Spændende familieaktiviteter i Fuengirola

Beliggende på Costa del Sol er den altid livlige by Fuengirola det perfekte sted at tage familien med på en dejlig ferie. Sommer eller vinter, her er der altid noget at opleve, og det er en ideel destination for dem, der ønsker at prøve en række forskellige vandaktiviteter! Fuengirola er et fantastisk sted med aktiviteter for både børn og voksne. Vi bringer her nogle af de bedste aktiviteter - fra lemurer og delfiner til go-karts og minitog. God fornøjelse!

1. BioParc Zoo

Bioparc Fuengirola er en meget hyggelig zoologisk have, samtidig med at det er et avlscenter for truede dyrearter. Parken ligger i hjertet af Fuengirola, blot 10 minutters gang fra bus- og togstationerne.

Selvom Bioparc er en mindre zoologisk have, er den hjemsted for mange forskelligartede grupper af dyr. Du vil ikke finde elefanter her, men du kan komme tæt en familie af lemurer og se hundrede år gamle skildpadder spise sin aftensmad! To modige dyrepasserne træner verdens største øgler, hvilket du kan se ved komodovaranernes område. 

Da parken har mange avlsprogrammer, er der ofte mange dyrebørn i parken. Parken er anerkendt for sit arbejde med at arbejde for bevarelsen af arter som gorillaer, tigre, krokodiller, og mange flere. Så et besøg i parken er, foruden en god oplevelse, også en hjælp til bevarelsen af mange dyrearter. 

Parken er åben fra kl. 10:00 til kl. 23:00 i juli og august, hvilket gør den ideel til en eftermiddags- eller aftenaktivitet. