Klik her for at se alle billederne

Lovely Pool
Vi var to familier, som boede i huset. Opdelingen af bolig gør det til et perfekt hus at dele. Huset var meget bedre i virke...
Læs mere

Villa med privat pool og en hyggelig går

(12)

Smuk rummelig villa med havet og bjergene. Villaen har en gårdhave med solterrasser og en stor privat pool. Velegnet fra 2 til 10 personer. Værelserne har aircondition.

Hurtig oversigt

Villa med 5 soveværelser udlejes i Cómpeta

Boligareal

220 m²

Sovepladser

10

Soveværelser

5

Badeværelser

3

  • Privat pool
  • Wi-Fi
  • 200 m² terrasse
  • Gårdhave
  • Tagterrasse
  • Have
  • Solsenge
  • 4 toiletter

Lufthavn (Málaga)

55 kilometer

Strand

12 kilometer

Golf

17 kilometer

Butikker

7 kilometer

Beskrivelse

Smuk rummelig villa med havet og bjergene. Villaen har en gårdhave med solterrasser og en stor privat pool. Velegnet fra 2 til 10 personer. Værelserne har aircondition.

Villaen er beliggende mellem Torrox og Competa på Costa del Sol. Det er på en bjergskråning, hvor du har en smuk udsigt over andre villaer, bjerge og havet. Her kan du nyde den fred og ro. Den 220 m² indeni rummet er nok til to familier til at nyde den spanske fred. Competa er kun 6 km væk, kan du gå gennem gaderne i en typisk hvid landsby, hvor der er mange butikker, supermarkeder, bagerier, hånd...
Læs mere

Feriebolig med turistlicens - ID 18986

VTAR/MA/-01710

Du modtages af

Om Johan

Annonceret siden aug 2013

(12)

12 anmeldelser, Verificeret

Taler hollandsk, engelsk, fransk

Faciliteter

Generelt

Sengetøj

håndklæder

Udendørs

Privat pool

terrasse

gårdhave

tagterrasse

have

solsenge

grill

parkering

privat parkering

garage

terrassemøbler

Indendørs

Wi-Fi

satellit

air-conditioning

opvarmet

brændeovn

tv

computer til rådighed

cd-afspiller

dvd-afspiller

radio

vaskemaskine

strygejern

strygebræt

loftventilator

børnestol

vugge

Køkken

Opvaskemaskine

fryser

køleskab

kaffemaskine

grill

kogeplader

mikroovn

ovn

vandkoger

brødrister

Badeværelse

Bruser

hårtørrer

Senge

4 dobbelt senge

1 køjeseng

Udsigt

Havudsigt

Bjergudsigt

Udsigt til poolen

Egnet til

Husdyr overvejes

bil nødvendig

Bemærkninger

Outside kitchen
Wood stove

Område

Distancer

Lufthavn (Málaga) - 55 kilometer

Strand - 12 kilometer

Golf - 17 kilometer

Butikker - 7 kilometer


Underholdning

Små forretninger, restauranter, pubs, diskoteker, café, internetcafé, museum, kirke, park, marked

Lokale aktiviteter

Cykle, dykke, fiske, spille golf, ridning, bjergbestigning, paragliding, sejle, surfe, svømme, tennis, gå ture, vandski, vindsurfing, bowling

Beliggende i

Priser

Booking kalender

Ledig

Specialtilbud

Optaget

Anmeldelser for denne villa i Cómpeta (12)

Vurdering
Feriebolig
Området
Ejer

bedømte denne feriebolig 4/5 den 19. jul 2016

Generelt en dejlig feriebolig som er særdeles egnet ti enl afslappende ferie med famile og børn. Der er dog nogle områder man som lejer skal være opmærksom på. 1. Poolen er 170 cm. overalt, dvs. at børn har svære betingelser ligesom man skal være ekstra meget opmærksom når de er i poolen. Det er et problem når man har mindre børn med på ferien. 2. Vanskelige parkeringsforhold. Når man er kørt op til boligen hvilket er nødvendig, er der ingen mulighed for at vende bilen, dvs. at man skal bakke temmelig langt og kringlet på den meget smalle tilkørselsvej op boligen. Det kræver en del øvelse, og man kan bare håbe på at opnå denne uden skrammer mm. Boligen burde måske efterses lidt oftere, vi måtte bl.a. til at reparere vandlåsen i køkkenet som var faldet fra hinanden, og det var tydeligvis en gammel skade som kom til at koste os en del vand ud på gulvet og efterfølgende en del besvær. En stor del af boligens dørhåndtag sad løse, sikkert pga. slitage fra mange gæster, og det var mere reglen end undtagelsen at man stod med et håndtag i hånden når man åbnede en dør. Fejekoste(som er nødvendige pga. blæst og sand) er i en elendig forfatning og burde skiftes ud med nye som fungerer, ligesom solparasollen var defekt. Området omkring gyngestativet(ligger uden for "ringmuren") er meget trist og misligeholdt og ikke egnet som legeplads for mindre børn. Lås/nøgle til boligens yderdør er defekt og bearbejdes en del for at få døren op. En låsesmed burde kikke på den. Hvis ovenstående forhold bringes i orden er det en superflot feriebolig, og kommunikationen med ejeren var uden problemer, tværtimod. Med venlig hilsen Kaj Rasmussen Horsens, DK.

Du har anmeldt misbrug

bedømte denne feriebolig 5/5 den 6. jul 2014

2 personer fandt denne anmeldelse nyttig.

Vi var to familier, som boede i huset. Opdelingen af bolig gør det til et perfekt hus at dele. Huset var meget bedre i virkeligheden end på de fotos, som vi havde set. Malcome og Christine, som tog i mod os i Competa, var fantastisk søde og imødekommende. Det er ikke sidste gang vi holder ferie i dette hus.

Du har anmeldt misbrug

bedømte denne feriebolig 5/5 den 2. sep 2013

4 personer fandt denne anmeldelse nyttig.

Huset er fantastisk !! Smukt placeret i bjergene med en unik udsigt over Middelhavet. Det har sjæl og er meget charmerende, og har tillige en unik beliggenhed tæt på den hyggelige hvide by Competa og med en helt fantastisk udsigt. Vi kommer helt sikkert igen !!

Du har anmeldt misbrug

bedømte denne feriebolig 5/5 den 20. aug 2013

3 personer fandt denne anmeldelse nyttig.

Denne anmeldelse er på engelsk

A lovely house right between Torrox and Competa, sunshine all day on the terrace and only 5 mins drive from the main square and its lovely bars and restaurants!

Du har anmeldt misbrug
Vis mere

fra

DKK 3.698 per uge