Hjælp til lejer

Er du i tvivl om hvordan du lejer en feriebolig? Så læs videre her..

På denne side kan du finde svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål der kan opstå, når du lejer feriebolig i Spanien via www.feriebolig-spanien.dk. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte os.

Her er et par tips til hvordan du kan gøre betaling af lejen mere sikker.
Som ved alle online virksomheder er der en risiko for, at uhæderlige personer vil udnytte den tillid, vi har arbejdet hårdt på at opbygge.
Feriebolig-spanien.dk har truffet alle mulige foranstaltninger for at forhindre at lejere kommer til at stå med et seriøst problem. Hvis du følger disse sikkerhedsråd og sund fornuft er du godt på vej til at sikre en sikker lejeaftale.

Sikkerhed

www.feriebolig-spanien.dk har over 2.562 boliger annonceret og firmaet har eksisteret siden 2002. For at sikre kvaliteten af både boliger og annoncører har vi en stram politik over for vores annoncører, hvilket er med til at sikre dig og din familie en god ferie i trygge omgivelser.
Når en ejer skal oprette en annonce hos os skal han acceptere vores skrappe betingelser samt indsende dokumentation for, at han er den rette ejer af boligen. Ydermere skal han betale 1 år forud, hvilket naturligvis er garanti for, at ejeren er seriøs.
Vær opmærksom på, at boligejere kan være ofre for identitetstyveri, også kaldet phishing.
Vores boligejere og agenter kommunikerer som regel med lejere via deres personlige e-mail-konti, som er uden for Feriebolig-Spanien.dk's sikkerhed. Sådanne personlige email-konti skaber en risiko for phishing. Phishing er, når en hacker skaffer sig ulovlig adgang til en boligejers eller agents e-mail-konto. Når en phisher har kontrol over deres konto, efterligner phisheren boligejeren eller agenten, og overbeviser lejeren om at sende penge til phisherens konto i stedet for husejerens eller agentens konto. For at beskytte dig selv fra at ende i en sådan situation, er der et par ting, vi råder dig til at gøre, før du gennemfører betalingen til boligejer.
 • Betal ikke forud med kontanter eller pengeoverførsel gennem firmaer som Western Union eller Money Gram
 • Ring til telefonnummeret som står på annoncen på feriebolig-spanien.dk før du betaler
 • Kontrollér at navnet på boligannoncen stemmer overens med navnet brugt i e-mailen fra ejer
 • Ved bankoverførsler, kontrollér at kontoejerens navn stemmer overens med navnet i boligannoncen
 • Kontrollér at bankkontoen kommer fra det samme land som boligejeren er fra
 • Kontrollér at boligen er ledig i perioden, du gerne vil leje den, ved at bruge kalenderen i boligannoncen
 • Brug betalingsmetoderne og overhold betingelserne, som står i boligannoncen
 • Vi anbefaler at betale med kreditkort, PayPal eller bankoverførsel
 • Betaling med kreditkort er sikkert, da det er muligt at få tilbageført en betaling, hvis der er problemer med reservationen

Hvis du stadig er usikker ved at leje en bolig fra en privat ejer eller agent, er du velkommen til at kontakte os for assistance per telefon eller e-mail.

Rejse

Der er ikke en ensartet standard mht. betaling. Ejeren fastsætter sine egne betingelser for betaling, men som regel foregår det omtrent således:
 • Ved reservation betales 30-50% af det totale lejebeløb
 • Mellem 3 og 10 uger før afrejse betales restbeløbet
En del ejere kræver også et depositum i tilfælde af, at noget går i stykker under jeres ophold. Dette depositum tilbagebetales som regel ved afrejse, eller når ejeren har inspiceret boligen.
De fleste ejere ønsker betaling via en bankoverførsel. Der er også enkelte som tillader checks, kontanter eller kredit kort.
Når du har sendt ejeren en e-mail via e-mailformularen på samme side som boligen, kan du forvente at få svar fra ejeren i løbet af nogle dage.
Kort tid efter, at du har sendt forespørgslen du vil modtage en e-mail fra www.feriebolig-spanien.dk hvor vi lister de boliger, du har sendt en forespørgsel til. Har du endnu ikke hørt fra ejeren, kan du evt. anvende denne liste til at kontakte ejeren på ny.
Hvis du har lejet en feriebolig har du muligvis også behov for at kunne komme rundt bil. Det er billigt at leje bil til ferien i Spanien og vi tilbyder dig at leje bil på mere en 80 destinationer, inklusiv mange lufthavne. Klik her for at tjekke priserne: www.feriebolig-spanien.dk/lejbil
Når du søger efter din bolig på www.feriebolig-spanien.dk vil der sandsynligvis være flere ferieboliger, du finder interessante.
Ved hjælp af Favoritlisten kan du gemme de mest interessante boliger og altid kalde dem frem igen ved at klikke på ”Se favoritliste”. De er gemt i en cookie,hvilket betyder, at næste gang du besøger www.feriebolig-spanien.dk findes din favoritliste stadig.
Hvis en boligejer har ledig kapacitet i løbet af de kommende 3 måneder, kan han oprette et "Last minute" tilbud, så du kan bestille boligen til en særlig pris indenfor en bestemt periode.