Marbellas bedste strande - Bounty Beach

Bounty Beach er et af tidens mest hippe steder på Costa del Sol. Stranden er stadig en velbevare hemmelighed for mange, men blandt Marbellas unge er dette et populært samlingssted.

Og det er ikke svært at forstå, hvorfor Bounty Beach er blevet populær.

Prisen på mad og drikkevarer er rimelige, der er rigelig skygge fra banan- og dadelpalmer, og lydkulissen skabes af DJ's, som spiller afdæmpet, elektronisk loungemusik.

Stemningen på Bounty kan nok bedst beskrives som tilbagelænet. Helt tilbagelænet.

Om Bounty Beach 

Bounty Beach i Marbella

Bounty Beach er egentlig navnet på den bar, der ligger på stranden, mens stranden i sig selv officielt hedder Playa del Cable. Med årene er den ene dog blevet synonym med den anden - især blandt Marbellas yngre publikum.

Playa del Cable er 1300 m lang og 70 m bred, men fint, gyldent sand. Stranden bliver jævnligt rengjort. 

Om sommeren afholdes der ofte fester på stranden søndag aften, og det er et godt sted at møde de lokale.

Bounty Beach er uden tvivl den mest trendy kandidat på listen over Marbellas bedste strande.

Bounty Beach i Marbella - Playa del Cable

Faciliteter

Bounty Beach byder på masser af atmosfære, samt mad og drikke til rimelige priser. Salater og pastaretter koster omkring 9 euro, mens kød og fiskeretter koster ca. 12 euro. Ofte er der tilbud på dagens ret.

Der er toiletter og brusebade på stranden, og man kan både leje solsenge, vandcykler og kanoer fra baren.

Bounty Beach er populær blandt volleyball-spillere, og der er rig mulighed for at dyrke vandsport. Funny Beach, som udlejer alverdens udstyr til vandaktiviteter, ligger inden for gåafstand.

Vores engelske kollega John havde kameraet med på stranden en solrig torsdag, så du kan se Bounty Beach 'live':

Video om Bounty Beach

Find vej til Bounty Beach 

Bounty Beach ligger kun 3 km fra Marbellas centrum.

Bounty Beach kort

Fra Marbella - følg Calle de Ricardo Soriano (som bliver til Avda. de Severo Ochoa) østpå. Det nemmeste er at dreje af ved Marbellas lokale politistation, og så følge vejen nedad til stranden. 

Fra Malaga - kør ad N340-A7 mod Marbella. Tag afkørslen mod Marbellas centrum, som fører ind på Avda. de Severo Ochoa. Lige efter den store betonbue (Arco de Marbella), der markerer indgangen til byen, holder I til venstre i retning af kysten. I finder Bounty Beach omtrent parallelt med buen.