Sortering: Marbella

Marbellas bedste strande - Nikki Beach

Listen over Marbellas bedste strande ville ikke være komplet uden Nikki Beach. Nikki er en af Costa del Sols mest eksklusive strandklubber, og den ligger blot 5 minutters kørsel fra Costabella i kvarteret Elviria.

Nikki Beach er hjemsted for de rige og berømte - og dem, der gerne ville være det. Den ligger lige ved Hotel Don Carlos på et fantastisk smukt stykke strand, som egentlig hører til Playa Real de Zaragoza. Omgivelserne er helt vidunderlige og lever op til alle forventninger!

Om Nikki Beach

Nikki Beach er ikke bare en klub. Det er en livsstil - en overdådig, bekostelig livsstil. Nikki Beach er en institution.

Selve stranden er utroligt smuk, med krystalklart vand og store, rå klippestykker spredt rundtomkring.

Faciliteter

Nikki Beach har alt, hvad man kan ønske sig - men det er ikke gratis! Eksempelvis er prisen for at leje en af lounge-solsengene på billedet ovenfor ikke mindre end 300 euro pr. dag.

Hvis du drømmer om at sippe champagne i strandkanten, mens verdensberømte DJ's, go-go-dansere, ildslugere og akrobater leverer konstant underholdning og adspredelse, så er Nikki Beach lige noget for dig! 

Video om Nikki Beach

Find vej til Nikki Beach 

Nikki Beach ligger knap 14 kilometer uden for Marbella by - se kort.

Fra Marbella - kør ad N340-A7 østpå mod Malaga. Tag afkørslen mod Elviria (hold øje med skiltene til hotel Don Carlos) og drej til højre lige efter afkørslen. Ved den første rundkørsel holder I til venstre og følger skiltene til Nikki Beach. 

Fra Malaga - tag N340-A7 vestpå mod Marbella. Tag afkørslen mod Elviria. I rundkørslen følger I skiltene mod E-15/A-7/Fuengirola/Málaga. Ved den næste rundkørsel holder I til venstre og følger skiltene til Nikki Beach.

Del artikel

Kommentarer

X
Vind et gavekort på 750 euro!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få muligheden for at vinde €750 til din næste ferie i Spanien.


I have read and accept the privacy policy
 Vind et gavekort på 750 euro! 
Spain-Holiday.com bruger egne og tredjeparts cookies til at forbedre vores tjenester og til at vise dig annoncer, som er tilpasset dine præferencer ved at analysere dine navigeringsvaner. Skift konfigurationen og få flere oplysninger her