Finca el Lance

Unique property 5 private, 1-2 bedroom houses fully equipped, free wifi/parking, bedlinen, towels , barbeque etc, terraces with seaview dutch owner lives on the property.

overview Finca El lance
overview Finca El lance
kitchen with sittingarea
kitchen with sittingarea
sleepingroom casa miriam
sleepingroom casa miriam
casa miriam privat eating area
casa miriam privat eating area
garden with mount Teide behind
garden with mount Teide behind
Finca el Lance old winepress
Finca el Lance old winepress
finca el Lance garden
finca el Lance garden
casa anna terrace
casa anna terrace
casa rosa
casa rosa
interior one bedroom house
interior one bedroom house
one bedroomhouse sleepingroom
one bedroomhouse sleepingroom
ols original  wine press
ols original wine press
terrace casa miriam
terrace casa miriam
living room casa kristina
living room casa kristina
original tresh floor
original tresh floor
livingroom casa miriam
livingroom casa miriam
map of village/tenerife
map of village/tenerife
Finca El lance map
Finca El lance map
Mount Teide in winterclothes
Mount Teide in winterclothes
terrace looking over the ocean over the old treshfloor
terrace looking over the ocean over the old treshfloor
cabin for all guests to use with veuw over the ocean
cabin for all guests to use with veuw over the ocean
kitchen one bedroomhouse
kitchen one bedroomhouse
eating área casa Miriam with barbeque
eating área casa Miriam with barbeque
down garden with barbeque for all guests
down garden with barbeque for all guests
outside área one bedroom house
outside área one bedroom house

Hurtig oversigt

  • 2 soveværelser
  • 5 sovepladser
  • 1 badeværelse
  • 1 toilet
  • 100 m² boligareal
  • 20 m² terrasse
  • 5000 m² have
  • Wi-Fi
  • Gårdhave
  • Terrassemøbler
  • Satellit
  • Air-conditioning

Beskrivelse (skrevet af ejeren selv)

Unique property 5 private, 1-2 bedroom houses fully equipped, free wifi/parking, bedlinen, towels , barbeque etc, terraces with seaview dutch owner lives on the property.

Finca El lance is a unique property completely restored by the present ownwer contains five seperate fully equipped houses with one and two bedrooms these are spread in a subtropical garden of 5000m2, with lots of privacy and terraces,. seaview, barbeque, full fitted kitchen,washingmachine, bedlinen, towels, free wifi and parking,the owner speaks dutch, english, spanish and norwegian and lives on the property, the village nearby has all facilities .

Faciliteter

Generelt:

sengetøj, håndklæder

Udendørs:

gårdhave, have, terrasse, terrassemøbler, grill, parkering, privat parkering

Indendørs:

Wi-Fi, satellit, air-conditioning, opvarmet, brændeovn, cd-afspiller, dvd-afspiller, radio, vaskemaskine, tv, strygejern, børnestol, vugge

Køkken:

køleskab, kaffemaskine, mikroovn, blender, vandkoger, brødrister

Badeværelse:

bruser, hårtørrer

Senge:

1 dobbelt seng, 3 enkelt senge

Udsigt:

Havudsigt, Bjergudsigt

Egnet til

ældrevenlig, husdyr ikke tilladt, rygning forbudt indendørs, bil anbefales, bil nødvendig

Området

Distancer

Lufthavn: 40 kilometer
Strand: 10 kilometer
Golf: 15 kilometer
Butikker: 2 kilometer

Underholdning

små forretninger, restauranter, café, kirke, park

Lokale aktiviteter

hiking, svømme, gå ture

Priser

fra til 1 uge 2 uger min. ophold
04 maj 2016 30 sep 2016 DKK 4.464 600£ 502$ 659 DKK 8.183 1.100£ 920$ 1.208 1 uge
01 okt 2016 03 maj 2017 DKK 5.208 700£ 586$ 769 DKK 8.927 1.200£ 1.004$ 1.318 1 uge
04 maj 2017 30 sep 2017 DKK 4.464 600£ 502$ 659 DKK 8.183 1.100£ 920$ 1.208 1 uge
01 okt 2017 03 maj 2018 DKK 5.208 700£ 586$ 769 DKK 8.927 1.200£ 1.004$ 1.318 1 uge
Medmindre andet er angivet, opkræves betalingen i: € Detaljeret pris
Reservationsgebyr:25 %
Restbetaling 4 uger før ankomst
Depositum:-
Slutrengøring:Inkluderet i prisen
Husdyr:Ikke tilladt
Linned og håndklæder:Inkluderet i prisen
Barneseng:Inkluderet i prisen
Høj stol:Inkluderet i prisen
El:Inkluderet i prisen
Vand:Inkluderet i prisen
Wi-Fi:Inkluderet i prisen
Betalingsmetoder:Bankoverførsel
Bemærkninger:payment 25% of total rent by confirmed booking, the rest. 75% 30 days before arrival by banktransfer, in the price is all included no extra cost like bedlinen or cleaning once a week.Because the houses are in different sizes and derfor the prizes are ajusted to that,

