Marbellas bedste strande - Playa Cabopino

Playa de Cabopino er blevet meget populær inden for de senere år - og med god grund.

Vandet er exceptionelt rent, sandet er fint og gyldent, og der er rigeligt af faciliteter til at underholde hele familien. Stranden er velbesøgt, men aldrig overrendt. Cabopino fortjener uden tvivl sin plads på Top 10 over Marbellas strande.

Stranden ligger 13 km øst for Marbella og er dermed den østligste af områdets rigtig gode strande. Det samlede område er ganske stort og inkluderer også Playa de las Dunas (Artola-klitterne). Selvom der i højsæsonen er mange mennesker på stranden, er det altid muligt at finde et roligt hjørne.

Om Playa Cabopino

Cabopino-stranden Marbella

Playa Cabopino er 1500 m lang og 25 m bred.

Strandens naboer er Cabopino-havnen til den ene side og de beskyttede Artola-klitter til den anden. Man bør have in mente, at Playa Artola og de omgivende klitter er åbne for nudister og bl.a. er populære blandt de lokale homoseksuelle.

Vandet er rent og ikke særlig dybt, hvorfor Playa Cabopino er særligt populær blandt børnefamilier.

Cabopino strand i Marbella

Faciliteter

Der er rigeligt af faciliteter på Cabopino. Havnen og den nærliggende boligkvarter byder på et væld af restauranter, barer og chiringuitos (strandbarer).

Der er også gode parkeringsmuligheder, og de fleste ligger tæt på stranden. Desuden går der jævnligt busser til Cabopino fra både Marbella og Fuengirola, så det er nemt at komme dertil.

Cabopino Havn har 169 pladser og er hovedsageligt hjemsted for en række eksklusive yachter. Også her er vandet rent, og det er til stør fornøjelse for børn (og barnlige sjæle) at kigge efter fiskestimer fra kajen.

Playa Cabopino har flere barer og chiringuitos. Ved de fleste barer og restauranter er der brusere og toiletter. Derudover kan man leje solstole og parasoller flere steder langs stranden.

Man kan også leje vandcykler, både og jet ski, eller man kan tage på delfinture. Cabopino har alt, hvad hjertet begærer!

En chiringuito som er værd at fremhæve er Andy's Beach Bar. Den er børnevenlig og har et bredt udvalg af spanske og internationale retter til rimelige priser.

Find vej til Cabopino

Playa Cabopino ligger 13 km fra Marbella - se kort.

Playa Cabopino Marbella kort

Fra Marbella - kør ad N340-A7 i østlig retning mod Malaga. Efter området Elviria vil I se en afkørsel til Cabopino (tydeligt skiltet). Følg vejen mod højre, ned mod stranden og havneområdet.

Fra Malaga - kør vestpå ad N340-A7 mod Marbella. Tag afkørslen mod Cabopino, som er tydeligt skiltet. Følg vejen mod højre, ned mod stranden og havneområdet.