7 spændende aktiviteter til en ferie med børn i Empuriabrava

Planlægning af en sommerferie kan være både sjov og spændende, men det kan også være noget af et puslespil, særligt hvis ferien involverer små børn, som til tider kan være noget af en udfordring at finde aktiviteter til. For at gøre både planlægningen og ikke mindst ferien til en sjov oplevelse for alle har vi derfor samlet en liste over de bedste aktiviteter, som tilbydes for børn i Empuriabrava, så hele familien kan få en dejlig mindeværdig ferie på Costa Brava. 

Børn i Playa Marina de la Torre, Mojacar Playa

Selv mest krævende og vanskelige børn ikke vil være i stand til at modstå at deltage i disse sjove aktiviteter. 

En spændende dag på Empuriabrava Flysimulator 

For cirka tre år siden åbnede det catalanske firma Windoor Realfly en vindtunnel i Empuriabrava i regionen Castelló de Empúries. En vindtunnel producerer en kontinuerlig luftstrøm, der genereres af fire kraftige turbiner. Dette simulerer oplevelsen af ​​et frit fald, mens det overvåges og foregår i et sikkert miljø. Da det foregår under meget sikre forhold,  er det tilladt for selv yngre børn at deltage. Minimumsalderen er blot 4 år.

Windoor realfly, Costa Brava

Inde i vindtunnelen genereres der en luftstrøm, som når helt op på 300 kilometer i timen, hvilket kan løfte et menneske op i luften uanset størrelse. Denne brug af teknologi er ikke noget nyt for Empuriabravas lokale regering. Den lokale regering har meget viden om udspring med frit fald og faldskærmsudspring, da den også tilbød disse tjenester, før virksomheden startede. Disse tjenester var imidlertid kun begrænset til fagfolk.

For førstegangsflyvere er indgangsprisen € 49, som inkluderer to flyvninger og en pause ind i mellem. Luftstrømmen fra turbinerne løfter kroppen op til 10 meter højde.  For at undgå ulykker er der altid en instruktør til stede for at lede dig sikkert gennem hele processen. Derudover er det obligatorisk at bære hjelm og en speciel dragt for at eliminere risici.

Fra den højde kan du nyde en storslået udsigt ud over Rosesbugten, da toppen af ​​tunnelen er lavet af glas. Det tager ikke lang tid, før du mærker adrenalinen pumpe rundt i dine årer! Foruden den fantastiske oplevelse, som du ganske sikkert vil huske resten af ​​dit liv, får du også en pendrive med de bedste øjeblikke af din tur. Denne indeholder både billeder og videoer, som utvivlsomt vil imponere dine venner og familie.

Dette er helt sikkert en af ​​de mest spændende aktiviteter, som findes på Costa Brava, så tag hele familien med, så ingen går glip af den fantastiske oplevelse. 

Se faldskærmsudspringere, der flyver gennem luften på flyvepladsen Aerodrome 

Efter selv at have oplevet et frit fald i vindtunnelen, er det tid til at se de professionelle faldskærmseksperter i gang. For at have en god ferie er det absolut ikke altid nødvendigt at bruge en masse penge. På Empuriabrava Aerodrome vil dine børn blive underholdt uden at skulle bruge en enkelt krone. Nyd udtrykket i deres ansigter, mens de i åndeløs spænding observerer flyene, der skyder gennem luften. De vil helt sikkert blive forbløffet, når de finder ud af, at himlen ikke kun er fuglernes område, der er også mennesker, som flyver frit op i luften.e

Aerodrome i Empuriabrava blev grundlagt for 30 år siden og er i dag det vigtigste knudepunkt for faldskærmsudspringere på Costa Brava. Området dækker et areal på 35 hektar og er frit tilgængeligt for alle, der er interesserede. Du vil ikke kede dig, da tusindvis af hop finder sted her hver dag. På et år er der omkring 6000 fly, som letter og tæt på 130.000 hop over flyvepladsen. 

Paragliding, Spanien

Denne aktivitet er naturligvis ikke egnet til de yngste familiemedlemmer, men hvis du er afsted med en gruppe voksne og vil opleve faldskærmsudspring sammen, er det en god mulighed. Området er kendt for sine mange sportsaktiviteter. For at sikre maksimal sikkerhed under springet er det obligatorisk at hoppe sammen med en specialiseret instruktør i et såkaldt tandemhop. Instruktøren, som hopper med dig, åbner også faldskærmen, så du behøver ikke bekymre dig om andet end at suge oplevelsen til dig og nyde turen. 

Fra en højde på ikke mindre end 4000 meter vil du hoppe ud af flyet. Efter et frit fald i et minut åbnes faldskærmen og efterfølges af en kontrolleret landing på ca. fem minutter. Under springet kan du nyde den betagende udsigt ud over Cap de Creus, landsbyen Empuriabrava, Pyrenæerne og Costa Bravas kyst. Det er en uforglemmelig oplevelse for både deltagere og observatører.

Lej en feriebolig i Empuriabrava nær flyvepladsen og tilbring dagen med at se folk flyve gennem himlen som fugle.

Tag en pause fra adrenalin i en sommerfuglepark

Sommerfuglepark 

Hvis du leder efter et fortryllende sted at tage dine børn med hen for at slappe af, er sommerfugleparken i Empuriabrava et godt sted. I denne frodige have er der skabt et pragtfuldt tropisk miljø, som er rigt på både flora og fauna. Området dækker 1000 kvadratmeter, og du vil blive overrasket over de forskellige arter, der skal opdages. Fra skildpadder til papegøjer og fra leguaner til eksotiske sommerfugle er det en fest for sanserne!

