Databeskyttelse

Privacy Policy

www.feriebolig-spanien.dk. ( herefter refereret til som Denne side) er en del af Spain Holiday Online Rentals S.L. (herefter refereret til som “Spain-Holiday”), som er et spansk juridisk registreret selskab, registreret i Registro Mercantil de Malaga, bind 4211, bog 3121, Folio 26, sektion 8, side MA88747, I / A i Spanien. Virksomhedsregistreringsnummer er: ES-B92802479..

Spain-Holiday håndterer personlige oplysninger fra brugere af Denne side med respekt og fortrolighed og i henhold til loven - og tager alle rimelige forholdsregler for at sikre, at personlige oplysninger opbevares sikkert og præcist. Kontakt os venligst , hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores politik, eller vores brug af personlige oplysninger.

Dette dokument indeholder detaljerede oplysninger om cookies,  og om hvordan personoplysninger behandles. Denne Politik for privatliv kan ind ind imellem blive revideret, som følge af at vi tilføjer nye tjenester, eller som svar på lovændringer eller kommercielle udvikling. Ændringer i vore politik vedrørende privatliv vil blive offentliggjort på Denne side.

 

Personlige oplysninger, der anvendes af Spain-Holiday

Ved registrering, ved  afsendelse af en forespørgsel eller ved reservation af en feriebolig gennem Denne side, vil personlige oplysninger såsom navn, telefonnummer og e-mail-adresse gemmes i vores database, fordi Spain-Holiday skal kommunikere vigtige oplysninger såsom reservationsbekræftelse, rykkere og andre reservationsrelaterede oplysninger.

Når du besøger eller browser på Denne side kan visse oplysninger, såsom din IP-adresse, hvilken browser der bliver brugt, og oplysninger om computerens operativsystem, software version,  sprogindstillinger og sider, der er blevet vist for brugerne, blive indsamlet.

 

Anvendelse af Personlige informationer

Personlige oplysninger, som opbevares af Spain-Holiday,  vil blive anvendt til Denne sides funktioner og til de tjenester, som leveres til følgende forhold herunder men ikke udelukkende: reservationer, forespørgsler, administration af brugerkonto, marketings aktiviteter, betalinger, sende meddelelser, afsløring af svig og forebyggelse og analytiske formål.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Spain-Holiday har strenge sikkerhedsforanstaltninger i forhold til persondata, hvor disse  sikkerhedsforanstaltning skal forebygge at oplysninger videregives til en tredjepart uden brugerens tilladelse.Til dette formål holdes data-lagringsenhederne et sikkert sted med begrænset fysisk adgang - og med firewalls og andre foranstaltninger som anvendes til at begrænse elektronisk adgang. Adgang til personlige oplysninger gives kun til interne medarbejdere  hos Spain-Holiday, som måtte have brug for disse oplysninger til at udføre et bestemt job. Spain-Holiday vil holde brugerens data sikkert, hvorfor samarbejde med vores sikkerhedskontroller kan være nødvendig, før der gives nogen oplysning. Oplysninger vil blive opbevaret i en rimelig periode, eller så længe det er lovpligtigt. For så vidt, at betalinger er foretaget gennem Spain-Holiday sker dette via en tredjeparts sikre og godkendte betalingsmåder, og Spain-Holiday gemmer ikke de fulde kreditkortoplysninger og er ikke ansvarlig for fejl eller tab ved betalinger eller pengeoverførsler.

Som en del af Denne side tilbyder Spain-Holiday en intern konto kaldet Secure inbox, der tillader direkte skriftlig kommunikation mellem Gæst og Ejer. Af sikkerhedsmæssige årsager, har Spain-Holiday har et automatiseret system som skanner al kommunikation for skadelig eller svigagtig indhold. Det omfatter spam og begrænsning af visse filtyper. Enhver følsomme oplysninger såsom fulde kreditkortnumre, der kan anvendes til bedrageri, bliver automatisk skjult  for at sikre sikkerheden for både Ejere og Gæster. Spain-Holiday kan også maskere kontaktoplysninger, som kan bruges til at etablere kontakt uden for Secure indbakke.

