Sortering: Asturien provins

5 fantastiske vandreture i Asturien

Der er nogle fascinerende naturområder i Asturien, og den bedste måde at opleve dem på er til fods. Så træk i vandrestøvlerne og prøv vores anbefalede ruter.

Camin Real de la Mesa

 

Camin Real de la Mesa er det lokale navn for ruten, som på castiliansk hedder Camino Real del Puerto de la Mesa. Ruten forkortes GR-101, og den følger en gamle romersk vej, som forbinder Asturias med naboprovinsen Castilla y León. Den har en samlet længde på 42 km og giver en fantastisk mulighed for at opleve Asturiens varierede landskab af bakker og dale.

El Camino Francés

 

El Camino Francés eller 'Den franske sti' refererer til den asturiske strækning af den berømte Camino de Santiago, der ender i den galiciske by, Santiago de Compostela. Bevæg dig frem i landskabet i god pilgrimstil og med de storslåede bjergtoppe, Picos de Europa, som baggrund. Bagefter kan du prale af, at du har gået en del af Camino de Santiago.

Redes Naturpark 

Redes-parken er beliggende i den sydlige del af Asturien og omfatter et areal på 37.803 hektar. Der er i alt 17 forskellige vandreruter hvorfra man kan udforske parken. Vi valgte ruten Brañagallones, AS-66, som er en 20,4 kilometer lang rute, der tager ikke længere end fem en halv time for den gennemsnitlige trekker.

Somiedo Naturpark

Somiedo-parken har nogle imponerende naturområder fordelt på 29.122 hektar, så den er lidt mindre end Redes. Der er derfor færre ruter i parken, i alt 10. Vi gik Cornón-ruten, AS-10, som er 7 km lang og har en stigning på 700 højdemeter.

Los Molinos del Profundu

 

Denne rute var tidligere kendt som AS-137, og den strækker sig hele vejen fra Valbucar til Buslaz. Det er en tur på omkring 15 kilometer, hvilket svarer til cirka fire en halv time for den gennemsnitlige hiker. Undervejs kan du se masser af vandmøller og vandfald i smuk konstellation med frodige skovområder. 

Det er en moderat rute, der ikke er alt for krævende, så alle kan være med, også børn. Pas dog på, hvis du går ruten i vinterperioden, da der vil være mere mudder, hvilket gør ruten mere ufremkommelig. 

Så på med vandrestøvlerne og turrygsækken og afsted til eventyrland!

Del artikel

Kommentarer

X
Vind et gavekort på 750 euro!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få muligheden for at vinde €750 til din næste ferie i Spanien.


I have read and accept the privacy policy
 Vind et gavekort på 750 euro! 
Spain-Holiday.com bruger egne og tredjeparts cookies til at forbedre vores tjenester og til at vise dig annoncer, som er tilpasset dine præferencer ved at analysere dine navigeringsvaner. Skift konfigurationen og få flere oplysninger her