2 soveværelser 2 badeværelser villa med

Villa med en privat swimmingpool på 5 * golfresort. Alle værelser er beliggende på en gulvniveau med undtagelse af tagterrasse opføres af en privat trappe.

Villa from the street
Villa from the street
Outside Golfers Club
Outside Golfers Club
La Torre Park
La Torre Park
La Torre Restaurants
La Torre Restaurants
La Torre Lakes
La Torre Lakes
La Torre
La Torre
La Torre Golf
La Torre Golf
La torre Bars
La torre Bars
Inside Intercontinental
Inside Intercontinental
Inside Intercontinental
Inside Intercontinental
Mar Menor Promenade
Mar Menor Promenade
Mediteranean Sea
Mediteranean Sea

Hurtig oversigt

 • 2 soveværelser
 • 4 sovepladser
 • 2 badeværelser
 • 82 m² boligareal
 • 95 m² terrasse
 • 100 m² have
 • Privat pool
 • Wi-Fi
 • Gårdhave
 • Tagterrasse
 • Terrassemøbler
 • Satellit
Fra
DKK 2.529 340£ 258$ 379
Per uge
Detaljeret pris
+44 2030911576
+44 7920006423

Beskrivelse (skrevet af ejeren selv)

Villa med en privat swimmingpool på 5 * golfresort. Alle værelser er beliggende på en gulvniveau med undtagelse af tagterrasse opføres af en privat trappe.

Villa:

Møbleret til meget høj standard med fuldt udstyret køkken, satellit-tv og dvd-afspiller. I køkkenet finder du komfur, komfur, køleskab / fryser, opvaskemaskine, vaskemaskine, kaffemaskine, el-kedel, saftcentrifugen og mikroovn. Spisesalen sæder 4, med mulighed for at sædet 6 på terrassen. I stuen er der 5 pers. læder suite, sofabord, telefon bord, skænk, tv-enhed, radio og DVD.Internet forbindelse er tilgængelig ved at købe WI-FI-kort. I Hall vil du finde konsol bord med spejle. Begge soveværelser har indbyggede skabe. Master bedroom er med et badeværelse og det andet soveværelse med en-suite brusebad. Alle værelser er med lavspænding lightings. Der er sikkert og alarm også interne telefon for at ringe gratis til La Torre Resort. Villa er omfattet af privat parkeringsplads tildelt på forsiden af villaen, og det er indhegnet og gated hele vejen rundt. Der er også jernport på forsiden af villaen at forbedre privatlivets fred og sikkerhed i stueetagen og solarium. Der er fuld centralvarme i alle rum og klimaanlæg i stue og begge soveværelser. Udendørs Spiseafdeling med bord og 6 stole på bagsiden af villaen. Der er liggestole på taget solarium og på jorden ved siden af privat swimming pool.

Beliggenhed:

Villa er beliggende på La Torre Golf Resort, der tilbyder et bredt udvalg af faciliteter, herunder mange restauranter, Tapas bar, irsk pub, supermarked, Hair & Beauty Salon, Travel Center, bank, advokat kontor, rejser butik, leje shop for golfspillere, internet værelse, motionsrum, King's College og 5 * Intercontinental Hotel. På hotellet finder du et fitnesscenter og spa bestående af 14 behandlingsrum. Du vil også finde her social klub og konferencecenter med indstillinger mod pragtfuld baggrund af søerne og golfbanen. Der er 15 fælles swimming pools på resortet, tennisbane og mange børn lege parker. La Torre Golf Resort: La Torre Golf Resort kompromiser 2640 boliger, og inden for dette nummer er der 240 villaer, arrangeret omkring en spektakulær golfbane og storslået søer med de mest forskelligartede af planter. Hele udvej er indhegnet og gated med 24-timers sikkerhed overvågning.

