Marbellas bedste strande - Playa Nagüeles

Det er svært at finde en strand på Solkysten der er mere luksuriøs og eksklusiv end Playa Nagüeles.

Stranden ligger midt på Marbellas såkaldte "Gyldne Mil", som strækker sig fra byens vestlige udkant til Puerto Banús. Her finder man nogle af Marbellas absolut mest eksklusive beboelsesområder.

Playa Nagüeles er hjemsted for nogle af Marbellas bedste hoteller, dyreste restauranter og mest eksklusive klubber - en sand legeplads for de rige og berømte. Og uden tvivl den mest eksklusive strand på Top 10 over Marbellas bedste strande.

Om Playa Nagüeles

Playa Nagueles Marbella

Nagüeles er 800 m lang og omtrent 40 m bred. Sandet er fint og gyldent.

Stranden løber langs den nyanlagte Paseo Maritimo (strandpromenade) og strækker sig fra molen ved Puente Romano Hotel og til Marbella Beach Club (omkring Playa de Casablanca og Playa Trocadero).

Det er dog svært at afgøre nøjagtigt hvor den ene strand ender og den næste begynder, da der ikke er nogen reel adskillelse.

Playa Nagueles Marbella

Faciliteter

Playa Nagueles rengøres dagligt, både af maskiner og ved håndkraft, så området er exceptionelt rent. Der er livreddere på stranden året rundt, og vandet er ikke særligt dybt, så stranden er meget børnevenlig.

I området omkring Nagüeles finder du alt, hvad hjertet begærer - fra udlejning af parasoller til luksusyachter. Priserne er generelt høje på disse kanter, men de mange kiosker langs strandpromenaden tilbyder snacks og vand til en billigere penge.

En særligt populær aktivitet er cykling, og mange af strandens barer og restauranter tilbyder cykeludlejning.

Den eksklusive restaurant Trocadero Playa ligger i strandens østlige ende. Det er et af Marbellas bedste spisesteder, specialiseret i det lokale, andalusiske køkken. Maden er yderst delikat! Priserne er dog også derefter, med salater og forretter til 15 euro, risretter til 18 euro og kødretter til 20 euro.

Video om Playa Nagueles

Find vej til Playa Nagüeles 

Playa Nagüeles ligger på Marbellas Gyldne Mil, ca. 4 km vest for Marbellas centrum - se kort

Playa Nagueles Marbella kort

Fra Marbella - kør ad Calle de Ricardo Soriano/N-340 vestpå mod Puerto Banus og Nuevo Andalucia. Vejen bliver til Bvd del Príncipe Alfonso von Hohenlohe - fortsæt til I passerer Gran Hotel Guadalpin på jeres højre hånd. I vil snart se Marbella Club og Hotel Puente Romano. Det kan anbefales at parkere i dette område og gå ned til stranden.

Fra Malaga - fra A7 (retning Marbella/Algeciras) tager I afkørsel 181B som fører ned på Arroyo del Rocío. Følg denne vej ned til stranden - I vil bl.a. passere en benzintank og Hotel Puente Romano.