Marbellas bedste strande - Playa Real de Zaragoza

Playa Real de Zaragoza er uden tvivl en af Marbellas bedste strande - mange vil endda sige, at det er den bedste. Den er med sine 1,7 km en af de største strande i området.

Stranden ligger 13 km fra Marbellas centrum, neden for boligkvarteret Urbanización Real de Zaragoza.

Real de Zaragoza er tilpas stor og ligger tilpas langt væk fra centrum til, at der altid er god plads. Selvom stranden er populær, er den ikke overrendt. End ikke i højsæsonen føler du, at du må klemme dig end på stranden.

Om Playa Real de Zaragoza

Playa Real de Zaragoza Marbella

Playa Real de Zaragoza er 1700m lang og 30m bred. Sandet er fint og gyldent.

Stranden flankeres af et par af Marbellas mest eksklusive og berømte strandeNikki Beach og Don Carlos Beach Club.

Playa Real de Zaragoza strand Marbella

Faciliteter

Playa Real de Zaragoza er pæn og ren, og den har alle de faciliteter, man kunne ønske sig. Der er masser af strandbarer, restauranter, brusebade og toiletter. Parasoller og solsenge udlejes flere steder, for 5 euro pr. dag.

I sommermånederne er der livreddere på stranden.

Parkering: Det nemmeste er at parkere på stranden. Flere områder tjener som små private parkeringspladser, og eller kan man parkere på vejene, der fører ned til stranden.

Når det er spisetid kan restaurant Ranchon Cubano anbefales. Atmosfæren er tydeligt cubansk/latinamerikansk, og det er et hyggeligt sted at få sig et måltid lækker mad for omtrent 8-12 euro. I weekenden er der live-musik, og der bliver ofte fyret godt op under festen.

Video fra Playa Real de Zaragoza

Find vej til Playa Real de Zara goza

Playa Real de Zaragoza ligger omtrent 13 km vest for Marbella by - se kort.

Playa Real de Zaragoza kort

Fra Marbella - kør ad N340-A7 østpå i retning af Malaga. Lige efter afkørslen til Elviria holder I til højre, og lige efter Repsol-benzintanken drejer I skarpt til højre ind på Av. de Cibeles. Følg vejen ned til stranden.

Fra Malaga - kør ad N340-A7 vestpå mod Marbella. Efter Las Chapas-afkørslen og English Internationale College, tager I afkørslen på højre hånd mod Urbanización de Ricmar. Herfra kører I "tilbage" ind under motorvejen og følger vejen ned til stranden.