Længere lejemål overvejes (1 - 6 måneder)
Reservationsgebyr:
25 %
Restbetaling 4 uger før ankomst
Depositum:
-
Slutrengøring:
Inkluderet i prisen
Husdyr:
Ikke tilladt
Linned og håndklæder:
Inkluderet i prisen
Barneseng:
Inkluderet i prisen
Høj stol:
Inkluderet i prisen
El:
Inkluderet i prisen
Vand:
Inkluderet i prisen
Wi-Fi:
Inkluderet i prisen
Betalingsmetoder:
Bankoverførsel
Ring til ejeren inden du betaler, for at få bekræftet betalingsdetaljerne
Bemærkninger:
payment 25% of total rent by confirmed booking, the rest. 75% 30 days before arrival by banktransfer, in the price is all included no extra cost like bedlinen or cleaning once a week.Because the houses are in different sizes and derfor the prizes are ajusted to that,

Længere lejemål overvejes (1 - 6 måneder)

Booking kalender

Skiftedag: Alle dage

Anmeldelser for denne landejendom i El Tanque

Gennemsnit af vurderinger - Baseret på 4 anmeldelser.
Vurdering
Bolig
Ejer
Området

Vurdering:
Bolig:
Ejer:
Området:
Detaljerede vurderinger
Sendt af:
28. jul 2015
Bolig
Ren og ordentlig ved ankomst
De annoncerede faciliteter var til stede og virkede.
Kvalitet ift. pris
Boligen levede op til vores forventninger
Ejer
Hurtig og nem kommunikation
Lejeaftale og betaling
Service fra ankomst til afrejse
Området
Levede op til vores forventninger
Vi anbefaler dette område
Denne anmeldelse er på hollandsk Denne anmeldelse er på hollandsk

Ejerens kommentar
Hjalp denne anmeldelse dig? Ja Nej Annuller
Anmeld misbrug Du har anmeldt misbrug

Vurdering:
Bolig:
Ejer:
Området:
Detaljerede vurderinger
Sendt af:
30. mar 2014
Bolig
Ren og ordentlig ved ankomst
De annoncerede faciliteter var til stede og virkede.
Kvalitet ift. pris
Boligen levede op til vores forventninger
Ejer
Hurtig og nem kommunikation
Lejeaftale og betaling
Service fra ankomst til afrejse
Området
Levede op til vores forventninger
Vi anbefaler dette område
Denne anmeldelse er på fransk Denne anmeldelse er på fransk

Ejerens kommentar
Hjalp denne anmeldelse dig? Ja Nej Annuller
Anmeld misbrug Du har anmeldt misbrug

Vurdering:
Bolig:
Ejer:
Området:
Detaljerede vurderinger
Sendt af:
21. jan 2013
Bolig
Ren og ordentlig ved ankomst
De annoncerede faciliteter var til stede og virkede.
Kvalitet ift. pris
Boligen levede op til vores forventninger
Ejer
Hurtig og nem kommunikation
Lejeaftale og betaling
Service fra ankomst til afrejse
Området
Levede op til vores forventninger
Vi anbefaler dette område
Denne anmeldelse er på hollandsk Denne anmeldelse er på hollandsk

Ejerens kommentar
Hjalp denne anmeldelse dig? Ja Nej Annuller
Anmeld misbrug Du har anmeldt misbrug

Vurdering:
Bolig:
Ejer:
Området:
Detaljerede vurderinger
Sendt af:
29. aug 2012
Bolig
Ren og ordentlig ved ankomst
De annoncerede faciliteter var til stede og virkede.
Kvalitet ift. pris
Boligen levede op til vores forventninger
Ejer
Hurtig og nem kommunikation
Lejeaftale og betaling
Service fra ankomst til afrejse
Området
Levede op til vores forventninger
Vi anbefaler dette område
Denne anmeldelse er på italiensk Denne anmeldelse er på italiensk

Ejerens kommentar
Hjalp denne anmeldelse dig? Ja Nej Annuller
Anmeld misbrug Du har anmeldt misbrug
X
Vind et gavekort på 750 euro!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og måske er du vores heldige vinder af et gavekort til Feriebolig-Spanien.dk på 750€! Vælg fra over 7500 ferieboliger.

 Vind et gavekort på 750 euro!