De bedste forlystelsesparker i Alicante

Provinsen Alicante på Costa Blanca er et ideelt rejsemål for familieferier. Og med god grund! Områdets mange forlystelsesparker, hvoraf nogle er blandt de allerbedste i Spanien og endda i Europa er til glæde for både voksne og børn.

Oplev de utrolige forlystelser, der synes at udfordre tyngdekraften, svøm med delfiner og oplev vilde dyr under din ferie i provinsen Alicante.

Terra Mítica 

Terra Mítica, Benidorm, Alicante - Costa Blanca

Terra Mítica i Benidorm er uden sammenligning den mest populære forlystelsespark i provinsen Alicante. Hvis du kan lide adrenalin og høj puls, bør denne forlystelsespark være øverst på din liste over aktiviteter, du skal nå på din ferie. Parkens utrolige forlystelser vil helt sikkert få din puls op i det røde felt, mens du nyder en storslået udsigt ud over Benidorms strande. Der er attraktioner for alle aldre og mange spektakulære shows, så her er masser af underholdning til en uforglemmelig familiedag. Denne forlystelsespark tager dig både med til det antikke Grækenland, Egypten, Rom, Iberien og Middelhavet, så du kan forvente at møde romerske gladiatorer, en egyptisk Phoenix eller en græsk labyrint. 

Åbningstider og priser

Terra Mítica er åben hver dag fra den 18. maj til den 9. september 2018 fra kl. 10:30, men lukketiden skifter mellem kl. 19:00 indtil 22:30 afhængig af tidspunktet. Parken er også åben i weekenderne og på helligdage fra den 15. september til den 1. november. 

Prisen for et dagskort starter fra € 25 og varierer alt efter alder. Billetter købt online er billigere. Derudover er der rabatter, hvis du køber billetter til flere parker. 

Terra Natura 

Terra Natura ligger også i Benidorm. Det er en park med vilde dyr, hvor man har gjort meget ud af at lave en rekonstruktion af dyrenes oprindelige naturlige leveområder. Her vil du blandt andet finde elefanter, kameler, tigre, giftige slanger og aber. I alt huser denne utrolige dyrepark mere end 200 arter, herunder adskillige truede dyrearter. Parken er opdelt i kontinenter med planter og buske fra de enkelte områder for at skabe et så naturligt miljø for dyrene som muligt.  

Åbningstider og priser

Terra Natura er åbent hele året, dog kun fredag, lørdag og søndag i perioden november til februar. Prisen for et dagskort til voksne er €31, mens billetten til børn under 12 år og pensionister koster €25. 

Få mere information om Terra Natura på deres officielle hjemmeside

Aqua Natura 

Hvis du vil afkøles efter at have besøgt den zoologiske have, kan du vælge at besøge Aqua Natura Water Park, som ligger lige ved siden af ​​Terra Natura. Aqua Natura promoverer sig blandt andet på at være det eneste vandland, der har La Cresta, en lukket rutschebane, som får dig til at opleve følelsen af ​​at være vægtløs. Denne temapark i Benidorm har vandrutschebaner og vandattraktioner for alle aldre. Du kan også se et søløveshow samt både svømme med dem og få taget et billede sammen med dem. Lej en ferielejlighed i Benidorm og vær tæt på disse sjove og spændende oplevelser. 

Få mere information om Aqua Natura på deres officielle hjemmeside.  

Åbningstider og priser  

Aqua Natura er åben fra maj til oktober.

Prisen for et dagskort til voksne koster €31, mens billetter til børn under 12 år og pensionister koster €25. De to parker Terra Natura og Aqua Natura arbejder tæt sammen, så hvis du køber indgang til begge parker på samme tid, opnår du en betydelig rabat. 

Rio Safari 

Rio Safari, Elche, Alicante - Costa Blanca

Lidt længere mod syd mellem byerne Elche og Santa Pola ligger den fascinerende Rio Safari Park. Rio Safari er beplantet med over 4.000 palmer, og parken er hjemsted for dyr fra hele verden herunder løver, elefanter, zebraer, krokodiller og tigre. Sørg for at du har tid til at se chimpanserne lige på deres ø, hvor der er opstillet gynger og hængekøjer til at lege eller hvile sig i. I løbet af dagen kan man vælge at overvære et show med søløver eller ride på en kamel eller en pony. Om sommeren er der en fri swimmingpool og en go-cart bane.

Åbningstider og priser

Rio Safari er åben hele året og åbner hver dag kl 10:00. Parken lukker mellem kl 18 og kl 20:00 afhængig af årstiden.

Prisen på en entrébillet for en voksen er € 22,5, mens prisen for børn under 12 år og for pensionister er €17. Det anbefales at købe billet på forhånd via internettet, da der ofte gives rabatter ved køb online. Det kan også anbefales at tjekke tidspunkterne for deres shows på forhånd.

Safari Aitana 

Hvis du kan lide vilde dyr, er Safari Aitana en god mulighed. Safari Aitana er en oase af vilde dyr fra fem kontinenter. Under dit besøg i denne park kan du se giraffer, bøfler, æsler, kameler, aber, elefanter, tigre, vietnamesiske grise, jaguarer, ulve, slanger og meget mere. Parken ligger 1000 meter over havets overflade på Aitana bjerget, som ligger på den smukke vej, der forbinder Villajoyosa med Alcoy. Du kan vælge at tage ud til parken i egen bil eller tage en af de mange organiserede ture.  

