Casa del Piloto -Luxury Villa with pool.

Exclusive luxury villa with private pool. Beautifully restored in a contemporary style, with stunning views and easy access to some of the most beautiful beaches in Spain!.

Casa Piloto
Casa Piloto
Pool to the spires
Pool to the spires

Hurtig oversigt

  • 4 soveværelser
  • 8 sovepladser
  • 2 badeværelser
  • 3 toiletter
  • 300 m² boligareal
  • 2000 m² terrasse
  • 300 m² have
  • Privat pool
  • Wi-Fi
  • Balkon
  • Gårdhave
  • Terrassemøbler
Fra
DKK 15.650 2.100£ 1.809$ 2.356
Per uge
Detaljeret pris
+34 638085708
+34 654455772
+34 981807907

Beskrivelse (skrevet af ejeren selv)

Exclusive luxury villa with private pool. Beautifully restored in a contemporary style, with stunning views and easy access to some of the most beautiful beaches in Spain!.

Voted by the Sunday Times Travel section as a top 50 European Rental Villa. This old stone house has been lovingly restored, mixing the beautiful aesthetics of traditional Galician stonework with a unique, stylish and contemporary feel.

The property sleeps 8 people and has at its heart a huge atrium living space which embraces the living, dining and kitchen spaces. Ensuring a wonderful communal holiday space.

The villa is just 3kms from the beautiful beaches of Ria de Muros y Noia and yet it has absolute privacy and stunning views. The villa backs onto the forest and has an infinity type private swimming pool from where you can enjoy the scenery.

The nearby towns of Noia and Muros provide the visitor with interesting and pleasant evening surroundings as well as regular markets and festivals. It truly is a stunning, unspoiled part of Spain and provides the visitor with an unforgettable holiday experience.

Faciliteter

Generelt:

strandhåndklæder, sengetøj, tjenestepige, håndklæder

Udendørs:

privat pool, balkon, gårdhave, have, terrasse, terrassemøbler, solsenge, grill, parkering, privat parkering

Indendørs:

Wi-Fi, satellit, opvarmet, brændeovn, cd-afspiller, dvd-afspiller, radio, vaskemaskine, tv, telefon, strygejern, strygebræt, børnestol, vugge, pengeskab

Køkken:

opvaskemaskine, fryser, køleskab, grill, kogeplader, mikroovn, ovn, blender, vandkoger, brødrister

Badeværelse:

bruser, badekar, hårtørrer, gulvvarme

Senge:

2 dobbelt senge, 4 enkelt senge, 2 sovesofaer

Udsigt:

Havudsigt, Bjergudsigt, Udsigt til poolen

Egnet til

husdyr overvejes, rygning forbudt indendørs, bil anbefales

Bemærkninger

Its a rural getaway, family holiday experience. Plenty to do and see in one of the most picturesque and unspoiled parts of Spain.

Området

Distancer

Lufthavn (Santiago de Compostela): 35 kilometer
Strand: 3 kilometer
Golf: 8 kilometer
Butikker: 1 kilometer

Underholdning

små forretninger, restauranter, pubs, internetcafé, havn, kirke, park, marked

Lokale aktiviteter

cykle, dykke, fiske, spille golf, ridning, hiking, surfe, svømme, tennis, gå ture, vandski, vindsurfing

Priser

fra til nat min. ophold
02 sep 2016 30 okt 2016 DKK 2.981 400£ 345$ 449 1 uge
30 okt 2016 03 dec 2016 DKK 2.236 300£ 258$ 337 5 nætter
03 dec 2016 07 jan 2017 DKK 2.608 350£ 301$ 393 5 nætter
07 jan 2017 29 apr 2017 DKK 2.236 300£ 258$ 337 5 nætter
29 apr 2017 27 maj 2017 DKK 2.608 350£ 301$ 393 5 nætter
27 maj 2017 01 jul 2017 DKK 2.981 400£ 345$ 449 1 uge
01 jul 2017 02 sep 2017 DKK 3.726 500£ 431$ 561 1 uge
02 sep 2017 30 okt 2017 DKK 2.981 400£ 345$ 449 1 uge
30 okt 2017 03 dec 2017 DKK 2.236 300£ 258$ 337 5 nætter
03 dec 2017 07 jan 2018 DKK 2.608 350£ 301$ 393 5 nætter
07 jan 2018 29 apr 2018 DKK 2.236 300£ 258$ 337 5 nætter
Medmindre andet er angivet, opkræves betalingen i: € Detaljeret pris
Reservationsgebyr:40 %
Restbetaling 6 uger før ankomst
Depositum:-
Slutrengøring:Inkluderet i prisen
Husdyr:Inkluderet i prisen
Linned og håndklæder:Inkluderet i prisen
Barneseng:Inkluderet i prisen
Høj stol:Inkluderet i prisen
El:Inkluderet i prisen
Vand:Inkluderet i prisen
Wi-Fi:Inkluderet i prisen
Betalingsmetoder:Bankoverførsel
Bemærkninger:We require 40% upon an agreed booking and the remaining 60% six months before arrival.
Reservationsgebyr:
40 %
Restbetaling 6 uger før ankomst
Depositum:
-
Slutrengøring:
Inkluderet i prisen
Husdyr:
Inkluderet i prisen
Linned og håndklæder:
Inkluderet i prisen
Barneseng:
Inkluderet i prisen
Høj stol:
Inkluderet i prisen
El:
Inkluderet i prisen
Vand:
Inkluderet i prisen
Wi-Fi:
Inkluderet i prisen
Betalingsmetoder:
Bankoverførsel
Ring til ejeren inden du betaler, for at få bekræftet betalingsdetaljerne
Bemærkninger:
We require 40% upon an agreed booking and the remaining 60% six months before arrival.

Booking kalender

Skiftedag: lørdag men fleksibel

Anmeldelser for denne villa i Outes

Gennemsnit af vurderinger - Baseret på 2 anmeldelser.
Vurdering
Bolig
Ejer
Området

Vurdering:
Bolig:
Ejer:
Området:
Detaljerede vurderinger
Sendt af:
26. sep 2016
Bolig
Ren og ordentlig ved ankomst
De annoncerede faciliteter var til stede og virkede.
Kvalitet ift. pris
Boligen levede op til vores forventninger
Ejer
Hurtig og nem kommunikation
Lejeaftale og betaling
Service fra ankomst til afrejse
Området
Levede op til vores forventninger
Vi anbefaler dette område
Denne anmeldelse er på engelsk Denne anmeldelse er på engelsk

Ejerens kommentar
Hjalp denne anmeldelse dig? Ja Nej Annuller
Anmeld misbrug Du har anmeldt misbrug

Vurdering:
Bolig:
Ejer:
Området:
Detaljerede vurderinger
Sendt af:
23. sep 2013
Bolig
Ren og ordentlig ved ankomst
De annoncerede faciliteter var til stede og virkede.
Kvalitet ift. pris
Boligen levede op til vores forventninger
Ejer
Hurtig og nem kommunikation
Lejeaftale og betaling
Service fra ankomst til afrejse
Området
Levede op til vores forventninger
Vi anbefaler dette område
Denne anmeldelse er på engelsk Denne anmeldelse er på engelsk

Ejerens kommentar
Hjalp denne anmeldelse dig? Ja Nej Annuller
Anmeld misbrug Du har anmeldt misbrug
X
Vind et gavekort på 750 euro!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og måske er du vores heldige vinder af et gavekort til Feriebolig-Spanien.dk på 750€! Vælg fra over 7500 ferieboliger.

 Vind et gavekort på 750 euro!