Spaniens nok bedste team

Vi er et hold på 13 nationaliteter som arbejder for dig

Mød vores teamGennem årene

Fra begyndelsen

… valgte grundlæggeren Claus Sørensen at fokusere på udlejning af ferieboliger i Spanien. Han havde opdaget, at der ikke var mange ferieboliger online, og han så et stort potentiale i at udvikle dette område til en forretning. Dette blev starten på Spain-Holiday.com. Sidenhen er der kommet mange flere hjemmesider til.

Hvad kan vi gøre for dig?

Når din bolig er opslået hos os, vil den blive set af millioner af feriegæster på mere end 13 sprog. Vi stræber efter at opnå og fastholde vores boligejeres og feriegæsters tillid gennem sikker teknologi, specialiseret viden og vores personlige og venlige service.

Vores mission & værdier

Hvad vi tror på

Vi er ambitiøse i alt, hvad vi gør. Dette er vores værdier, som vi arbejder efter hver dag:

Inddrag alle

Vi tror på, at god karma og et godt sammenhold er nøglen til vores success, og at vores ansatte har en stor del af æren for, at Spain-Holiday.com er et godt sted at arbejde. I vores verden er en plus en lig med tre. Vi ansætter holdspillere, som forstår at anvende og øge fordelene ved synergi.

Tillid til hinanden

Vi tror på, at det betaler sig at være ordentlig. Vores kunders tillid til os er vores mest værdifulde aktiv, og vi mener, at den menneskelige kontakt er essentiel for at etablere og fastholde denne tillid. Du kan altid få fat i personerne, som står bag Spain-Holiday.com.

Hylder kreativitet

Vi opfatter innovation som et vigtigt element for, at vi kan udvikle os selv og vores forretning. Vi opfordrer derfor konstant hinanden til at tænke ud af boksen og finde på nye måder, hvorpå vi kan opnå vores mål. Vi søger altid efter originale løsninger til at imødekomme de rejsendes og vores boligejeres skiftende behov.

Sigt højere

Vores passion for god og ordentlig udlejning af ferieboliger er vores drivkraft i alle dele af vores forretning, og vores konstant opdaterede ekspertviden er vores største aktiv. Hver dag stræber vi efter at blive bedre, end vi var igår, og vi accepterer ikke "godt nok". Vi vil altid være nysgerrige, udviklende og stræbe efter det bedst mulige.