Åbningstider og priser

Prisen på en entrébillet er 16€ for børn under 10 år. En entrébillet for voksne koster 20€. Det anbefales at købe billet på forhånd via internettet for at drage fordel af rabatter. For mere information om denne park, besøg Safari Aitanas officielle hjemmeside

Aquopolis 

Vandlandet Aquopolis er absolut en fantastisk oplevelse og et godt og nemt udflugtsmål for dem, som har lejet en feriebolig i Torrevieja i nærheden. Både voksne og børn kan her nyde rutschebaner og vandfald, samt flere afslappede vandreture rundt i de mindre befærdede områder. Der er også et eksklusivt VIP-område, hvor man kan hvile sig i fred og ro, læse eller lytte til musik, mens du soler dig komfortabelt i en liggestol. De aktive vil have mulighed for at deltage i vandaerobic, mens de yngste vil have det sjovt i miniklubben med organiserede aktiviteter i og uden for poolen.

Åbningstider og priser

Aquopolis Torrevieja er åben fra juni til september.

Prisen på en entrébillet afgøres via højden. Under 90 cm, så er det gratis. Mellem 90 cm og 140 cm så koster den 19,95 €, mens personer over 140 cm må betale 24,95 €, såfremt billetterne købes på stedet. Købes billetterne på forhånd online er det ofte muligt at opnå rabatter. For mere information om denne park, besøg Aquopolis Torreviejas officielle hjemmeside.

Mundomar 

Mundomar, Benidorm, Alicante - Costa Blanca

Svømning med delfiner er på mange menneskers drømmeliste. I Mundomar kan du gøre denne drøm til virkelighed! Oplev delfinernes magiske verden, hvordan de kommunikerer og nyd den unikke oplevelse at svømme sammen med dem. Udover delfiner kan du også se et papegøje- og søløve show. Og hvis du har lyst til det, kan du endda blive en træner for en dag. Lemur, kæmpeskildpadder, flamingoer, araer, storke, pingviner, præriehunde og ugler er nogle af de andre spændende dyr, du kan møde her under besøg.

Åbningstider og priser

Prisen for et dagskort købt online starter ved € 21 og varierer alt efter alder, dog kan der købes en entrebillet til eftermiddagen efter kl 15:00 til €16. Billetter købt på stedet koster €31 for voksne og €25 for børn mellem 3 til 12 år, så det anbefales at købe billetterne online på forhånd. Derudover er der rabatter, hvis du køber billetter til flere parker. 

AquaPark Rojales 

Styr et flyvende tæppe, kontroller et bombefly, opdag Amazonas hemmeligheder, sejl hurtigt ned af Yucatan-floden eller nyd poolen, disse er blot nogle af attraktionerne i Rojales AquaPark. Der er også en stor græsplæne, hvor du kan slappe af samt en restaurant, der byder på typiske retter fra Alicante herunder paella. AquaPark er endnu et vandland, der er bygget i Valencia-provinsen, og det ligger i en naturlig dal i Ciudad Quesada nær Torrevieja.

Åbningstider og priser

Aquapark Rojales er åben fra kl. 10:00 til 18:00 i perioderne 28. maj til 30. juni og 23. august til 6. september. I perioden 1. juli til 22. august er parken åben fra kl. 10:00 til kl. 19:00.

Prisen for en entrébillet er 14 € for børn under 10 år og for personer over 65 år, mens det koster 16 € for voksne. Børn under 3 år kommer gratis ind.  For mere information, besøg Aquaparks Rojales´officielle hjemmeside

Pola Park

Der er mange forskellige ting at lave i forlystelsesparken Pola Park, hvilket gør parken helt ideel til familier med varieret smag. De mere eventyrlystne gæster kan få adrenalin op i rutschebanen, hvorfra der er en fantastisk udsigt over saltsøerne i Santa Pola eller de kan tage en tur på go-cartbanen. Den mere forsigtige vil have det sjovt med radiobiler, lege superhelt i hoppepuderne, slå far i golf. På parkens 24000m2 store område er der over 30 forlystelser, så der er nok at gå i gang med. Lej en af vores mange ferieboliger i Alicante og vær tæt på denne sjove og underholdende park på jeres ferie.

Åbningstider og priser

Pola Park er åben i weekenden og på helligdage fra midten af marts til 4. november, dog åbent dagligt i hele august. 

Det er gratis at komme ind i parken. En enkelt tur koster 3€, mens et armbånd til alle forlystelserne koster 14 € for 2 - 4 år, 16 € for 5 - 7 år og 18 € for børn over 8 år og for voksne. Der gives familierabatter. Mere information kan findes på Pola Parks hjemmeside.

Aqualandia 

Aqualandia Benidorm

Kan du godt lide højder og fart? Så bør du tage til Aqualandia i Benidorm og få testet dine nerver i forlystelsen VertiGo, som har to rutschebaner på henholdsvis 28 og 33 meter! Desuden er den 33 meter lange rutschebane den højeste i verden! Tør du? Ellers er der også mange andre forlystelser her til at tilfredsstille familiens ønsker og interesser.

Åbningstider og priser

Aqualandia er åben hver dag fra den 26. maj til sidst i september fra kl. 10:00 til kl. 19:00.

Prisen for et dagskort starter fra € 26 og varierer alt efter alder. Billetter købt online er ofte billigere. Derudover er der rabatter, hvis du køber billetter til flere parker. 

Kort over Alicantes forlystelsesparker