Marbellas bedste strande - Playa Hermosa

Playa Hermosa lever op til sit navn - hermosa betyder 'smuk' på spansk. Den ligger på samme del af kysten som Costabella, Playa El Alicate og Los Monteros, ca. 10 km fra Marbella by.

Stranden er relativt lille og består hovedsageligt af området omkring restauranten Poco Loco. 

Om Playa Hermosa

Playa Hermosa, Marbella

Playa Hermosa er egentlig en forlængelse af  Playa Costabella, og ligheden er da også slående. Hermosa er lille og afskærmet fra sin større nabo, men faciliteterne og omgivelserne er de samme.

Sandet er typisk for Middelhavskysten: mørkt og groft. 

Ligesom de øvrige af Marbellas bedste strande, er vandet krystalklart og ikke særlig dybt, så det er et godt sted for børnefamilier. 

Restaurant Poco Loco, Playa Hermosa

Faciliteter

Playa Hermosa bliver ofte rengjort, og stranden har alle faciliteter, man kunne tænke sig. 

Der er et godt udvalgt af restauranter, barer, brusebade, toiletter, solsenge og parasoller. Man kan også leje vandcykler, kanoer mv. i området.

En restaurant som fortjener at blive nævnt er Poco Loco. Menuen er omfattende og varieret, med fokus på Middelhavskøkkenet. Maden er god, og om onsdagen er der græsk tema. Salater koster 10 euro, fiskeretter koster omtrent 15 euro, mens kød koster ca. 20 euro. 

Video om Playa Hermosa

Find vej til Playa Hermos 

Playa Hermosa ligger ca. 10 km fra Marbella by - se kort.

Playa Hermosa Marbella kort

Fra Marbella - kør ad N340-A7 østpå mod Malaga. I vil på et tidspunkt se Costa del Sol Hospital på venstre hånd. Efter omtrent 500 meter passerer I det store skilt med teksten 'Mancomunidad Municipios del Costa del Sol' - hold til højre og tag næste afkørsel, som fører ind på Calle de Cervantes. I den første rundkørsel drejer I til venstre ad Calle Frankfurt. Følg vejen ned til stranden.

Fra Malaga - følg N340-A7 mod vest. Tag afkørslen mod El Rosario og kør lidt tilbage ad N340 i østlig retning. Følg herfra vejledningen ovenfor.