Besøg den smukke sommerfuglepark i Benalmádena

Benálmadena er hjemsted for Europas største sommerfuglepark, Mariposario de Benálmadena. Et besøg er en stor oplevelse for hele familien.

Sommerfugleparken, Benalmadena

Sommerfugleparken ligger lige ved siden af ​​et buddhistisk tempel, en Stupa og i overensstemmelse med et 'østlig' tema er designet af sommerfugleparken asiatisk og bygget til at ligne et thailandsk tempel. De fleste af byggematerialerne er blevet importeret direkte fra Thailand med de karakteristiske blå tagsten lavet specielt til parken i Chang Mai, Thailand. 

Når man går ind i parken, føler de fleste sig hensat til en varm og fugtig jungle i Sydøstasien. Her er væg-til-væg med tropisk vegetation, vandfald og eksotiske dyr. Højdepunktet er naturligvis de imponerende smukke sommerfugle. Stedet huser over 1500 eksotiske sommerfugle fra mere end 150 forskellige arter.

Minikænguro, Benalmadenie

Det 2000-kvadratmeter store kompleks har et nøje kontrolleret indeklima med en konstant temperatur indstillet på mellem 24-29ºC og en luftfugtighed på omkring 80%. 

70% af arterne i parken er avlet i parken mens de resterende 30% er importeret fra deres oprindelseslande. Der er et særlig informationsområde, hvor besøgende kan se de forskellige biologiske stadier og transformationer, som sommerfuglene går igennem.

Sommerfugle, Benalmádena

Næsten hver dag bliver der født en ny lille sommerfugl, og besøgende følge med, når de små sommerfugle bryde ud af deres kokoner og spreder deres farverige vinger for første gang.

De fleste arter af sommerfugle har en gennemsnitlig levealder på to uger. Det betyder, at parkens bestand af sommerfugle fornyes hver 14. dag!

Besøgende i sommerfugleparken, Benalmádena

Åbningstider:

Parken er åben dagligt fra kl. 10:00 til kl. 19:30.

Parken er handicapvenlig.

Priser:

Voksne:  € 10,00

Børn (3-12 år):  € 7,50

Pensionister: € 8,50

Handicappede:  € 8,50

Find vej til sommerfugleparken:

Sommerfugleparken, Benalmádena

Sommerfugleparken ligger ved siden af ​​den buddhistiske Stupa i Benalmádena, som ligger på  Calle Muérdago - se kort nedenfor.

Med bil: Når du kommer i bil, tag da afkørslen nº 217 fra motorvej A7 og følg skiltene til Benalmadena Pueblo. Du vil hurtigt se stupaen i det fjerne, og når du er tæt på, ser du også nemt parken. Parkering er tilgængelige lige ved siden af , og den er gratis.

Med tog: Stå af ved Benalmádena-Arroyo de la Miel-stationen. Når du går ud, gå da til højre. Her ser du taxaerne. Du kan vælge en taxa, eller du kan gå forbi dem og fortsætte ligeud hen til busstoppestedet. Hvis du vælger at tage bussen, så husk kontanter. 

Med bus: L2 (Benalmádena), M 112 (Málaga-Mijas), og M121 (Torremolinos-Benalmádena-Mijas).

M103 - Benalmadena-Nueva Torrequebrada
M112 - Málaga-Mijas
M121 - Torremolinos-Benalmádena-Mijas
M126 - Benalmadena- Torremolinos