De bedste strandklubber i Marbella

Marbella er kendt for at være legeplads for de rige og berømte. Byen er synonym med glitter og glamour, og den er blevet en af de mest berømte luksus festdestinationer i verden.
 
Beliggende på Costa del Sol er Marbella hjemsted for nogle af de bedste strandklubber i Spanien. De er perfekte til dem, der søger en dag med afslapning og solbadning og til dem, der ønsker at feste til solopgang. Et ophold i Marbella er et ophold i strandklubbernes paradis.
 
Med så mange strandklubber i Marbella at vælge imellem kan det være svært at afgøre, hvor man skal tage hen for at finde netop den luksuriøse atmosfære, som falder bedst i ens smag. 
 

Nikki Beach

Carretera de Cádiz, Km. 192, Marbella, Málaga

Om strandklubben

Nikki Beach ligger på en af ​​Marbellas fineste sandstrande og har en udendørs restaurant, stor pool og stilfulde liggestole. Layoutet og den sofistikerede udsmykning af denne strandklub giver stedet en atmosfære af elegance og klasse. 
 
Nikki Beach Marbella tilbyder den fulde VIP oplevelse med liggestole på terrassen i selskab med verdensklasse DJ'er.
 
Her er åbent fra slutningen af ​​april til september, hvor denne klub er berømt for temafester og en spektakulær udsigt ud over Middelhavet.

Hvad er prislejet?

Det er gratis at komme ind på Nikki Beach til disse hotte fester og spændende gæster. Når man er kommet ind kan en liggestol variere fra € 50 til € 100+. Den internationalt sammensatte menu er ikke fuld af billige retter. Der er meget at vælge imellem, og strandklubben er berømt for dens udvalg af sushi og kaviar.
 
'Nikki om natten'  koster et indgangsgebyr, og drikkevarerne er dyre. Mange vælger at besøge strandklubben i grupper, reservere et bord med en flaske og dele omkostningerne.

Hvad er dresscode?

Dresscode på Nikki Beach afhænger af den dag og det klokkeslæt, du besøger strandklubben og hvilken begivenhed, du deltager i. Om dagen er stilen mere afslappet  og strandagtig, hvor mange gæster kommer i badetøj. Her bliver også fremvist diamanter, perfekt opsat hår og masser af designertøj og - accessories.
 
Om natten håndhæves en streng og sofistikeret dresscode, og mænd vil ikke få lov til at komme ind i uklædelige overdele, et forbud som er gældende på mange af strandklubberne i Marbella.

La Cabane

Calle Jabalí, Marbella, Málaga

Om strandklubben

Som den første top strandklub i Marbella og på Costa del Sol er La Cabane en af ​​de mest elegante og eksklusive destinationer langs denne kyst. Denne strandklub ligger på stranden med panoramaudsigt ud over Middelhavet og byder på kongeligt klientel.
 
I april, maj og oktober åbner La Cabane fredag, lørdag og søndag. I sommermånederne er strandklubben åben hver dag til en uforglemmelig dag med luksus.

Hvad er prislejet?

Liggestole med en parasol starter fra € 35 pr. person, hvilket inkluderer frugt og personlig service. VIP oplevelsen for to koster € 190, hvilket inkluderer en flaske champagne, frisk frugt, håndklæder og personlig service.
 
Den berømte 'Grand Buffet La Cabane' koster € 88 pr. person. Denne buffet har mere end 60 friske fiskeretter at vælge imellem, foruden paella og risretter tilberedt efter din smag.

Hvad er dresscode?

Dresscode på denne strandklub i Marbella er glamourøs og chic. Med direkte adgang til stranden og muligheden for hængekøjer og solsenge er badetøj perfekt til solbadning ved poolen, men det er hensigtsmæssigt at bære lidt mere tøj i restauranten og ved buffetten.
 
Som en af Marbella mest eksklusive strandklubber kan du her forvente at se masser af Rolexure, upåklagelig klædte gæster og en overflod af designermærker. 

Ocean Beach Club

Avda. Lola Flores, Marbella, Málaga

Om strandklubben

Ocean Beach Marbella er beliggende ved siden af ​​Puerto Banús-promenaden, og  den er en af ​​Europas største og bedste strandklubber, som også tilbyder noget af det bedste natteliv i Marbella. Ocean Beach er synonymt med stil og moderne luksus. Strandklubben har en saltvandspool, store Bali-senge og panoramaudsigt ud over Middelhavet.
 
