Betingelser og vilkår

www.feriebolig-spanien.dk (herefter kaldet “Dette site”) er en del af Spain holiday Online Rentals S.L. (herefter kaldet “Spain-Holiday”), som er registreret i Malaga, Spanien. CVR nummer: ES-B92802479.

Værneting

Betingelser og vilkår er underlagt spansk lov, og brugere og annoncører på “Dette site” accepterer de spanske domstole i Malaga by som eneste værneting.

En betingelse for at bruge “Dette site” er, at ”Dette site” ikke bruges i forbindelse med ulovlig virksomhed eller formål, der forbydes af disse betingelser og vilkår, eller andre gældende love og bestemmelser.

Klik her for -> Betingelser og vilkår for brug af "Dette site"

Klik her for -> Betingelser og vilkår for at annoncere gennem "Spain-Holiday"

Betingelser og vilkår for brug af “Dette site”

1. Personlig brug

“Dette site” kan kun bruges til at konsulteres eller til at forespørge ejere vedrørende ferieboliger til leje. Ferierejsende skal ikke betale for adgang, dog kan “Dette site” kun bruges til at kontakte vore annoncører vedrørende deres ejendommes egnethed som feriebolig. Brug af “Dette site” til ethvert andet formål end søgning og bestilling af ferieboliger er strengt forbudt. Når en forespørgsel sendes gennem ”Dette site”, vil din e-mail adresse blive gemt i vores database og vi vil sende dig mindst en e-mail om året til kommercielle formål. Du kan altid afmelde denne service, og din e-mail vil blive slettet fra vores database.

2. Rigtighed af ejendoms- og ejeroplysninger

“Spain-Holiday” kan ikke garantere rigtigheden af priser, billeder eller andre informationer til rådighed på ”Dette site”. Rigtig beskrivelse af ferieboligen, priser, bestillinger og billeder er udelukkende ferieboligejerens eller agentens ansvar. ”Spain-Holiday” har ikke bekræftet hverken pris eller rigtigheden af hver annonce eller ejer, og ferierejsende anbefales selv at undersøge rigtigheden af de givne oplysninger. ”Spain-Holiday” er ikke ansvarlig for fejl, unøjagtigheder, misledende billeder, priser eller krav i de oplysninger, der er givet af ejeren eller agenten på ”Dette site”.

3. Ansvar

Brug af ”Dette site” angiver, at du accepterer at frigøre ”Spain-Holiday” for ansvar i anledning af tab eller skade af enhver art i forbindelse med brud af betingelser og vilkår, eller enhver anden lovbunden forpligtelse for dig og dit brug af ”Dette site”. "Spain-Holiday" kan ikke blive holdt ansvarlig for tab eller skader, som du måtte lide ved brug af ”Dette site”. Derfor er ”Spain-Holiday” ikke forpligtet til at tilbyde godtgørelse, kompensation eller erstatning.

4. Copyright

Indhold og software på ”Dette site” er copyright-beskyttet. Bortset fra personligt brug, må indholdet ikke bruges eller kopieres uden skriftlig tilladelse fra ”Spain-Holiday” eller personen eller organisationen, som lægger information ud på ”Dette site”.

Betingelser og vilkår for at annoncere på “Dette site”

5. Copyright

Annoncøren garanterer at have copyright over foto- og tekstmateriale indgivet til ”Spain-Holiday” (materialet), eller være autoriseret af copyright-ejeren til at give ”Spain-Holiday” tilladelse til at bruge materialet. Annoncøren giver ”Spain-Holiday” varig, vederlagsfri licens til at bruge materialet til reklameformål. Annoncøren betaler ”Spain-Holiday” ubetinget erstatning straks efter påkrav i forbindelse med omkostninger, tab eller ansvar (inkl. advokatomkostninger) som ”Spain-Holiday” måtte påføres p.g.a. brud af copyright ved brug af materialet. Annoncøren accepterer, at al foto- og tekstmateriale, som er en del af ”Dette site”, ikke må gengives uden tilladelse fra copyright-ejeren.

6. Design og layout

“Spain-Holiday” kan ikke blive holdt ansvarlig for tab eller skader som følge af layout, design eller ændringer af foto og tekst fremsendt af annonøren. ”Spain-Holiday” forbeholder sig retten til at fastlægge endeligt design af en annonce på ”Dette site” inklusiv retten til at redigere teksten eller ændre layout eller fotos. ”Spain-Holiday” forbeholder sig også retten til at ændre og redigere tekstdata lagt ind på online annoncørdatbasen.

7. Ansvar

Hvis en annoncør er udsat for bedrageri, kan ”Spain-Holiday” ikke blive holdt ansvarlig over for annoncøren. ”Spain-Holiday” garanterer ikke, at driften af ”Dette site” vil være uden afbrydelser eller fejlfri. ”Spain-Holiday” kan ikke blive holdt ansvarlig over for annoncøren for svigagtige skader, konsekvensskader eller indirekte skader af enhver art, inklusiv tab af overskud, uanset hvordan de er opstået og hvilken erstatningsteori der anvendes, inklusive men ikke begrænset til produktansvar.<br/>Annoncøren er ansvarlig for tab en lejer udsættes for, hvis annoncørens email konto er blevet hacket skadeligt manipuleret på nogen måde. Annoncøren accepterer forpligtelsen til at refundere lejeren det fulde beløb, eller tilbyde en lignende feriebolig med lignende leje forhold.