Golf:

Denne fantastiske resort prale med en 18 hullers Nicklaus design golfbane og en storslået bymidte, bygget op omkring en malerisk sø. LTG kursus er det andet af Jack Nicolaus golfbane og Det indeholder mere end 5 hektar kunstfærdigt udskårne bunkers, der er op mod hvidskurede egenskaber og om indførelse af magiske palmer. Med 5 ø greens og 3 imponerende søer - det er en hvid-blå-grønne oase, som imponerer selv den mest krævede rejsende. Kurset på La Torre er en fantastisk test af golf med vand & store bunkers kommer i spil! 18 huller Par 68 5.354 meter, med 4 forskellige T-shirts til alle evner. Signatur hul er 9. Par 3 over søen over så ved Hotel, restauranter & klubhus! Klubben har fået en meget veludstyret Pro butik, Spike Bar & restaurant med sol terrasser med udsigt kursus & forretningsområder. Der er en driving range / praksis område & putting green. Buggies er til rådighed og elektriske vogne er også tilgængelige for leje samt klubber & sko. Booking systemet er på plads gennem Pro shop med særlige priser for beboere og hotellets gæster. Mar Menor Golf Resort & Hacienda Riquelme Golf fås også med konkurrencedygtig greenfee & gratis transport mellem alle disse resorts. Der er talrige andre golfbaner i nærheden: Villa Martin, Las Ramblas, Campoamor, Roda Golf, La Finca der er 15 min kørsel væk. Og Championship golfbaner er på La Manga.

Området omkring byen:

LTGR ligger i nærheden af Roldan og Balsicas i Murcia-regionen i Spanien. Villaen er beliggende 15 minutters kørsel fra de smukke strande ved Mar Menor og La Manga. De fleste strande er der godt udstyret med liggestole og brollies. San Javier lufthavn er blot 20min kørsel væk og Alicante lufthavn 50min kørsel væk. Den nærmeste 'Dos Mares indkøbscenter «er 20 min kørsel væk med bowling, biograf og omfattende mad hal. Længere væk kan du besøge Torrevieja eller endda Benidorm, hvis du ønsker mere spænding. Den smukke by Cartagena med den tusindårige Port og Murcia City med sin historiske domkirke ligger kun 30 til 45 minutters kørsel væk. Mod Murcia er Nueva Condomina - nyligt åbnet butikscenter med mange forretninger er og restauranter. Meget tæt på der vil du finde Water Park (Terra Aqua Murcia) og Animal Park (Terra Natura Murcia) og New Football Stadium. Den nærmeste strande til La Torre er Mar Menor og Middelhavet og er kun 20min kørsel væk.

Review 1:

Hej, ja alt var fint, vi havde en fantastisk tid især brugt i poolen, da det var så varmt!

Villaen er smukt, det har alt lige som annonceret. Den centrale indehavere ware stor, meget hjælpsom. Tak meget.

Review 2

Vi havde en dejlig tid - tak. Villaen var ren. Vi har ikke benytte den fælles puljer, som de var for langt væk og ikke har nogen liggestole. Men det gjorde ikke noget, fordi vi elskede din pool og brugte det hele tiden - så meget mere bekvemt. Ja, vi fandt restauranter på La Torre meget pebret og ikke bruge dem. Drinks var også dyre - mindst dobbelt så meget som at gå udenfor for at omkringliggende barer. Vi fandt en genial italiensk restaurant i Roldan hvor pizzaer var kun 6 € og en flaske af husets vin lige under 7 € - i virkeligheden en take måde pizza på en onsdag (Specialtilbud på denne dag) var kun 3 €! Der var også en alt-hvad-du-spiser buffet på den kinesiske i industriområdet lige før du indtaster Roldan for 9 €, og både karry huse på den samme udvikling var også god.

Vi har også rejst til Los Alcazares og spiste der, barer (især Solen Bar, hvor jeg fik en meget generøs mål for Bacardi og cola for 3 € kun) var rigtig god værdi med øl fra kun 2 €, i modsætning til 4 € i La Torre.

Vi nød at have en kop kaffe på Wood House selv - det personale, der var langt mere opmærksomme og prisen på en kop kaffe var rimelig (2 €).

Da vi første gang besøgte Roldan vi var skuffede, da vi ikke kunne finde nogen steder at spise, men efter vores venner, fortalte os, hvor at gå vi var virkelig tilfredse med de steder vi besøgte.

