26 aktiviteter dine børn vil elske på Costa del Sol

Oplev sjove aktiviteter på din familieferie til Costa del Sol. Med 26 forskellige aktiviteter og oplevelser at vælge imellem er der noget for alle familiemedlemmer.

1. Aquamijas vandland, Mijas, Malaga

Aquamijas Waterpark, Mijas, Malaga

Med fem vandrutschebaner, en minigolfbane, en klatrevæg og en jacuzzi, der er noget for hele familien i Aqualand! Aqualand er kendt for at være et af de bedste vandland i hele Spanien.

2. Castillo de Colomares, Benalmádena 

Slottet i Benalmádena

Lej en feriebolig i Benalmadena og besøg dette betagende slot, som tilbyder en spændende tur med 16 stop gennem sin fantastiske arkitektur. En lille smule historie for voksne og et magisk sted for børn!

3. Krokodillepark, Torremolinos

Krokodillepark, Torremolinos

Børnene vil elske krokodilleparken, som er hjemsted for over 200 hundrede krokodiller. Et besøg i parken er god mulighed for alle fan af krybdyr til at komme tæt på disse imponerende og fantastiske dyr. Og her er endda mulighed for at håndtere nogle af de mindre, hvis man tør! 

4. BioParc Zoo, Fuengirola

Tiger i BioPark Zoo, Fuengirola

Ikke bare en zoologisk have, men også et center for avl og dermed en vigtigt brik i bevarelsen og overlevelsen af truede dyrearter. Det er en by-zoo, så her kan du ikke finde elefanter, men du kan komme tæt på en familie af lemurer, se en 100-årig skildpadde samt gorillaer, tigre og krokodiller. En sjov og lærerig familieaktivitet i Fuengirola.

5. Jardin de las Aguilas, Benalmádena

Benalmádena - Jardin de las aguilas (ørnenes have)

For at komme til "Ørnenes have", som er et fantastisk sted på toppen af et af områdets bjerge, så hop på svævebanen. Her kan du først nyde ture op og derefter nyde 160 forskellige arter af rovfugle, som er samlet her. Der er også et fascinerende show med mange af fuglene. 

6. Sommerfuglepark, Benalmádena

Sommerfuglepark, Benalmádena

Når du træder ind i denne sommerfuglepark, som er inspireret af østen, bliver du øjeblikkeligt transporteret ind i de varme og fugtige jungler i Sydøstasien. Her er tropiske planter, vandfald, eksotiske dyr og 1.500 smukke sommerfugle.

7. Parque La Bateria, Torremolinos

 Parque la Bateria, Torremolinos

Denne historiske park tilbyder mere end 74.000 kvadratmeter græs, træer og en enorm kunstig sø. Her er også cykelstier, løbestier, legeområder for børn, udlejning af robåde og et tårn, hvorfra der er en smuk udsigt over kysten.

8. Svævebane, Benalmádena

Svævebane, Benalmádena

Fra Benalmádena Costa tager en 15 minutters tur dig op til toppen af Mount Calamorro. 771 meter over havet vil du være i stand til at se den afrikanske kyst og hele Benalmádena.

9. Sea Life Aquarium, Benalmadena

Sea Life Aquarium, Benalmadena

Sea Life Aquarium i Benalmádena er en uforglemmelig oplevelse for hele familien, interessant og spændende for både voksne og børn. Her kan du se næsten alle tænkelige typer af havdyr fra tropiske fisk til hajer, og du kan endda holde en krabbe eller søstjerne!

10. Aqualand, Torremolinos

Aqualand, Torremolinos, Malaga

Dette er det største af alle de mange vandlande på Costa del Sol! Her er 10 rutchebaner for voksne og 15 for børn, plus legeområder for børn og mange pools at bade i. Der er også en smuk have, som man kan slappe lidt af i, mens børnene leger på den tilstødende legeplads.

11. Havkajaktur i Maro, Nerja, Málaga

Kayaktur i Maro

Havkajak fra Burriana stranden i Nerja til Maro er en helt speciel tur, hvor man kommer forbi vandfald, skjulte strande og ser nogle af de mest uberørte kyststrækning, mens man ror i det krystalklart vand. Perfekt til hele familien.

12. Adventure Golf, Fuengirola

Adventure Golf, Fuengirola

Har i lyst til en hyggelig og forholdsvis rolig eftermiddag, så besøg, Adventure Golf, som tilbyder en fin 19-hullers minigolfbane og en restaurant. Her kan du nyde et spil minigolf og senere slappe af og prøve en af deres hjemmelavede retter og en cocktail i skyggen.

13. Molino de Inca, botanisk have, Torremolinos

Torremolinos - Molino de Inca park

Molina de Inca er en botanisk have på mere end 40.000 kvadratmeter og byder på noget for hele familien. Her finder i alle slags træer, planter og blomster, en gammel mølle og en flod, samt eksotiske fugle og damme med fisk. En magisk oplevelse til din familieferie på Costa del Sol.

