Aktiviteter til vands i Fuengirola

Fuengirola er et af de bedste steder at holde ferie med børn på Costa del Sol. Når hele familien skal med, skal der være aktiviteter for både store og små, og her har Fuengirola rigeligt at byde på.

Når solen bager fra en skyfri himmel, er det rart at boltre sig i det kølige vand. Her får du 5 bud på vandaktiviteter i Fuengirola, hvor både børn og voksne kan være med - men naturligvis er børnene i fokus.

Planlægger I ferie for hele familien, kan I nemt og bekvemt vælge en af disse ferieboliger i Fuengirola.

1. Vandland Parque Acuatico Mijas

Dette lille vandland er ideelt til familier med mindre børn. Du kan næsten stå i midten af parken og holde øje med børnene i alle havens forlystelser! Det er også det mindst besøgte vandland, så der er mindre hektisk og overfyldt, selv i højsæsonen.

Vandland Aquaparque Mijas

Parque Acuatico Mijas, også kendt som Aquamijas, har fem vandrutschebaner - tre for de større børn og to til de mindste. Man kan også spille minigolf, klatre på klatrevæg eller slappe af i et jacuzzi. Spisesteder: en restaurant, en café og en kiosk. Der er store områder, hvor man kan holde picnic med medbragt mad.

Priser: Voksne 23 euro, Junior (8-12 år) 17 euro, Børn (3-7 år) 12 euro.

Åbningstider: Aquamijas holder åbent 28. april til 2. oktober 2014. I hele maj måned og fra midten af september holder vandlandet åbent kl. 10-17.30. Juni til medio september er der åbent 10-18, dog 10-19 i juli og august.

Rabat: Der gives 10 % rabat ved online bestilling. Fra kl. 15.30 (14.30 i lavsæsonen) gives 30 % rabat på billetprisen. Derudover kan du selv printe rabatkuponer her (vær opmærksom på årstallet på kuponen).

Adresse: Autovía A7, Km 209 Mijas Costa, 29651 Málaga

Kontakt: 0034 952 46 04 04 / aqualand@aquamijas.com

Få mere information om Aquamijas her.

2. Vandland Aqualand Torremolinos

Det største og ældste vandland i Malaga-provinsen ligger i Torremolinos, omkring en halv time med tog fra Fuengirola. Her er et væld af aktiviteter, bl.a. 10 rutschebaner for voksne og 15 for børn. Mellem de mange vandområder er anlagt skønne områder med kunstfærdige haver. Mindre børn kan muntre sig i et separat, børnevenligt område.

Aqualand Torremolinos

Prøv bl.a. Europas højeste vandrutschebane, den 22 meter høje ‘Kamikaze’! For de mindre vovede kan en tur i bølgepoolen anbefales.

Mad: Der er flere restauranter at vælge mellem, men man kan også medbringe egen mad (glasflasker er ikke tilladt).

Priser: Voksne 26 euro, børn (4-12 år) 18,50 euro, småbørn (3-4 år) 10 euro, babyer gratis. Derudover skal man regne med at betale for leje af badering, opbevaring af værdigenstande mv.

Åbningstider: Aqualand holder åbent alle ugens dage fra 26. maj til 20. september. Juli og august kl. 10-19. Juni til september kl. 11-18.

Rabat: Spar op til 15 % ved at købe billet online. Det kan være en god idé i højsæsonen, hvor køen til indgangen er lang. Hvis I køber billetter til jeres næste besøg, inden I tager hjem, kan I komme ind anden gang for ca. halv pris.

Vandland Torremolinos

Adresse: Calle Cuba 10, Torremolinos (knap 2 km fra togstationen Torremolinos, det er nemt at gå dertil).

Kontakt: 0034 952 38 88 88

Yderligere information om Aqualand Torremolinos.

Du kan også læse mere om andre vandlande på Costa del Sol.

