommentar
Hjalp denne anmeldelse dig? Ja Nej Annuller
Anmeld misbrug Du har anmeldt misbrug

Vurdering:
Bolig:
Ejer:
Området:
Detaljerede vurderinger
Sendt af:
10. aug 2011
Bolig
Ren og ordentlig ved ankomst
De annoncerede faciliteter var til stede og virkede.
Kvalitet ift. pris
Boligen levede op til vores forventninger
Ejer
Hurtig og nem kommunikation
Lejeaftale og betaling
Service fra ankomst til afrejse
Området
Levede op til vores forventninger
Vi anbefaler dette område
Denne anmeldelse er på spansk Denne anmeldelse er på spansk

Ejerens kommentar
Hjalp denne anmeldelse dig? Ja Nej Annuller
Anmeld misbrug Du har anmeldt misbrug
X
Vind et gavekort på 750 euro!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og måske er du vores heldige vinder af et gavekort til Feriebolig-Spanien.dk på 750€! Vælg fra over 7500 ferieboliger.

 Vind et gavekort på 750 euro!