Wake up to fabulous views
We loved this property. Ten minute walk to a beautiful safe sandy beach. Great pool.
Læs mere

Vågn op om morgenen til fantastisk udsig

(5)

STORE rabat på denne luksusvilla i sidste 2 uger i august; fab havudsigt, 20 mts pooler, vandkaskader, 1000 sq mts frodige have, ved siden af stranden og kursted! Fabelagtig!!.

Hurtig oversigt

Villa med 4 soveværelser udlejes i L'Ampolla

Boligareal

250 m²

Sovepladser

9

Soveværelser

4

Badeværelser

3

  • Privat pool
  • Opvarmet pool
  • Wi-Fi
  • Balkon
  • Gårdhave
  • Tagterrasse
  • Have
  • 300 m² terrasse

Lufthavn (Reus)

45 kilometer

Strand

200 meter

Golf

6 kilometer

Butikker

3 kilometer

Beskrivelse

STORE rabat på denne luksusvilla i sidste 2 uger i august; fab havudsigt, 20 mts pooler, vandkaskader, 1000 sq mts frodige have, ved siden af stranden og kursted! Fabelagtig!!.

Så den gode nyhed er, at vi kan tilbyde en 15% rabat på grund af en sidste minut aflysning i august. En alvorlig besparelse, men nu til villaen ... Dette er et unikt feriehus beliggende i det eksklusive feriested Les Oliveres og første linje til havet med spektakulære havudsigt. Det er designet med charme og smag, perfekt til en positiv overlegen familieferie. Villaen ligger på 2000 kvadratmeter ...
Læs mere

Feriebolig med turistlicens - ID 29863

HUTTE-002931

Du modtages af

Om Eva

Annonceret siden feb 2009

(217)

217 anmeldelser

Taler engelsk, fransk, spansk, katalansk

Faciliteter

Generelt

Sengetøj

håndklæder

alarm

Udendørs

Privat pool

opvarmet pool

balkon

gårdhave

tagterrasse

have

terrasse

terrassemøbler

solsenge

grill

parkering

privat parkering

garage

Indendørs

Wi-Fi

satellit

air-conditioning

opvarmet

brændeovn

dvd-afspiller

video

vaskemaskine

tv

dørtelefon

strygejern

strygebræt

børnestol

vugge

Køkken

Opvaskemaskine

fryser

køleskab

kaffemaskine

grill

kogeplader

mikroovn

ovn

blender

vandkoger

brødrister

Badeværelse

Bruser

badekar

hårtørrer

Senge

2 dobbelt senge

4 enkelt senge

Udsigt

Havudsigt

Bjergudsigt

Udsigt til poolen

Egnet til

Husdyr overvejes

bil anbefales

Område

Distancer

Lufthavn (Reus) - 45 kilometer

Strand - 200 meter

Golf - 6 kilometer

Butikker - 3 kilometer


Underholdning

Små forretninger, restauranter, pubs, diskoteker, café, internetcafé, vandland, tivoli, havn, kirke, marked, strandpromenade, koncerter

Lokale aktiviteter

Cykle, dykke, fiske, spille golf, ridning, hiking, sejle, svømme, tennis, gå ture, vandski, vindsurfing

Priser

Booking kalender

Ledig

Specialtilbud

Optaget

Anmeldelser for denne villa i L'Ampolla (5)

Vurdering
Feriebolig
Området
Udlejningsagent

bedømte denne feriebolig 4/5 den 16. sep 2018

2 personer fandt denne anmeldelse nyttig.

Denne anmeldelse er på engelsk

We enjoyed our stay very much apart from the pool not being heated on arrival (the advertise of the house said it would be) We asked for it to be turned on and Catalan ways fixed it the same evening. However the pool cover did not work so we could’t close it at night as Catalan ways told us to do to keep the pool warm during the colder nights. Someone was supposed to come the next morning but no one did and we did not hear anything from Catalan ways for the rest of our stay. This resulted in a really cold pool in the mornings and early day which we were very unhappy about. We could not use the pool as much as we would have liked. Most of us(5 adults, 2 children) also thought the beds were to hard. They could use an extra thin mattress on top of the regular one to make it less hard. The built in Coffee machine had old beans in it and we could not use it. These were the things we were dissatisfied with. The good things were that the house was beautiful, the kitchen worked fine for us to cook, all bedrooms were great and bathrooms too. We loved the garden and terrace very much. We also liked the location of the house and the beaches nearby.

Agentens kommentar

Hi Patricia, We are so sorry that the pool temperature was not as high as you wanted.yes there was an issue with the automatic pool cover during your stay. In fact we dropped by the villa to have it repaired but you were not at home. As it turned out, there was a winding spindle that had broken and we needed to order it. I also sent you a message to tell you of this so I am surprised you did not get it. Apologies. But the house is fabulous, the gardens magnificent and when the pool cover is working (as it is again) nice warm water for everyone to enjoy. Adrian

Du har anmeldt misbrug

bedømte denne feriebolig 4.5/5 den 30. jul 2018

Denne anmeldelse er på engelsk

We had a wonderful holiday in the villa that had an amazing pool and garden, where we could enjoy ourselves and relax as we had hoped. The villa is very nice and spacious - so is the garage that holds two cars easily. We could walk down to a stony beach in 5 min and walk over to a lovely sandy beach in 15 min from the back garden. The walk is a tiny bit challenging but that wasn’t a problem for us. The people behind Catalan Ways were extremely helpful and we could feel that we were dealing with real people. We had a problem with some ants, which was taken care of right away. The town is also very nice with good restaurants.

Agentens kommentar

Hi Nanna, The only problem we had was when the gardeners arrived and the dogs were playing on the lawn. Gardeners and large dogs do not mix!!! But yes it is a perfect location for active dog lovers with so many nice walks and nature. Maybe you will be back someday but thank you for that very nice review.

Du har anmeldt misbrug

bedømte denne feriebolig 5/5 den 30. jul 2017

3 personer fandt denne anmeldelse nyttig.

Denne anmeldelse er på engelsk

We loved this property. Ten minute walk to a beautiful safe sandy beach. Great pool.

Agentens kommentar

Hi Caitriona, Thanks for that great review. Yes it is a great villa, huge garden and next year the pool will be heated!!! So that is going to be a huge improvement. Hpe you got back safe and sound to Ireland.

Du har anmeldt misbrug

bedømte denne feriebolig 4.5/5 den 23. aug 2019

Denne anmeldelse er på fransk

Très bon contact avec l’agence, à notre arrivée, il manquait quelques accessoires de cuisine que l’agence nous a acheté le jour même, donc très réactifs. La villa est très belle, très bien placée en hauteur d’une petite crique (prévoir des chaussures en plastique pour plus de confort pour la baignade), un restaurant dans la crique à 100m de la villa. Il faudrait juste mettre à jour les photos de la piscine car depuis, un système de couverture a été installé (normes de sécurité ?) en bout de piscine et coupe un peu la vue sur le jardin. Maison au calme dans un environnement pavillonaire.

Du har anmeldt misbrug
Vis mere

fra

DKK 7.729 per uge