I tilfælde af detektering af en meddelelse med ondsindet indhold, kan denne blokeres helt. Al kommunikation, som er sendt og modtaget ved hjælp af Secure Inbox vil blive opbevaret af Spain-Holiday. I det omfang loven tillader det, vil Spain-Holiday kun få adgang til interne kommunikation mellem Ejere og Gæster, hvis loven kræver det, hvis det er strengt nødvendigt af sikkerhedsmæssige mæssige årsager eller retshåndhævelse, eller hvis Spain-Holiday har en legitim interesse såsom at opdage og undgå svindel og misbrug. Ingen kommunikation vil nogensinde blive videregivet til tredjemand, undtagen hvis det kræves af loven. Spain-Holiday har lov til at analysere anonymiseret indhold af kommunikation for at forbedre sine tjenester.

De personlige data som anvendes til registrering af kontoen, samt alt andet, der leveres under reservationsprocessen, indgår i en database kaldet Spainholiday, hvor denne database er behørigt registreret hos det spanske Datatilsynet, hvor databasen  ejes og behandles af Spain Holiday Online Rentals S.L. Accept af disse betingelser og vilkår indebærer udtrykkeligt samtykke til omtalte databehandling.

For udøvelsen af de juridiske rettigheder til adgang, berigtigelse, annullering eller modstand mod behandling af data, skal en skriftlige anmodning fra den registrerede sendes til kundeserviceafdelingen på følgende e-mail support@spain-holiday.com. Du kan også udøve denne ret ved at sende et anbefalet brev til følgende adresse: Paseo de Cerrado de Calderón, 13, Local 41, 29018 Málaga.

I tilfælde af og i overensstemmelse med kommercielle forhold at tredjeparts personlige oplysninger bliver videregivet til Spain Holiday Online Rentals, S.L., garanterer brugeren, at han er autoriseret til at kommunikere sådanne data, og at han har givet relevant information i overensstemmelse med ikraftværende lovgivningen. Hvis ikke det forholder sig således, vil brugeren være ansvarlig for enhver overtrædelse eller straf, der måtte tilskrives eller tillægges Spain-Holiday og brugeren vil godtgøre Spain Holiday og i denne forbindelse holde Spain Holiday skadesløs.

 

Behandling af data

Personoplysninger og data behandles i overensstemmelse med bestemmelserne i EU-forordningerne (2016/679) fra Europa-Parlamentet og fra Europarådet (27. april 2016) om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og fri bevægelighed for disse data som samt andre gældende regler om databeskyttelse (herefter GDPR). Vi informerer dig om, at alle personlige oplysninger fra brugere via domænet www.spain-holiday.com og dets underdomæner behandles under ansvar af Spain Holiday Online Rentals (herefter "Spain-Holiday"), CIF B92802479 med kontor registreret på adressen Paseo de Cerrado de Calderón, 13, Local 41, 29018 Málaga (Spanien), telefon: + 34 951 234 435, email: support@spain-holiday.com som ejer og juridisk repræsentant for hjemmesiden.

 

Formålet med databehandling

Personoplysningerne fra brugerne via hjemmesiden anvendes kun i overensstemmelse med det formål, som dataene er indsamlet. - Brugerkonto: Det juridiske grundlag for behandlingen af ​​disse data er til udførelse og levering af de tilsvarende tjenester: Håndtering af annoncer og registrering af dine data for at lette administering og kontakt med brugeren. Disse data opbevares i det tidsrum som det kommercielle forhold varer og i det tidsrum, der er nødvendigt for at overholde enhver juridisk forpligtelse. - Kontaktformular: Svar på kommunikation indledt af en interesseret part. Behandlingen af ​​disse data er legitimeret ved samtykke fra den interesserede part. I dette tilfælde opbevares dataene i overensstemmelse med det formål, for hvilket de er indsamlet og i højst 2 år, medmindre den berørte part trækker deres samtykke tilbage før dette. - Abonnement på vores nyhedsbrev: Sende reklamer om vores produkter og tjenester; information om kampagner, fordeling af aktiviteter og arrangementer arrangeret af Spain-Holiday. Behandlingen af ​​disse data er legitimeret af den interesserede parts samtykke. Disse data vil blive opbevaret så længe den interesserede part ikke anmoder om ophør af aktivitet. - Afsendelse af anmodninger: Afsendelse og administration af reservationsanmodninger til ejere eller udlejningsagenter fra ferieboliger, der annonceres på Spain-Holiday. Det juridiske grundlag for denne dataindsamling er, at det er nødvendigt for den indledende meddelelse, som er nødvendig for fremtidige lejekontrakter eller forudgående kontraktmæssige foranstaltninger, der udføres af den interesserede part. Disse data opbevares så længe det kommercielle forhold fortsætter og i de år, der er nødvendige for at overholde lovmæssige forpligtelser. - Abonnement på vores kampagne "Vind et gavekort": Afsendelse af oplysninger om vores kampagner, fordeling af aktiviteter og arrangementer arrangeret af Spain-Holiday. Denne databehandling er legitimeret af den interesserede parts samtykke, og dataene vil blive opbevaret så længe den interesserede part ikke anmoder om ophør af aktiviteten.

