Klik her for at se alle billederne

Vi har holdt 2 ugers fantastisk ferie i denne vidunderlige villa. Alt indenfor fungerede og var pænt og rent. Dog skal man være op...
Læs mere

Villa in Salobreña - Almuñecar (Alfamar)

(39)

Villa with pool and spectacular views.

Hurtig oversigt

Villa med 2 soveværelser udlejes i Salobreña (Alfa Mar)

Boligareal

110 m²

Sovepladser

6

Soveværelser

2

Badeværelser

1

  • Fælles pool
  • Privat pool
  • Wi-Fi
  • Børnepool
  • 300 m² terrasse
  • Balkon
  • Tagterrasse
  • Have

Lufthavn

92 kilometer

Strand

1 kilometer

Golf

10 kilometer

Butikker

5 kilometer

Beskrivelse

Villa med 2 soveværelser udlejes i Salobreña (Alfa Mar)

Area: Urb. Alfamar Not far from the city of Salobreña with a beautiful view of the coast and the towns of Salobreña and Almuñécar is this property. The property is designed with great care and maintained and personally cared for by the owner. It has several terraces for sunbathing or relaxing with its stunning view of the sea. The heart of the outdoor area is the private pool of 7 x 3.5 m that inv...
Læs mere

Feriebolig med turistlicens - ID 15591

VFT/GR/-01639

Du modtages af

Om jose

Annonceret siden aug 2012

(39)

39 anmeldelser

Taler engelsk, tysk, spansk

Faciliteter

Generelt

Strandhåndklæder

sengetøj

håndklæder

Udendørs

Fælles pool

privat pool

Børnepool

terrasse

balkon

tagterrasse

have

solsenge

grill

privat parkering

terrassemøbler

Indendørs

Wi-Fi

air-conditioning

satellit

tv

vaskemaskine

cd-afspiller

dvd-afspiller

radio

børnestol

vugge

loftventilator

strygejern

strygebræt

fitnessrum

Køkken

Opvaskemaskine

fryser

køleskab

kaffemaskine

grill

kogeplader

mikroovn

ovn

blender

vandkoger

brødrister

Badeværelse

Bruser

hårtørrer

Senge

1 dobbelt seng

1 enkelt seng

1 sovesofa

Udsigt

Havudsigt

Udsigt til poolen

Relevant information

Husdyr overvejes

bil nødvendig

Bemærkninger

The owner is willing to provide any other facilities that the customer needs when reasonable

Område

Distancer

Lufthavn - 92 kilometer

Strand - 1 kilometer

Golf - 10 kilometer

Butikker - 5 kilometer


Underholdning

Butikscenter, små forretninger, restauranter, pubs, café, biograf, vandland, marked, koncerter

Lokale aktiviteter

Cykle, dykke, fiske, spille golf, ridning, hiking, bjergbestigning, sejle, stå på ski, svømme, tennis, gå ture, vandski

Beliggende i

Priser

Booking kalender

Ledig

Specialtilbud

Optaget

Anmeldelser for denne villa i Salobreña (39)

Vurdering
Feriebolig
Området
Ejer

zeki bedømte denne feriebolig 4/5 den 24. jul 2019

Det er første gang jeg har sammen med min familie opholdt mig i villaen og jeg kan sige med det samme at villaen fuldstændig har levet op til vores forventninger. Udlejeren er utrolig rar og forståelig og gæstfri. Huset har alt hvad man behøver men komforten i sengene er under middel og tænger til en opgradering. Ellers hyggelig og en meget fint og privat pool :). man skal dog huske at have bil til hverdagskøb og kørsel til stranden. Vi har ikke særlig været glade for stranden der ligger i nærheden hvorfor det var en nødvendighed for os at køre ned til Almunecar for et bedre alternativ.

Du har anmeldt misbrug

Anni and Steen bedømte denne feriebolig 5/5 den 1. nov 2016

1 person fandt denne anmeldelse nyttig.