Review 3

Bare en hurtig bemærkning for at lade dig vide: hvad en fantastisk tid vi havde opholdet på din villa. Indkvarteringen var pæn og ren, meget komfortable og veludstyrede med alt, hvad vi kunne have brug for vores ophold. La Torre følte mig meget sikker, som er, hvad vi ønskede, med en 3-årig datter. Stedets sikkerhed og grunde mænd var alle meget venlige og hjælpsomme. Supermarkedet var rimelig og meget velforsynet med de ting vi tager for givet i Storbritannien. Din nøgle indehavere var meget hjælpsomme, gav os en god hilsen og meget nyttige oplysninger for at hjælpe med vores ferie. Vejret var fantastisk, vi havde en fantastisk tid og håber at vende tilbage en anden dag, denne gang som en familie på fire som vores nye barn, skyldes begyndelsen af august.

Faciliteter

Generelt:

sengetøj, håndklæder

Udendørs:

privat pool, gårdhave, tagterrasse, have, terrasse, terrassemøbler, solsenge, parkering, privat parkering

Indendørs:

Wi-Fi, satellit, air-conditioning, opvarmet, cd-afspiller, dvd-afspiller, radio, vaskemaskine, tv, dørtelefon, strygejern, strygebræt, pengeskab

Køkken:

opvaskemaskine, fryser, køleskab, kaffemaskine, grill, kogeplader, mikroovn, ovn, vandkoger, brødrister

Badeværelse:

bruser, badekar, hårtørrer

Senge:

1 dobbelt seng, 2 enkelt senge

Udsigt:

Udsigt til poolen

Egnet til

rullestolsvenlig, ældrevenlig, husdyr ikke tilladt, rygning forbudt indendørs, bil anbefales

Bemærkninger

Towels and bed linen are provided for Holiday Lets . Booking deposit is 30% of the total rental price. Remaining money to be paid 6 weeks before departure. Cleaning charges are extra and this cost 70 Euros and are payable to cleaner on arrival. Breakages deposit of 150 Euros is payable with balance. This deposit is refundable within 2 weeks after guests departure subject to satisfactory property inspection.

Midterm cleaning if required by guests is at an extra charge.

Welcome pack are available on request at extra charge.

Bicycle hire available on request at extra charge.

Pickups from the airport available on request at extra charge.

Long term rentals.

Towels and bed linen are not provided for Long Term Lets.

Long Term rental 500euros per calendar month + payment of bills and is available from October to May inclusive.

I accept all payments to my bank account in Spain in Euros.

Området

Distancer

Lufthavn: 15 kilometer
Strand: 15 kilometer

Underholdning

butikscenter, små forretninger, restauranter, pubs, diskoteker, café, internetcafé, park, marked

