Smukke naturoplevelser i Maspalomas

Den knap 3 kilometer lange sandstrand med sine klitter af nærmest pulveriseret sand ligner mest af alt en udvidelse af Sahara-ørkenen. Forskere har den teori, at klitterne blev dannet, efter at en tsunami transporterede sandet hele vejen fra Lissabon i 1755. Nu er Maspalomas-klitterne en sand naturskat på De Kanariske Øer. Så tag en liggestol med ud i mini-ørkenen og tilbring dagen omgivet af dette magiske landskab.

Nudistparadis

Maspalomas beach - Gran Canaria

Maspalomas er et hit blandt nudister, der kan gå frit rundt blandt klitterne uden at føle sig generet af nysgerrige blikke. Husk dog at bruge solcreme på hele kroppen.

Dobbelt op på parker

Gran Canaria - Palmitos Park, bird of pray

Hvis du trænger til en pause fra stranden, kan vi anbefale en dobbelt parktur i Palmitos-parken, hvor du kan se shows i massevis med blandt andet rovfugle, delfiner og papegøjer. Der er en 20 hektar voliere, som er populær blandt familier med børn. 

Naturparken er beliggende i Barranco de los Palmitos, og den anden del af parken er det våde og vilde Aqualand Maspalomas, som er det største badeland på De Kanariske Øer

Det er en god idé at medbringe en madpakke, da madpriserne ligger i den dyrere ende. Du kan nå begge forlystelsesparker på samme dag, da de ligger 10 minutters kørsel fra hinanden, og der er regelmæssige busforbindelser mellem de to parker. 

Se den lille fugl

Gran Canaria - La Charca, Maspalomas

Hvis du elsker at kigge på fugle, må du ikke snyde dig selv for La Charca, som ligger vest for klitterne. Her kan du spotte fugle, der tager sig et hvil på den palmeomkranset lagune under deres migration fra Europa til Afrika. Området har været et naturreservat siden 1897.

Spaniens ældste golfbane

Maspalomas Golf

De Kanariske Øer kan prale af at have den ældste golfbane i hele Spanien, 'Real Club de Golf Las Palmas', som blev anlagt i 1891. Det er en 18-hullers bane med 73-par og en af ​​verdens smukkeste steder at spille en runde på.

Botany Bay

Tæt på Maspalomas' golfbane, vil du finde et meget anderledes 12.000 kvadratmeter grønt område. Det  er 'Parque Botánico Maspalomas', som er hjemsted for 500 forskellige plantearter af både lokal og importeret flora og fauna. Du kan blandt andet se et afrikansk pølsetræ (Kigelia) og en bomuldsplante.