Turistinformation
Miraflores

Søg Feriebolig - 

Antal personer
arrow
Søg!
Betal feriebolig annonce via krypteret linie

Følg os på

Følg os på Facebook

Miraflores rejseinformation og video

Rejseinformation, fakta, billeder og video om Miraflores

Fakta

Højde over havet 0 meter
Nærmeste lufthavn Malaga
Afstand til lufthavn 35 km
Afstand til strand 0 meter
Max. temperatur 40 C
Min. temperatur 8 C


Miraflores – Et prisbelønnet ferie opholdssted
 
Beliggenhed
Miraflores er et privat boligområde som ligger i nærheden af Mijas Costa, 20 km fra Marbella og 12 km fra Fuengirola. I østlig retning, kun 36 km væk, ligger Malaga lufthavn.
 
Klima og befolkning
Antallet af private bosiddende her er lille. Som størstedelen af Costa del Sol har Miraflores et mildt klima året rundt med mindre end 50 regnvejrsdage.
 

Beskrivelse
Beliggende ved den store udstykning af Riviera del Sol er Miraflores et prisbelønnet luksus  byggeprojekt. Bygget i typisk andalusisk pueblo stil rundt om tropiske haver ligger det indenfor kort afstand til stranden.
 
Golf
Dette luksus boligområde har en 18-hullers golfbane og nogle af verdens bedste baner ligger kort tids kørsel herfra. Det fine vejr og kvaliteten af baner tiltrækker mere end 35.000 besøgende hvert år.
 
Sportsaktiviteter, haver og strande
Udover golf er der yderligere sports faciliteter i Miraflores som swimming pools, vand sport, tennis baner, forskellige græsanlæg og ride klubber. Smukke haver og kunstigt anlagte vandfald og vandløb omkranser området. Og rolige sandstrande ligger i kort gå afstand herfra.
 
Restauranter
Ønsker man at spise ude er der traditionel spansk mad og mad fra det internationale køkken at vælge imellem på feriestedets menukort. Mange steder tilbyder også live optræden og musik.
 

Et besøg værd
Kombinationen af behagelige omgivelser, sportsmuligheder og strande gør Miraflores til det perfekte ferie opholdssted.Kort over Miraflores

X

Vind et gavekort på 750 euro!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få chancen for at vinde et gavekort på 750 euro til en af vores 7300 ferieboliger i Spanien.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet accepterer du vores
fortrolighedspolitik.


 Vind et gavekort på 750 euro!