8. Flere ejendomme

En ejendomsannonce på ”Dette site” hører til en enkelt ferieenhed, ikke flere enheder, og bør derfor ikke vises som et eksempel på ejendomme i en region. Kun én enhed bør repræsenteres i en annonce med mindre forudgående tilladelse er blevet indhentet. ”Spain-Holiday” forbeholder sig retten til at ændre enhver annonce, som ikke er i henhold til denne politik.

9. Ophør af en annonce

Hvis “Spain-Holiday” modtager klager fra brugere vedrørende en specifik annonce, der fremstiller en ejendom eller dens omgivelser på en misvisende måde, forbeholder ”Spain-Holiday” sig retten til at fjerne annoncen uden varsel og tilbageholde betalingen. Hvis en annoncør forsøger at indføre uegnet materiale i databasen, eller gentagne gange misbruger on-line systemet, forbeholder ”Spain-Holiday” sig retten til at afvise enhver annonce og vil ikke hæfte for foretagne udgifter. Annoncørerne kan fjerne sin annonce fra ”Dette site” før abonnementsperioden slutter, og dette vil blive gjort så snart anmodning er modtaget per e-mail fra abonnenten, med angivelse af ejer-ID eller bolig-ID og password. Desværre kan vi ikke give nogen tilbagebetalinger.

10. Kontakt

For at kunne vedligeholde et højt serviceniveau, kræver ”Dette site”, at alle annoncører står til rådighed til at svare på forespørgsler pr. telefon eller e-mail. Hvis annoncørerne ikke er til rådighed i en periode på over en uge, bedes de efterlade en telefonbesked, eller efterlade en ”ude af kontoret” besked på deres e-mail konto. Hvis dette ikke er muligt, beder vi annoncørerne kontakte os, så vi midlertidigt kan suspendere deres annonce. Vi forebeholder os ret til at suspendere annoncer fra ejere, som ikke står til rådighed i mere end en uge. Vi vil sende beskeder pr. telefon og e-mail, hvor vi beder annoncøren om at anmode om reaktivering, når de vender tilbage. Venligst bemærk, at vi tilbyder en SMS-service for at gøre ejerne opmærksomme på forespørgsler, når de ikke har adgang til deres e-mail.

11. Eksterne links

Links fra en annonce til enhver webside eller email-adresse, som ikke er ”Spain-Holiday” er tilladt såfremt der linkes tilbage til ”Spain-Holiday” enten fra eget website eller blog. Hvis en annoncør tilføjer et link eller en e-mail adresse uden tilladelse, genindsætter et link eller en email-adresse efter, at disse er blevet fjernet, eller fjerner reciprokke links fra deres annonce på ”Dette site”, forbeholder vi os retten til at annullere deres annonce uden erstatning.

12. Betalingsbetingelser

Betaling skal foretages samme dag som en ny ejendom er registeret på ”Dette site”. Online betaling via kredit- eller debitkort foretages af WorldPay. Når du betaler med kreditkort bliver dine data behandlet over en Verisign SSL-krypteret linie. Hvis en annoncør ikke kan betale med kort, accepteres bankoverførsel, men dette er som regel en dyrere og langsommere betalingsform. Betalingsoplysninger kan altid findes under din konto under linken ”Betaling”. Du vil modtage en meddelse, når dit abonnement skal fornyes.

13. Tilbagebetalingsbetingelser

“Spain-Holiday” tilbyder en annonceservice og ikke et fysisk produkt. Vi tilbyder ikke prøveperioder og heller ikke tilbagebetaling eller erstatning for udløbne og ikke udløbne annoncer.

14. Ændringer i priser og betingelser

“Spain-Holiday” forbeholder sig ret til at ændre priser og betingelser uden varsel. Prisændringer vil være gældende øjeblikkeligt for nye annoncører og ved fornyelse for eksisterende kunder. Venligst kontakt os for en pris, hvis du ønsker at liste over 5 boliger.

15. Dokumentation

“Spain-Holiday” kræver, at alle ejere fremviser bevis for ejerskabet af boligen i form af et skøde, regning eller lignende.

16. Gør din spanske udlejningsvirksomhed lovlig

Hvis du udlejer din feriebolig, kræver de spanske myndigheder nu, at boligen er registreret til udlejning. Hvert rådhus har deres procedurer, som skal følges. Vi anbefaler kraftigt at registrere boligen, så din forretning er lovlig.
For ferieboliger i Catalonien - se her for retningslinjer.

X
Vind et gavekort på 750 euro!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og måske er du vores heldige vinder af et gavekort til Feriebolig-Spanien.dk på 750€! Vælg fra over 7500 ferieboliger.

 Vind et gavekort på 750 euro!