Tjen penge på din bolig i Spanien

 • Vores sider besøges hvert år af over 10 milioner rejsende
 • Top Google-placering i flere lande med op mod 575 million rejsende
 • Garanteret performance - minimum 20 forespørgsler i løbet af 12 måneders annoncering eller fuld refundering
 • Vi genererer mere end 400.000 forespørgsler pr. år
 • Priser fra kun 239€ + IVA pr. år*

Annoncér din bolig

Ukendt fejl

Ukendt fejl
Indtast venligst dit navn Indtast venligst dit telefonummer Indtast venligst din e-mail Email-adressen er ikke valid Denne email-adresse eksisterer allerede i vores database.

Hvad er inkluderet i prisen?

 • Nem booking-kalender og gode online værktøjer
 • 12 måneders annoncering på 13 websites som dækker de engelske, norske, danske, spanske, franske, italienske, polske, tyske, svenske, russiske, portugisiske, hollandske og finske markeder
 • Alle forespørgsler går direkte og sikkert til dig
 • Imødekommende support per telefon og e-mail
 • Forespørgsler sendes GRATIS til din mobiltelefon
 • GRATIS annoncering af din bolig på vores Last Minute-side
 • Mulighed for at få din bolig med i vores ugentlige nyhedsbrev (når ud til ca. 250.000 modtagere)

Behov for hjælp?

+34 951 204 435

Hvad andre ejere siger om os


Kære Claus
Jeg er super imponeret over mængden af forespørgelser jeg modtager fra jeres hjemmeside. Mine to ferieboliger er booket 75% af tiden kun ud fra forespørgelser på www.spain-holiday.com. Jeg er klar til at fornye min kontakt til jer når tiden kommer!
Venlig hilsen, Lonni

Mange tak for jeres hjælp
Kan jeg give et kompliment over hvilket fantastisk job i gør.
Jeg er allerede fuld booket for det meste af næste år og annoncere ikke andre steder end hos jer.
Hilsen Jerry

Claus and Helena
Jeg vil gerne takke jer for den effektive og hurtige hjælp til at håndtere eventuelle forespørgsler. Jeg har fundet jeres hjemmeside til at være en ekstrem hjælp for mig da jeg nu kan leve kun på mine udlejninger, takket være jer. Jeres hjemmeside er meget nem at bruge og folk kan nemt foretage bookinger fra hvilket som helst land.
Mange tak, igen
Natalie Lozano

Hej helena,
Tak for det hurtige svar. Jeg håber at se anmeldelsen online snart. Jeg vil gerne sige, at Spain-Holiday har været den mest effektive af alle de hjemmesider jeg bruger, og en god procentdel af mine forespørgelser har resulteret i bookinger. Sometider har jeg accepteret gratis tilbud fra andre sider, men de har alle vist sig at være ubrugelig, mens jeres hjemmeside er værd hver en euro. Fortsæt det gode arbejde!
Endnu engang, tak!
Mary

Kære Helena,
Jeg ville bare lige lade dig og Claus vide det følgende.............
Vi har totalt 4 boliger her i Estepona. På et godt år, fik vi 9 bookinger fra jeres hjemmeside.
På et mindre godt år formåede i stadig at fremmane 7 bookinger.
Ville bare lade jer vide, at alle de geninvesteringer til jeres hjemmeside har betalt sig tilbage. Det ser ud til at i får flere "kvalitets" forespørgelser.
Mange tusind tak.
Venlig hilsen, Neville

Kære Claus og Helena.
Vi vil gerne lykønske jer og også takke for at have en fantastisk hjemmeside og service. Denne sommer havde vi et fantastisk respons fra Spain-Holiday hjemmesiden. Vi kunne have udlejet ferieboligen 3 gange i løbet af sommeren, hvilket betød meget for os, fordi interessen var så stor at vi ikke behøvede at forhandle om prisen og kunne fastholde lejeprisen. Vi har haft virkelig gode klienter. Ingen skader på møbler, intet er gået i stykker og ingen klager over noget. De fleste forespørgelser kom fra jeres nye service i danmark, norge, holland og også fra frankrig. Vi havde kun en klient fra UK dette år, så den nye sprog service kom på det perfekte tidspunkt for os. Det nye admin system er også virkelig godt og brugervenligt. Godt klaret. Endnu engang tak for den gode service og den fantastiske hjemmeside. Vi vil fornye vores abonnement når den udløber.
Med venlig hilsen, Angela and Robert

Hej Claus og Helena,
Efter at have modtaget jeres nyhedsbrev, så måtte jeg fortælle jer, at på punktet 'Mindre forespørgelser men flere bookinger' som i måske har citeret hvad andre bolidejere har sagt, men det gælder ikke i vores tilfælde. Jeg har haft en utrolig mængde af forespørgelser dette år og så tidligt som januar så var der næsten fyldt booket i sommersæsonen, alt sammen takket være jer!!
I de sidste få år har jeg haft en masse forespørgelser og bookinger fra et In the last few years I had a lot of enquiries and bookings fra en bestemt tysk hjemmeside, men i dette år har der næsten ikke været nogle forespørgelser og slet ingen bookings. I er meget proaktive med optimering af jeres hjemmeside, og det giver mig et positivt blik.
Sieglinde

Hej
Tak for julehilsenen. Ville bare lade jer vide at jeg er meget tilfreds med den fortsat gode service som jeres firma giver. Jeg bruger to hjemmesider, Holiday Homes og Spain-Holiday, til at udleje min villa og ud af de 11 uger som at jeg ønskede at udleje i sidste år, så var 9 af ugerne gennem jeres firma.
Bedste ønsker
Jackie Davies

Hej
Jeg takker for, at siden jeg tilmeldte mig Spain-Holiday i slutningen af 2011, så er mine bookinger steget med 100% end de var før.
I fire måneder har i givet mig flere bookinger end jeg fik gennem fire år på den tidligere hjemmeside at jeg brugte. Mange tak for fortsæt det gode arbejde!

Ps. Jeg elsker alle de små forbedringer i laver på hjemmesiden. Fantastisk indsats, det er meget værdsat.
Venlig hilsen
David Hudson

Hej Helena og Klaus,
Hm, hvad kan jeg sige andet end mange tak! Vi tilmeldte os Spain-Holiday efter mange overvejelser som, om vi skulle håndtere og designe vores egen hjemmeside, annoncere lokalt, eller kigge efter et sted til at hjælpe os med vores første års leje af vores hjem i spanien.
Dette år har været en stor succes for os på grund af jeres fremragende professionel hjemmeside. Inden for nogle dage efter at have tilmeldt os, havde vi forespørgelser, hvor mange af dem ledte til bookinger. Faktisk var de fleste uger i july og august allerede booked siden marts!
Vi vil ikke tøve med at fortsætte med jeres vidunderlige hjemmeside, og fornye næste år. Lad os håbe for endnu et godt år, alt sammen takket være jeres professionelle personale og organisation!
Godt klaret
Hilsen,
David og Jackie Wood
X
Vind et gavekort på 750 euro!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og måske er du vores heldige vinder af et gavekort til Feriebolig-Spanien.dk på 750€! Vælg fra over 7500 ferieboliger.

 Vind et gavekort på 750 euro!