Slap af i solen med et team af professionelle tjenere, lyt til en blanding af soul, house og chill musik. Denne strandklub er kendt for sine arrangementer, især deres pool og champagne fester, som tiltrækker berømtheder fra hele verden til denne strandklub.
 
Ocean club Marbella starter festsæsonen i slutningen af ​​april med deres åbningsfest, hvor alle enten bærer sølv eller hvid. Strandklubben fortsætter med at tilbyde overdådige og unikke strandkluboplevelser hele sommeren indtil slutningen af ​​september, når de har deres lukningsfest, hvor alle bærer sort eller guld. 

Hvad er prislejet?

Budgetmuligheden på denne strandklub vil koste mindst € 125 pr. person. Til denne pris kan du nyde en solseng, opmærksom service og et par drikkevarer. Priserne varierer mellem højsæsonen og lavsæsonen, og entreen til en af de ​​verdensberømte champagnefester starter fra € 110 pr. person.
 
Med en omfattende menu tilbyder Amai by OC nogle af de bedste nationale retter fra Costa del Sol. Priserne for en sandwich starter fra € 24, og retterne på menuen er ikke billige, men Amai giver en god madoplevelse med udsigt ud over havet. 

Hvad er dresscode?

Beliggende ved siden af ​​designerbutikkerne på Puerto Banús vil der ikke være nogen mangel på folk, der viser deres kærlighed til high-end mærker. Mænd er forpligtet til at bære toppe når de kommer, og igen når de forlader strandklubben, og fodboldtrøjer er strengt forbudte. Alle gæster skal også have passende fodtøj.

Amàre Beach

Paseo Alfonso Cañas Nogueras, Marbella, Málaga

Om strandklubben

Amàre Beach Club ligger på stranden nær den gamle bydel i Marbella, og den er det ideelle udflugtsmål for en eftermiddag og aften i solen. Dette mødested har ry for at være en af ​​de mest smagfulde og bedste strandklubber i Marbella. Kun voksne har adgang her, hvilket er muligt, at strandklubben ligger på en privat strand. Her kan du nyde den klassiske kombination af sol, hav, sand og champagne.
 
Træbelægning og musik er gode elementer til en afslappet atmosfære. Nyd solen ved poolen med en personlig tjener og hop i  jacuzzien i denne sofistikerede og nok roligste strandklub i Marbella.
 
Amàre Beach er vært for nogle af de bedste arrangementer, shows og kunstnere på Costa del Sol.

Hvad er prislejet?

Amàre Beach er blevet bedømt som den strandklub, hvor du får mest for pengene i forhold til de andre bedste strandklubber i Marbella. Nyd et udvalg af sunde og friske middelhavsretter på denne strandklub. 

Hvad er dresscode?

Amàre Beach Club opfordrer gæsterne til at fordybe sig i "Amàre humør", så her kan du forvente at se solbadende i designer badetøj og klassiske kaftaner, kort sagt, essensen af ​​poolside glamour. 

La Sala By The Sea

Av José Banús, Marbella, Málaga

Om strandklubben

La Sala by the Sea ligger på sandstranden i Puerto Banús. Slap af under den varme sol i denne kølige, stilfulde og luksuriøse strandklub i Marbella. Inspireret af Thailand kan du nyde retter fra det thailandsk køkken, tage en dukkert i poolen eller nyde en cocktail i boblebadet. I løbet af weekenderne har strandklubben en livligere atmosfære med de bedste DJ'er, der spiller hele dagen.
  
Denne klub er vært for ugentlige arrangementer fra Fruitilicious Thursdays til Sunkissed Sundays, og den er også berømt for forskellige fester i løbet af året, såsom hvid og guld fest og Kiss FM poolfest. Nyd servicen fra tjenerne som kommer hen til din liggestol ved poolen, eller køb VIP-adgang med en privat pool og store solsenge med en fantastisk udsigt ud over Middelhavet. 

Hvad er prislejet?

Adgang til denne top strandklub i Marbella er gratis, men du skal leje en solseng for at bruge poolen. Slap af ved poolen med solsenge fra € 40 for en enkeltseng pr. person, dette inkluderer et håndklæde, frugt og vand. Bo i budget indkvartering i Marbella, så du kan flade ud på en 'Cama Cabana' til € 275 og nyde solen på en himmelseng.
Fra frisk fisk og sushi til thailandsk køkken starter priserne på menuen fra € 14,50 til en forret, mens en bøf koster € 34.

Hvad er dresscode?