Lokale aktiviteter

cykle, dykke, spille golf, rulleskøjteløb, sejle, surfe, svømme, gå ture

Priser

fra til 1 uge 2 uger nat min. ophold
20 maj 2016 27 maj 2016 DKK 2.529 340£ 258$ 379 DKK 5.057 680£ 516$ 758 DKK 364 49£ 37$ 55 1 uge
27 maj 2016 10 jun 2016 DKK 2.603 350£ 266$ 390 DKK 5.206 700£ 531$ 780 DKK 372 50£ 38$ 56 1 uge
11 jun 2016 24 jun 2016 DKK 2.975 400£ 304$ 446 DKK 5.950 800£ 607$ 892 DKK 446 60£ 46$ 67 1 uge
24 jun 2016 08 jul 2016 DKK 3.718 500£ 380$ 557 DKK 7.437 1.000£ 759$ 1.115 DKK 535 72£ 55$ 80 1 uge
08 jul 2016 22 jul 2016 DKK 3.979 535£ 406$ 596 DKK 7.957 1.070£ 812$ 1.193 DKK 573 77£ 58$ 86 1 uge
22 jul 2016 02 sep 2016 DKK 4.090 550£ 418$ 613 DKK 8.181 1.100£ 835$ 1.226 DKK 595 80£ 61$ 89 1 uge
02 sep 2016 09 sep 2016 DKK 3.718 500£ 380$ 557 DKK 7.437 1.000£ 759$ 1.115 DKK 535 72£ 55$ 80 1 uge
09 sep 2016 23 sep 2016 DKK 3.347 450£ 342$ 502 DKK 6.693 900£ 683$ 1.003 DKK 483 65£ 49$ 72 1 uge
23 sep 2016 07 okt 2016 DKK 2.975 400£ 304$ 446 DKK 5.950 800£ 607$ 892 DKK 424 57£ 43$ 64 1 uge
07 okt 2016 28 okt 2016 DKK 2.603 350£ 266$ 390 DKK 5.206 700£ 531$ 780 DKK 372 50£ 38$ 56 1 uge
Medmindre andet er angivet, opkræves betalingen i: € Detaljeret pris
Reservationsgebyr:30 %
Restbetaling 6 uger før ankomst
Depositum:DKK 1.487,38 200,00£ 151,84$ 222,92
Slutrengøring:DKK 557,77 75,00£ 56,94$ 83,60
Husdyr:Ikke tilladt
Linned og håndklæder:Inkluderet i prisen
Barneseng:Ikke tilgængelig
Høj stol:Ikke tilgængelig
El:Inkluderet i prisen
Vand:Inkluderet i prisen
Wi-Fi:Inkluderet i prisen
Betalingsmetoder:Kreditkort og debitkort, Paypal, Bankoverførsel, Check
Bemærkninger:Håndklæder og sengetøj er til ferieboliger. Depositum er 30% af den samlede lejepris. Resterende penge skal betales 6 uger før afrejse. Rengøring afgifter er ekstra og denne omkostning 65 euro og betales til renere ved ankomsten. Går i stykker depositum på 150 euro betales med balance. Dette depositum refunderes inden for 2 uger efter gæster afrejse under forudsætning af tilfredsstillende ejendom inspektion.
Midterm rengøring hvis det kræves af gæsterne er på en ekstra afgift.
Velkomstpakke er tilgængelige på anmodning og mod ekstra betaling.
Cykeludlejning til rådighed på anmodning og mod ekstra betaling.
Pickupper fra lufthavnen til rådighed på anmodning og mod ekstra betaling.

Langtidslejemål.
Håndklæder og sengetøj er ikke fastsat Long Term Lets.
Langtidsleje € 500 pr måned + betaling af regninger og er tilgængelig fra oktober til maj inkl.
Jeg accepterer alle betalinger til min bankkonto i Spanien i euro

Længere lejemål overvejes (1 - 6 måneder)
Reservationsgebyr:
30 %
Restbetaling 6 uger før ankomst
Depositum:
DKK 1.487,38 200,00£ 151,84$ 222,92
Slutrengøring:
DKK 557,77 75,00£ 56,94$ 83,60
Husdyr:
Ikke tilladt
Linned og håndklæder:
Inkluderet i prisen
Barneseng:
Ikke tilgængelig
Høj stol:
Ikke tilgængelig
El:
Inkluderet i prisen
Vand:
Inkluderet i prisen
Wi-Fi:
Inkluderet i prisen
Betalingsmetoder:
Kreditkort og debitkort, Paypal, Bankoverførsel, Check
Ring til ejeren inden du betaler, for at få bekræftet betalingsdetaljerne
Bemærkninger:
Håndklæder og sengetøj er til ferieboliger. Depositum er 30% af den samlede lejepris. Resterende penge skal betales 6 uger før afrejse. Rengøring afgifter er ekstra og denne omkostning 65 euro og betales til renere ved ankomsten. Går i stykker depositum på 150 euro betales med balance. Dette depositum refunderes inden for 2 uger efter gæster afrejse under forudsætning af tilfredsstillende ejendom inspektion.
Midterm rengøring hvis det kræves af gæsterne er på en ekstra afgift.
Velkomstpakke er tilgængelige på anmodning og mod ekstra betaling.
Cykeludlejning til rådighed på anmodning og mod ekstra betaling.
Pickupper fra lufthavnen til rådighed på anmodning og mod ekstra betaling.

Langtidslejemål.
Håndklæder og sengetøj er ikke fastsat Long Term Lets.
Langtidsleje € 500 pr måned + betaling af regninger og er tilgængelig fra oktober til maj inkl.
Jeg accepterer alle betalinger til min bankkonto i Spanien i euro

Længere lejemål overvejes (1 - 6 måneder)

Booking kalender

Skiftedag: lørdag
X
Vind et gavekort på 750 euro!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og måske er du vores heldige vinder af et gavekort til Feriebolig-Spanien.dk på 750€! Vælg fra over 7500 ferieboliger.

 Vind et gavekort på 750 euro!