 

Modtagere

Ingen personlige data overføres til tredjepart. Afhængigt af formålet er alle indsamlede personoplysninger kategoriseret som en form for personlig identifikation. Disse data kan være i form af dit navn, efternavn, nationalitet, identitetsnummer eller pasnummer samt personlige karakteristika som fx fødselsdato, køn, kontaktoplysninger, telefonnummer, postadresse og e-mail-adresse. Desuden kan disse data også vedrøre ferieboliger - matrikelnummer, adresse, turistlicensnummer og økonomiske bankdata; Alle disse data vil blive behandlet med streng fortrolighed og der anvendes de tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, som kræves i henhold til gældende databeskyttelsesbestemmelser. Spain-Holiday vil ikke videregive disse personoplysninger til tredjemand, medmindre det er nødvendigt at gøre det grundet juridiske eller jurisdiktionssmæssige formål, eller hvis kommunikationen af disse data er nødvendig i forhold til formålet med selve behandlingen.

 

Rettigheder for den person, som personoplysningerne tilhører

Med hensyn til behandling af personoplysninger kan ejeren af disse data udøve sin ret til blandt andet at få adgang til, rette, anmodning om at sletning, modsætte sig, begrænse eller tilbagekalde samtykke, valgmuligheder, der er fastsat i GDPRs regler. Dette kan gøres ved at sende en mail til følgende adresse, support@spain-holiday.com eller ved at skrive til Spain-Holiday og vedlægge en kopi af et gyldigt ID-dokument sammen med din anmodning om behandling af din personlige data. Hvis du ikke er enig i behandlingen af dine personlige data, kan du indsende en klage til det spanske bureau for databeskyttelse AEPD (www.aepd.es).

 

Ændring af fortrolighedspolitik og behandling af personoplysninger

Spain-Holiday.com forbeholder sig ret til at ændre og / eller opdatere indholdet af indeværende fortrolighedspolitik og behandling af personoplysninger til enhver tid, enten delvis eller i sin helhed. Derfor anbefales brugeren at læse cookie-politikken omhyggeligt hver gang, brugeren får adgang til hjemmesiden eller regelmæssigt for at blive fuldt informeret om den seneste og mest opdaterede version af disse politikker.

 

Ændringer af selskabs ejerstatus

Spain-Holiday forbeholder sig ret til at videregive indsamlede oplysninger til en ny ejer af virksomheden Spain Holiday Online Rentals S.L.  for tilfælde af at der indgås en aftale vedrørende ejerskab med en anden virksomhed. Spain-Holiday vil ellers ikke afsløre, sælge eller distribuere oplysninger til tredjemand uden tilladelse - medmindre det påkræves ved lov.

 

Brug af cookies

Spain-Holiday bruger cookies for at give brugerne af Denne side at blive husket på tværs af sider, og lade brugerens nuværende valg blive husket. Cookies bruges også til at forenkle processen ved login.

 

Typer af anvendte cookies

Spain-Holiday bruger følgende typer af cookies:

  • Tekniske cookies: Disse cookies er strengt nødvendige for en tilstrækkelig funktion af Denne side.

  • Præstationer cookies: Disse cookies indsamler oplysninger om, hvordan de besøgende benytte og anvender Denne side. Disse cookies indsamler ikke oplysninger, der kan identificere en bruger af Denne side. Alle oplysninger, som disse cookies indsamler, er anonyme og bruges kun til at forbedre og øge effektiviteten af Denne side. Spain-Holiday anvender disse cookies til at huske de besøgendes søgninger, og hvilke ferieboliger de besøgende har set, til at få statistikker om hvorledes de besøgende anvender Denne side f.eks antallet af besøgende på en side, identifikation af eventuelle fejl, der opstår, så Spain-Holiday kan forbedre Denne side.

  • Funktionalitets-cookies: Disse cookies tillader Denne side til at huske de valg, de besøgende foretager, såsom brugernavn for at give forbedrede og personlige funktioner.