Da denne strandklub også ligger ved siden af ​​de fortryllende butikker i Puerto Banús, vil mange gæster være klædt i designertøj, hvilket ofte ses på strandklubberne i Marbella. Med en boheme attitude kan du slappe af i badetøj, mens middagen bør nydes i lidt mere tøj. 

Funky Buddha Beach

Autovía del Mediterráneo, 2, 29603 Marbella, Málaga

Om strandklubben

I marts åbner Funky Buddha Beach Club sine døre, hvor du kan nyde dette skønne sted helt frem til til september. Denne strandklub er kendt for sin unge og livlige stemning, og den er et populært sted i Marbella. 
 
Funky Buddha er vært for en række poolfester hele sommeren. Nyd at slappe af i solen om dagen og deltag i den ultimative fest om natten med musik fra nogle af de bedste internationale DJ'er.

Hvad er prislejet?

Priserne for denne strandklub denne sommer er endnu ikke frigivet. 

Hvad er dresscode?

Funky Buddha Beach Club tiltrækker ofte en yngre skare end de øvrige strandklubber i Marbella, og den er uden tvivl en af ​​de bedste strandklubber i Marbella for grupper af drenge og piger. Forvent at udvalget af badetøj er en blanding af high street og designer mærker. Om natten omdannes lokalet til en af ​​de bedste natklubber i Marbella med et hav af flotte rober, glimmer og funklende tøj.  

Puro Beach

Km 159, Autovía del Mediterráneo, Estepona, Málaga

Om strandklubben

Lidt længere nede ad kysten på en af ​​de bedste strande på Costa del Sol, ligger Puro Beach i Laguna landsby. Slap af ved havet i en hængekøje med en imponerende udsigt ud over Gibraltar og Atlasbjergene i Marokko. Denne strandklub i Marbella  tilbyder et raffineret design med et elegant hvidt finish, og den er et populært sted for bryllupper.
 
Puro Beach er åben hele året med undtagelse af mandage og tirsdage fra november til marts. I sommersæsonen er Puro Beach berømt blandt i nattelivet i Marbella, da strandklubben afholder fester hele natten med berømte hus DJ'er, der spiller op til fest.

Hvad er prislejet?

Her serveres mad fra morgenstunden, hvor du kan nyde et udvalg af sunde middelhavsretter. Denne strandklub har også en kreativ japansk inspireret menu. Nyd din middag i denne naturskønne restaurant ved poolen, hvor priserne starter fra € 11 for en salat og cocktails til € 14.

Hvad er dresscode?

Dresscode for denne strandklub i Marbella skal passe til en sofistikeret og stilfuld atmosfære. Strandklubben tiltrækker en bred vifte af kunder, så nyd solen i afslappet stil og klæd dig på om aftenen for at imponere. 

Beach Club Estrella Del Mar

Carretera 340 km 190,7 - Urbanización Estrella del Mar, Marbella, Málaga

Om strandklubben

Estrella del Mar den perfekte strandklub for at opsuge middelhavssolen, og den har åbent hele året. Her kan du slappe af på en Bali seng ved siden af ​​en af ​​de bedste strande i Marbella. Med en fantastisk infinity pool og opmærksomt personale kan du nyde en luksus strandklub-oplevelse her.
 
Med en mere afslappet strandklub-stemning er Estrella del Mar ikke til dem, der søger den vildeste fest, som findes i nogle af de andre strandklubber i Marbella. Estrella del Mar er et populært sted for bryllupper og her tilbydes også afslappende behandlinger i sit wellness-spa. Hold til her i løbet af dagen og tilbring derefter natten i din luksusvilla i Marbella

Hvad er prislejet?

De luksuriøse Bali-senge med udsigt over Middelhavet starter fra € 100 for en halv dag, hvor du vil blive forkælet med en eksklusiv service og champagne. Priserne på liggestole varierer afhængigt af sæsonen, og hvor de er placeret i strandklubben, startende fra € 25 ved siden af ​​poolen.
 
Menuen på Estrella del Mar starter fra € 12 for en forret. Nyd en traditionel paella til € 27 i denne strandklubs rolige atmosfære. 

Hvad er dresscode?

strella del Mar har mange medlemmer og gæster. De nyder dette sofistikerede miljø, og du vil se moderigtigt badetøj og skinnende tilbehør..
  
Der er en grund til, at de rige og berømte har kronet Marbella som festdestination på Costa del Sol. Nogle af verdens bedste strandklubber ligger i Marbella, hvad enten du leder efter en dag med afslapning ved poolen under solen eller en livlig oplevelse ved siden af poolen med verdensberømte DJ'er, så har Marbella den ultimative strandkluboplevelse.