Med en temperatur på 28ºC og en fugtighedsgrad på 80% er dette virkelig et tropisk miljø, der simulerer det naturlige habitat som parkens farverige arter normalt kalder deres hjem. Ændringen i temperatur og fugtighed ses straks, når du kommer ind i haven.

Børn er normalt fascineret af alle de krybdyr, der passerer forbi især leguanerne. Fuglene i træerne og sommerfuglene med deres farverige vinger bør heller ikke glemmes, da de aldrig undgår at forbløffe og overraske. Når du går gennem parken, finder du mange skilte, der fortæller dig mere information og sjove detaljer om de arter, der bor i parken. Vidste du for eksempel, at sommerfugle har smagsfølere i deres fødder? 

Sommerfugleparken har et næsten regnskovslignende miljø med mange vandfald, som børn helt sikkert vil elske. Dyrene, der lever i haven, er vant til de mange besøgende, så der er endda mulighed for at fodre fuglene og tage flotte billeder. Parken er åben mellem april og november, men vi anbefaler at besøge om sommeren, da solen skinner mere i sommermånederne, og sommerfuglene derfor bliver mere aktive.

Tag en sjov tur i Aquabrava Water Park

Vandlandet Aquático Aquabrava, Costa Brava

Aquabrava er et kendt vandland på Costa Brava, og det ligger kun i kort afstand fra Empuriabrava i den nærliggende by Roses.

Børn og barnlige sjæle vil elske at tilbringe dagen her. Med de 19 forskellige underholdningsmuligheder (rutschebaner og pools) som parken tilbyder, vil alle helt sikkert føle sig godt underholdt. 

Vandlandet Aquático Aquabrava, Costa Brava

Mellem lange rutschebaner, vandfald, afslappende pools og vilde floder er der nok at vælge imellem til en sjov dag i vandet. Børn vil helt sikkert nyde denne dag i Aquabrava, da der er et specielt designet børneområde. Det består af 11 sikre rutschebaner, et bølgebassin og en piratbåd. De vil bestemt ikke kede sig på noget tidspunkt. 

Entréen afhænger af højden på barnet og på tidspunktet på dagen. Billetterne koster mellem € 16 og € 30 pr. person, men børn under 80 centimeter kommer gratis ind. Find mere information på deres hjemmeside

Udforsk Empuriabravas kanaler i en udlejningsbåd

Vidste du, at det er muligt at leje en båd i Empuriabrava uden at have en officiel licens? Det er let, praktisk og dine børn kan være søfolk for en dag. Gå ikke glip af denne sjove mulighed!

Canals i Mar på Avenida Joan Carles 1 er en af de virksomheder, der udlejer både på timebasis med priser startende med € 40 per time. De har forskellige modeller og størrelser, så der er nok af både at vælge imellem. En af medarbejderne vil give dig alle de oplysninger og instruktioner, du har brug for, således at din bådtur bliver så sikker og fornøjelig som muligt. En bådtur i kanalerne er en afslappende og sjov aktivitet at foretage sig på en sommerdag!

Kanaler i Empuriabrava, Costa Brava

Besøg Empuriabravas kanaler fra denne anderledes synsvinkel og forvandle hele familien til autentiske kaptajner og søfolk og nyd tiden sammen på vandet. Dette vil være en oplevelse, i sent vil glemme.

Prøv minigolf

Minigolf i Empuriabrava 

I det historiske centrum af Empuriabrava kan du teste dine golffærdigheder på Minigolf Carmansó, som har et stort udvalg af minigolfbaner. Der er forhindringer og 18 huller, hvor du kan score point. Dette firma har været i Empuriabrava i ganske lang tid. De åbnede deres døre i 1983, og i dag er det stadigvæk et af de bedste minigolfsteder på kysten.  

Et besøge på denne minigolfbane vil ikke kun tjene som en introduktion til golfverdenen for dine børn, men vil også forbedre deres kompetencer inden for koncentration og problemløsning. Her skal de forsøge at undgå hindringerne samtidig med, at de skal score point, hvilket helt sikkert vil lære dem noget. Golfbanen åbner kl. 10 om morgenen og koster kun € 5. God fornøjelse!

Tag til Platja d'Empuriabrava og nyd det oppustede legeland 

Costa WaterPark Fuengirola

 

Den smukke Platja d'Empuriabrava ligger ved indgangen til byen og vil bestemt ikke skuffe de besøgende. Ude i havet, i kort afstand fra stranden, flyder et stort oppusteligt kompleks. Der er trampoliner, forhindringsbaner og mange flydende platforme, der vil holde de små travle i et stykke tid. Denne aktivitetspark på havet er en fantastisk måde for børn at underholde sig selv på.

Virksomheden, der driver dette legekompleks, hedder Aquamar Cemm. Entréen varierer fra € 6 for en halv time til € 25 for en hel dags sjov på denne flydende aktivitetspark.

Det er ligegyldigt, om du ønsker at slapper af på stranden eller trænger til at få din indre eventyrer sluppet løs på forhindringsbanen. Et besøg på Platja d'Empuriabrava er ensbetydende med en dejlig dag på stranden med hele familien.

Mange flere eventyr venter på dig i Spanien. Tilbring din ferie i en af vores skønne ferieboliger i provinsen Girona og lad dig blive fortryllet af dette vidunderlige område.