14. Selwo Marina Delfinarium, Benalmádena 

Selwo Marina Delfinarium, Benalmadena

Selwo Marina Delfinarium er den eneste marine park i Andalusien. Denne lille park er opdelt i fire forskellige temasektioner, hvor du både kan møde søløver og selvfølgelig delfiner.

15. Parasailing, Fuengirola

Smile High Parasailing, Fuengirola

Beliggende i Fuengirola havn kan Smile High Parasailing nemt genkendes på deres lyserøde flag. Nyd en enestående udsigt over Fuengirola, kysten og havet nedenfor. Turerne varer omkring 10 minutter og op til seks personer kan tage afsted sammen.

16. Parque de la Paloma, familiepark, Benalmádena

Parque de la Paloma, Benalmádena

Gennem årene er denne grønne oase blevet lidt af et dyreinternat. Parken er nemlig hjemsted for både kaniner, påfugle, geder, emuer, æsler og andre små dyr. Nogle af disse dyr går frit omkring, hvilket er meget populært især hos børn.

17. Costa Water Park, Fuengirola

Costa Water Park, Fuengirola

Costa Water Park er en oppustelig forhindringsbane, som flyder på overfladen af Middelhavet. Her er mange timers sjov for både voksne og børn!

18. Fuengirola - Benalmádena bådtur, Puerto Marina, Benalmádena

Puerto Marina, Benalmádena

Denne en time lange tur fra Fuengirola til Puerto Marina, Benalmadena byder på en smuk udsigt over havet og kysten. Båden har en glasbund, så hvis du er heldig, kan du se delfiner svømme forbi!

19. Mini togtur rundt i byen, Fuengírola

Mini togtur i byen, Fuengirola

Hvis du bor i en ferielejlighed i Fuengirola, kan du nemt komme til at kende byen med dette hop-på og hop-af minitog. Toget går til alle de vigtigste steder - perfekt til børnene, som slipper for at gå for langt på korte ben!

20. El Torcal, naturpark, Málaga

El Torcal, naturpark, Málaga

Børns fantasi kan blive gevaldigt anvendt i denne forhistoriske og forstenet naturpark El Torcal. Om der skal leges dinosaur eller hulemennesker, det er op til de besøgenes egen fantasi. Vi anbefaler at medbringe en madpakke, så der kan leges dagen lang mellem disse prægtige klipper og gemte stier.   

21. Delfintur, Fuengírola

Bådtur for at se delfiner

I Fuengírolas havn findes flere både, som dagligt sejler ud for at give dig muligheden for at se delfiner svømme i deres naturlige habitat lige ved siden af båden. Da delfinerne ikke er dresserede til at dukke op, er der dog ingen garanti, men turen er alligevel skøn, og du kan nyde en dag på vandet med fantastisk udsigt og forfriskende drinks.

22. Kør i gokart, Miramar, Fuengírola

Kør i gokart i Miramar

At køre gokart er en sjov aktivitet for dem, som holder af fart og spænding. Hvis man foretrækker at læne sig tilbage og se på, kan dette gøres i snackbaren, som både serverer drinks og har en fantastisk udsigt over bjergene omkring byen.

23. Aquavelis vandland, Torre del Mar, Malaga

Aquavelis vandland, Torre del Mar

Et af de ældre vandlande i Málaga er Aquavelis, som tilbyder et godt udvalg af attraktioner samt store haver og et picnicområde. Der er otte rutchebaner og to store pools, hvoraf den ene har en bølgemaskine. Der er også et separat børnebassin.

24. Se på fugle i Guadalhorce naturpark, Málaga

Guadalhorce, naturpark, Málaga

Guadalhorce naturpark er fuglekiggernes paradis. Parken ligger på en af de vigtigste trækruter fra Afrika til Europa, her kan man observere mange spændende fugle. Der er også nogle gode mountainbike stier og vandreruter. 

25. Underjordiske drypstensgrotter, Nerja, Málaga

Underjordiske drypstensgrotter, Nerja

En af de Costa del Sols mest besøgte attraktioner, og den er i sandhed et naturligt vidunder. Grotterne i Nerja er hjem for verdens største drypsten og nogle ærefrygtindgydende indre kamre. Et besøg bør stå højt på enhver familiens opgaveliste.  

26. Gåtur i floden, Nerja, Málaga

Familietur i Rio Chillar

Naturlige bassiner, vandfald og natur i massevis, en gåtur på ad Rio Chillar er en af Costa del Sols klassiske vandreture for hele familien. Jo længere tid du går, jo mere spændende bliver gåturen, og jo mere spektakulært bliver landskabet.