Vi har holdt 2 ugers fantastisk ferie i denne vidunderlige villa. Alt indenfor fungerede og var pænt og rent. Dog skal man være opmærksom på at der hverken er opvaskemaskine eller ovn, men udendørs grill. Man ligger godt i sengene og internettet fungerer upåklageligt. Huset er hyggeligt og holdt i spansk stil. Vi var dog meget lidt indenfor da vejret var fantastisk i uge 42 og 43. Udendørsområdet er ikke mindre end helt fantastisk. Man kan finde sol fra morgen til aften og fra pool området kan man både nyde de smukke sol opgange og nedgange. Helt fantastisk udsigt både over Salobrena og Almunecar. Der er masser af hyggekroge og masser af plads både til ro og socialt samvær. Der er pyntet med blomster og en smuk have. Poolen har en god størrelse til en svømmetur. Der er alt hvad man har brug for i området. Da vi har været i området før kendte vi lidt til Almunecar som er en skøn by. Vi fik ikke rigtig lært Salobrena at kende men er sikker på det også er en dejlig by. Vi var en tur i Ronda. Det tog godt 2 timer i bil hver vej. Byen er bestemt en oplevelse, hvis man er til smuk natur, kultur og hyggelige gader. I Granade ligger Alhambra som er noget man bare skal se. Vi var også en tur i Gibraltar. Det tager ca. 2½ time i bil, men er bestemt også en fantastisk tur. Vi kan varmt anbefale en restaurant i Almunecar som ligger helt nede ved stranden. Den hedder El Tesorillo. Både beliggenhed, service og mad er helt i top, og så til billige priser. Der er marked fredag og søndag i Alumunecar og det er også et besøg værd. I Almunecar er der masser af butikker, spisesteder og hyggelige smøger og gader Der foruden er der parker, akvarium, gode stande og mulighed for at dykke. Vi er vilde med denne by, og slet ikke færdige med den. Ejeren José er utrolig imødekommende. Selvom vi ankom kl. 2 om natten sad han og ventede på os, for at vise os rundt og lukke os ind. Han havde købt ind til morgenmad og kaffe og der var fade med lækre frugter og kager. Han kom dagen efter og spurgte om alt var som det skulle være, og vi fik hans telefon nummer og skulle endelig kontakte ham hvis vi fik brug for hjælp. Det var meget trygt og en super god oplevelse. Vi kan på det varmeste anbefale at holde ferie i denne skønne bolig. Med venlig hilsen Anni og Steen Danmark.

Du har anmeldt misbrug

Mauro bedømte denne feriebolig 5/5 den 15. maj 2014

DEJLIGT HUS,MED FANTASTISK UDSIGT FRA DEN STORE SKØNNE TERASSE . VI HAR NU LEJET HUSET FOR ANDEN GANG,TILDELS FORDI KOMMUNIKATIONEN MED UDLEJER GÅR SMERTEFRIT, HUSET ER VELHOLDT, OG ALT, OGSÅ TEKNIK, WIFI,TV ETC. VIRKER UDEN PROBLEMER, VI FIK ENDDA UDLEJER TIL AT INDSTILLE PARABOL EFTER VORES ØNSKE. DET ER HOVEDSAGLIGT TERASSEN SOM TILTRÆKKER OS, MED DEJLIG POOL,SOLSENGE OG GRILL,MEGET VELHOLDT M SMUKKE BLOMSTER OG PLANTER. HUS, SENGE, BAD OGSÅ I ORDEN. SKULLE DER NÆVNES NOGET PÅ MINUSSIDEN ER DET, INGEN OPVASKEMASKINE OG HUSETS PLACERING KRÆVER MAN HAR BIL.

Du har anmeldt misbrug

David Ward bedømte denne feriebolig 5/5 den 6. aug 2018

Denne anmeldelse er på engelsk

Our hosts were excellent and the villa is perfect.

Du har anmeldt misbrug
Vis mere

fra

DKK 4.833 per uge