Marbellas bedste strande - Playa Fontanilla

Playa Fontanilla er en yderst populær strand blandt både lokale og turister i Marbella. Det er den mest centralt beliggende af Marbellas smukke strande.

Fontanilla ligger lige neden for Marbellas centrum, så man kan nemt kommer derned til fods.

Netop fordi stranden ligger så belejligt og uden tvivl er en af de bedste strande i Marbella, er Playa Fontanilla ofte tæt befolket.

Om Playa Fontanilla

Playa la Fontanilla Marbella

Fontanilla er 1000 m lang og 30 m bred.

Den begynder ved den lille havn og løber parallelt med strandpromenaden.

Sandet er fint og gyldent (den dag, vi tog billeder, var der et usædvanligt lavvande, hvorfor store dele af sandet var vådt og mørkt).

Playa la Fontanilla Marbella

Faciliteter

Fontanilla har alt, hvad man kan ønske sig. Eftersom stranden ligger praktisk talt midt i byen, har den alle faciliteter inden for gåafstand. Masser af barer, restauranter og underholdning. Og selvfølgelig brusere, tolitetter og livredderservice.

Langs den nyanlagte paseo marítimo (strandpromenade) er der ligeledes kiosker, barer og restauranter - og gode shoppingmuligheder.

En restaurant som er værd at nævne er Restaurant La Red. De serverer både traditionelle retter (pasta, kød, mv) og lokalt fangede fisk og skaldyr. Tjenerne er hurtige og venlige, og priserne er rimelige - så La Red er især populær blandt børnefamilier.

Video fra Playa Fontanilla

Vores engelske kollega har været et smut på Fontanilla med et kamera:

Find vej til Playa Fontanilla

Playa Fontanilla ligger blot en kort gåtur fra Marbellas centrum - se kort.

Playa de la Fontanilla Marbella kort

Fra Marbella - Fontanilla ligger omtrent 600 m vest for Marbellas Parque de la Constitución - man kan ikke undgå at lægge mærke til den.

Fra Malaga - det hurtigste er at tage motorvejen A7 mod centrum af Marbella. Tag afkørsel 182 mod Nagüeles. På et tidspunkt bliver vejen til Bulevar de Ashmawy, som I blot følger ned til stranden.