3. Parasailing Fuengirola

Giv børnene en flyvetur, de sent vil glemme!

I behagelige siddestole og sikkert tøjret til en båd, flyver man af sted i en enorm faldskærm, med Middelhavet under sig og den smukkeste udsigt over Fuengirola. Flyveturen varer godt 10 minutter, og op til 6 personer kan være i luften sammen.

Smile High Parasailing Fuengirola

Smile High Parasailing ligger i Fuengirola havn og er nemt at kende på sine røde skilte og flag. Udover parasailing kan du stå på vandski, tage på fisketur og kigge efter delfiner!

Kontakt: 0034 633 822 274 / 0034 952 465 001

Åbningstider: Parasailing marts til oktober kl. 11-18 (juli og august holdes længere åbent om aftenen). Bådture afholdes hele året, såfremt vejret tillader det.

Få mere information hos Fuengirola Watersports.

4. Costa Water Park

En oppustelig, flydende forhindringsbane. Såre simpelt og såre sjovt - der er garanti for latterhyl og frydefulde hvin fra både børn og voksne! Netop i år 2014 er der åbnet tre nye forhindringsbaner i Fuengirola, udover de eksisterende tre i Marbella og Estepona.

Det vandbårne legeland ligger ca. 70 meter fra kysten på relativt dybt vand, så det er en fordel at kunne svømme bare nogenlunde. Nogle af parkerne har placeret små ponton’er på vejen ud til forhindringsbanen, hvor man kan hvile sig lidt.

Costa Water Park Fuengirola

Når man først er ude på forhindringsbanen, gælder det om at komme banen rundt ved at springe, klatre, kravle, glide og rutsche rundt på de oppustelige forhindringer. Nogle af forhindringerne kræver en stor badering, som kan lånes eller lejes på stedet.

Åbningstider: Maj, juni og september kl. 11-19. Juli og august kl. 11-20.

Priser: 10 euro pr. time. Et dagpas koster 25 euro. Spørg evt. efter rabatkuponer i kiosker og butikker. Billetter købes i boden på stranden foran forhindringsbanen. Vær opmærksom på, at nogle steder ikke tager mod kreditkort.

Adresse: De tre forhindringsbaner i Fuengirola findes vest for havnen, i Los Boliches og på Carvajal-stranden. Se kort på hjemmesiden.

Kontakt: info@costawaterpark.com

Få mere information på Costa Water Parks hjemmeside.

5. Bådtur Fuengirola-Benalmadena

Fra Fuengirola kan man sejle i færge til Benalmádenas havn (Puerto Marina). Turen tager en time og byder på fin udsigt over havet og kysten. Med lidt held kan man se delfiner undervejs, enten fra rælingen eller gennem bådens særlige bund af glas! Der er adgang for kørestolsbrugere, og hunde er tilladt ombord.

Udover den almindelige bådtur er der mulighed for at komme på sejltur ved solnedgang eller særlige delfinture.

Båd Fuengirola Starfish 2

I Benalmádenas havn kan I slendre omkring og beundre de luksuriøse både og de overdådige luksuslejligheder, der er designet til at passe ind havnens maritime, eventyrlige tema. På havnen finder I et væld af butikker og restauranter, så der er også mulighed for en shoppetur og en afslappende stund med god mad.

Benalmadena Puerto Marina

Priser: Voksne én vej 9 euro, retur 14 euro. Børn (3-11 år) én vej 5 euro, retur 8 euro.

Afgange: Alle dage fra Fuengirola kl. 11.30, 13.30, 15.30 og 17.45 (den sidste båd sejler ikke retur). Afgange fra Benalmádena en time før. Fra november til marts sejles kun tirsdag og søndag, hvor der er marked i Fuengirola.

Billetter: Costasol Cruceros’ kontorer i Benalmádena og Fuengirolas havne.

Kontakt: 0034 678 61 85 85

Få mere information om Costasol Cruceros her.