Benalmadenas strande - Playa La Viborilla

Playa La Viborilla vil helt sikkert overraske dig positivt. Skjult mellem mange palmer og en lille skov er Playa La Viborilla langt den smukkeste strand ved Benalmadenas kyst.

Om La Viborilla stranden

Playa La Viborilla, Benalmadena

Strandens begrænsede omfang gør, at den kan virke temmelig lille, hvilket dog omvendt gør stranden endnu mere charmerende. Den er 100 meter lang og omkring 10-15 meter bred afhængigt af det nøjagtige sted, hvor du er på stranden. Så hvis du er til lange afslappende gåture på stranden, så er det ikke denne strand, vi vil anbefale dig, men derimod Playa Santa Ana. Playa La Viborilla appellerer til folk, der elsker at udforske livet under havoverfladen.. Så glem ikke dit dykkerudstyr, da det helt sikkert vil være nyttigt her!

Playa La Viborilla, Benalmadena

Stranden er omgivet af klipper på den ene side, hvilket gør, at du føler det som om, du er på en paradisisk ø et eller andet sted i Det Caribiske Hav. Den eneste påmindelse om andalusisk natur er småstenene. Stranden er næsten usynlig fra vejen takket være den omkringvoksende frodige vegetation.

Det rolige hav gør stranden til en favorit blandt børnefamilie, som har valgt at holde deres ferie i Benalmadena på Costa del Sol, og som ønsker at nyde en strand i rolige omgivelser. 

Lige ved siden af ​​stranden, skjult mellem klipperne, kan du finde flere små bugter. Disse er næsten utilgængelige fra fastlandet.

Faciliteter

Playa La Viborilla, Benalmadena

Ligesom alle de andre strande i Benalmadena tilbyder La Viborilla dig et stort udbud af faciliteter. Her finder du brusere, toiletter og udlejning af liggestole og parasoller. Derudover rengøres stranden regelmæssigt.

Mellem palmerne finder du den eneste restaurant på stranden, Restaurante La Viborilla. Derfra kan du nyde en fantastisk udsigt ud over området og skønne solnedgange. Restauranten har specialiseret sig i lokale retter som fisk og paella. Priserne er lidt højere her end på de andre restauranter langs kysten. Du kan prøve de stegte sardiner til 6 € og paella til 12,5 €. Hvis du er virkelig sulten, kan du vælge restaurantens udmærkede dagens menú, “Menú del día”. Menuen indeholder salat med tomat og løg, oksefilet med pommes frites, brød, en drink og en kaffe. Betaling med kreditkort accepteres fra 6 €. Hvis du har børn med, som behøver lidt underholdning eller adspredelse, så send dem ind i restaurantens hovedbygning. Her vil de utvivlsomt blive fascineret af den enorme mængde lerpotter, der hænger ned fra loftet.

Når du bor i din feriebolig i Benalmadena, kan du forberede din egen madpakke og holde en skøn picnic på stranden med din medbragte mad og drikke. 

Hvordan man kommer dertil?

Det skal nævnes, at adgang til stranden vil være ret vanskeligt for personer, som går dårligt, da adgangen til stranden består af ganske stejle trin. Dette gør det umuligt at komme ned på stranden i en kørestol.

Stranden er tilgængelig med bus (M120 - Benalmadena - Fuengirola ruten) eller i bil. Stranden har en stor parkeringsplads, så udenfor sæson er parkering normalt ikke et problem. I juli og august anbefaler vi, at du kommer tidligt, hvis du vil være sikker på en parkeringsplads. Hvis du kommer fra Torremolinos / Malaga retningen, så tag den gamle kystvej, MA - 21, som bliver til Av. Antonio Machado, så snart du kører ind i Benalmadena. Følg skiltene mod Fuengirola, og du vil passere gennem flere rundkørsler. Lige efter Torrequebrada Casino (til venstre), vil du se et skilt til "Nueva Torrequebrada" og en rundkørsel, tag vejen til venstre her og parker. Stranden ligger lige under dig.

Playa La Viborilla - kort