Spain-Holiday bruger følgende ejede og tredjeparts cookies:

ASP.NET_SessionId, .AspNet.TwoFactorRememberBrowser Sikkerhed Bruges af serveren til at opretholde en anonymiseret brugersession. Spain-Holiday.com
SHAdminLoginCookie, SHApplicationCookie Godkendelse Bruges til vores login-system, så brugeren ikke behøver at logge ind hver gang. Spain-Holiday.com
SHC_AdWords_AccountCampaign Reklame Bruges til at indsamle oplysninger vedrørende vores kampagner. Spain-Holiday.com
__qca Reklame De leverer hjemmesideranking, og de data, de indsamler, bruges også til gruppesegmentering og reklame. Quantcast
__ssid Sidefunktioner Sikrer, at Google kan indsamle brugeroplysninger til Google Maps og videoer, der hostes af YouTube. Google
__stripe_mid, __stripe_sid Sikkerhed / Godkendelse Genereret besøgscookie til genkendelse af en bruger. Stripe
__utma, __utmc, __utmv, __utmz, _ga Analytics Bruges til Google Analytics. Google
cookiePolicyAccepted Sidefunktioner Bruges til at kontrollere om brugeren accepterede vores cookie politik. Spain-Holiday.com
currentLanguage Sidefunktioner Bruges til at holde styr på det aktuelle sprog, som er valgt på vores side. Spain-Holiday.com
firstPageSeen Sidefunktioner Bruges til at få den første besøgte side. Spain-Holiday.com
intercom-* Sidefunktioner / Support Bruges til vores live support chat til at huske brugeren og samtalerne. Intercom
newsletterPopShownThisVisit Sidefunktioner Bruges til ikke at vise nyhedsbrevets popup, hvis brugeren allerede har set det. Spain-Holiday.com
shortlistId Sidefunktioner Bruges til at gemme vores “short list” (Liste over ferieboliger brugeren har markeret som interessante) Spain-Holiday.com
tms_VisitorID Frisk Relevans Gemmer et unikt id til den anvendte enhed. Dette bruges til at holde styr på dine indkøb, til at sende / vise tilbud, der vedrører de viste produkter, så du kan kontaktes via e-mail, hvis du synes at have problemer, eller til at hjælpe os med at forbedre hjemmesiden. Spain-Holiday.com

 

Anvendelse af tredjeparts-cookies

Spain-Holiday bruger tredjeparts analytiske / performance og tracking cookies.

 

Adgang til data fra tredje parter cookie

Kun Spain-Holiday har adgang til Spain-Holidays cookies.

 

Længden af den tid de anvendte cookies forbliver aktive

De cookies, der bruges af Spain-Holiday kan have forskellige levetid af anvendelse. Den maksimale levetid  er 60 dage fra brugerens sidste besøg på Denne side. Alligevel kan cookies slettes fra browseren på ethvert tidspunkt via linket i næste afsnit.

 

Fjernelse af cookies

Instruktioner til administration af cookies Internet Explorer 7, 8 og 9

Klik på menuen Funktioner, og vælg derefter Internetindstillinger.

Klik på fanen Fortrolighed.

Flyt skyderen for at vælge dine foretrukne indstillinger.

For mere specialiserede cookieindstillinger klik på Sites eller Avanceret.

For instruktioner om sletning af cookies i Internet Explorer, klik her

Google Chrome

Klik på Chrome-menuen, og vælg derefter Indstillinger.

Klik på “Avanceret”.

Klik på “Sikkerhed og privatliv”for at vælge dine foretrukne indstillinger.

For instruktioner om sletning af cookies i Chrome, klikher.

Mozilla Firefox

Klik på Firefox-knappen (eller menuen Funktioner), og vælg derefter Indstillinger. For Mac OS X-brugere skal du klikke på Firefox-menuen og derefter vælge Indstillinger.

Klik på Privatliv for at vælge dine foretrukne indstillinger.

For instruktioner om sletning af cookies i Firefox, klik her.

Safari 5.1 og senere udgaver

Klik på Safari-menuen, og vælg derefter Indstillinger.

Klik på fanen Privatliv for at vise cookieindstillinger.

Vælg dine foretrukne indstillinger.

For mere specialiserede cookieindstillinger, klik på Detaljer.

For instruktioner om sletning af cookies i Safari, klik her.