Klik her for at se alle billederne

terrace with sea view
Rigtig fin rækkehus. Med nem adgang til mange forskellige ting.
Læs mere

Townhouse Parador area Nerja

(4)

This newly furnished 3 bedroom townhouse in the Parador Area, WIFI, has a big terrace and roofterrace with spectacular seaviews. Only 200 meters from the beach and center of Nerja.

Hurtig oversigt

Rækkehus med 3 soveværelser udlejes i Nerja (Parador)

Boligareal

110 m²

Sovepladser

6

Soveværelser

3

Badeværelser

1

  • Wi-Fi
  • 40 m² terrasse
  • Tagterrasse
  • Have
  • Solsenge
  • Grill
  • Satellit
  • 1 toilet

Lufthavn (Málaga)

70 kilometer

Strand

200 meter

Golf

15 kilometer

Butikker

100 meter

Beskrivelse

Rækkehus med 3 soveværelser udlejes i Nerja (Parador)

Townhouse with 3 bedrooms in the Parador Area, WIFI, with big terrace and extra roofterrace, both with beautiful seaviews. This townhouse is recently new furnished and is very cosy. There is airconditioning in the livingroom and all bedrooms Entrance. Kitchen with 4 ring ceramic hob, microwave, fridge-freezer and oven and dishwasher. Coffeemaker, toaster and kettle. Washingmachine and dryer. I...
Læs mere

Feriebolig med turistlicens - ID 40356

Pending (en trámite)

Du modtages af

Om Astrid

Annonceret siden nov 2011

(31)

31 anmeldelser

Taler hollandsk, engelsk, fransk, tysk, spansk

Faciliteter

Generelt

Sengetøj

håndklæder

Udendørs

Terrasse

tagterrasse

have

solsenge

grill

terrassemøbler

Indendørs

Wi-Fi

satellit

air-conditioning

opvarmet

brændeovn

vaskemaskine

tv

tørretumbler

loftventilator

strygejern

strygebræt

børnestol

vugge

Køkken

Opvaskemaskine

fryser

køleskab

kaffemaskine

grill

kogeplader

mikroovn

ovn

vandkoger

brødrister

Badeværelse

Bruser

Senge

2 dobbelt senge

2 enkelt senge

Udsigt

Havudsigt

Bjergudsigt

Relevant information

Husdyr ikke tilladt

rygning forbudt indendørs

bil ikke nødvendig

Område

Distancer

Lufthavn (Málaga) - 70 kilometer

Strand - 200 meter

Golf - 15 kilometer

Butikker - 100 meter


Underholdning

Butikscenter, små forretninger, restauranter, pubs, diskoteker, café, internetcafé, teater, biograf, museum, kirke, marked, strandpromenade

Lokale aktiviteter

Cykle, dykke, fiske, spille golf, ridning, hiking, bjergbestigning, stå på ski, svømme, tennis, gå ture

Beliggende i

Priser

Booking kalender

Ledig

Specialtilbud

Optaget

Anmeldelser for denne rækkehus i Nerja (4)

Vurdering
Feriebolig
Området
Udlejningsagent

bedømte denne feriebolig 5/5 den 22. okt 2018

Rigtig fin rækkehus. Med nem adgang til mange forskellige ting.

Du har anmeldt misbrug

bedømte denne feriebolig 4.5/5 den 14. aug 2018

Alt fungerede fint, afhentning med taxi i lufthavn og afhentning til lufthavn. Agent kom om mandagen og viste seværdigheder samt madsteder på kort. Råd til ejer er at der burde opsættes aircon i stedet for ventilatorer. Alt i alt i fornuftigt hus og sted, ligger dejligt centralt uden at være overrendt.

Agentens kommentar

Thank you very much for your review. I am glad you enjoyed the house and the nearby beach and center of Nerja. For this year in every room there are fans but we are planning to put airco in the new year. Thank you for your stay and you are more than welcome next time. Kind regards

Du har anmeldt misbrug

bedømte denne feriebolig 5/5 den 6. aug 2019

Denne anmeldelse er på fransk

Nerja est une jolie ville à taille humaine qui a su garder son cachet. La maison est tres bien située, aussi bien proche de la plage que du centre ville. Elle est très calme et très bien ensoleillée avec une terrasse avec vue sur mer. Michel est très ponctuel et très serviable. La maison était propre à notre arrivée et nous avons eu droit à une liste des meilleurs restaurants de Nerja. Excellent séjour à recommander vivement.

Du har anmeldt misbrug

bedømte denne feriebolig 2.5/5 den 9. jul 2018

Denne anmeldelse er på svensk

Due to renovation in the neighbor house sometimes it was very noisy. Not possible to use the garden.

Agentens kommentar

Thank you for you review. Unfortunately the renovation works in the neighborhood (it was not in the neighbor house) was not in our hands and we asked the builders if they could do the works which made some noise later during the day once you were on the beach. The builders don't tell before when they start with a work in another house further in the street. So we were very sorry for that but it is not possible to refund you for this, we tried to influence the builders as much as we could. Also there was no all day noise. I am a bit disappointed that your review now says that nothing was very good, although once you arrived you lett us know that you were very satisfied. Always welcome in our beautiful Nerja

Du har anmeldt misbrug

fra

DKK 3.721 per uge