Casas Pepe Apartments

This property is 3 minutes walk from the beach. Situated next to the oceanfront promenade from Playa del Inglés.

Apartments in front of the sea
Apartments in front of the sea

Hurtig oversigt

  • 1 soveværelse
  • 4 sovepladser
  • 1 badeværelse
  • 50 m² boligareal
  • 8 m² terrasse
  • Fælles pool
  • Opvarmet pool
  • Udendørs jacuzzi
  • Wi-Fi
  • Balkon
  • Have
  • Terrassemøbler
Fra
DKK 4.688 630£ 545$ 684
Per uge
Detaljeret pris
+34 676835862
+34 928762818

Beskrivelse (skrevet af ejeren selv)

This property is 3 minutes walk from the beach. Situated next to the oceanfront promenade from Playa del Inglés.

Casas Pepe is a unique apartment complex built in a classic Canarian Style of white houses with tiled roof and wood structured balconies.

We are located in one of the privileliged areas of southern Gran Canaria. Our spread-out resort is sited in a beautiful garden. We are located right on the beach promenade close to the beautiful Atlantic ocean with a stunning ocean view above the dunes of Maspalomas.

Over the past decade Casas Pepe has been renovated and upgraded to a modern and comfortable resort. Pool, ramps and walkways are suitable for people with disabilities. We offer all services for a comfortable stay in our resort, such as free wireless internet access in the apartments as well as a computer access.

Casas Pepe is located just a few minutes away from the nearest shopping center, leisure centres, thematic parks and only 3 minutes away from the next bus stop.

Faciliteter

Generelt:

strandhåndklæder, sengetøj, håndklæder

Udendørs:

fælles pool, opvarmet pool, udendørs jacuzzi, balkon, have, terrasse, terrassemøbler, solsenge, parkering

Indendørs:

Wi-Fi, air-conditioning, radio, tv, telefon, pengeskab

Køkken:

fryser, køleskab, kaffemaskine, mikroovn, blender, vandkoger, brødrister

Badeværelse:

bruser, hårtørrer

Senge:

2 enkelt senge, 1 sovesofa

Udsigt:

Havudsigt, Udsigt til poolen

Egnet til

rullestolsvenlig, ældrevenlig, husdyr ikke tilladt, rygning forbudt indendørs

Bemærkninger

Services with charge

- Safe deposit-box to rent.2.50€ per day. (Size: 50cm x 35cm).

- Use of telephone from the room.

- Meals: breakfast or Halfboard.

External services

- Rent a car, bicycle or a motorcycle.

- Booking of excursions.

Området

Distancer

Lufthavn (Gran Canaria): 30 kilometer
Strand: 100 meter
Golf: 5 kilometer
Butikker: 100 meter

Underholdning

butikscenter, små forretninger, restauranter, pubs, diskoteker, café, vandland, tivoli, kirke, park, marked, strandpromenade

Lokale aktiviteter

cykle, dykke, fiske, spille golf, ridning, hiking, paragliding, rulleskøjteløb, sejle, surfe, svømme, tennis, gå ture, vandski, vindsurfing, bowling

Priser

fra til nat min. ophold
01 jan 2017 09 apr 2017 DKK 893 120£ 104$ 130 1 uge
10 apr 2017 26 maj 2017 DKK 670 90£ 78$ 98 1 uge
06 jul 2017 30 sep 2017 DKK 707 95£ 82$ 103 1 uge
01 jan 2018 09 apr 2018 DKK 893 120£ 104$ 130 1 uge
10 apr 2018 26 maj 2018 DKK 670 90£ 78$ 98 1 uge
06 jul 2018 30 sep 2018 DKK 707 95£ 82$ 103 1 uge
Medmindre andet er angivet, opkræves betalingen i: € Detaljeret pris
Reservationsbetaling:30 %
Restbetaling 4 uger før ankomst
Depositum:-
Slutrengøring:Inkluderet i prisen
Husdyr:Ikke tilladt
Linned og håndklæder:Inkluderet i prisen
Barneseng:Ikke tilgængelig
Høj stol:Ikke tilgængelig
El:Inkluderet i prisen
Vand:Inkluderet i prisen
Wi-Fi:Inkluderet i prisen
Betalingsmetoder:Kreditkort og debitkort
Bemærkninger:30% will be paid at the time of booking and the remaining 70% 30 days prior to arrival.
For last minute bookings the total amount of the reservation will be paid.
The cleaning service is included in the price.
Reservationsbetaling:
30 %
Restbetaling 4 uger før ankomst
Depositum:
-
Slutrengøring:
Inkluderet i prisen
Husdyr:
Ikke tilladt
Linned og håndklæder:
Inkluderet i prisen
Barneseng:
Ikke tilgængelig
Høj stol:
Ikke tilgængelig
El:
Inkluderet i prisen
Vand:
Inkluderet i prisen
Wi-Fi:
Inkluderet i prisen
Betalingsmetoder:
Kreditkort og debitkort
Inden betaling, ring da til agenten for at få bekræftet betalingsdetaljer
Bemærkninger:
30% will be paid at the time of booking and the remaining 70% 30 days prior to arrival.
For last minute bookings the total amount of the reservation will be paid.
The cleaning service is included in the price.

Booking kalender

X
Vind et gavekort på 750 euro!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og måske er du vores heldige vinder af et gavekort til Feriebolig-Spanien.dk på 750€! Vælg fra over 7500 ferieboliger.

 Vind et gavekort på 750 euro!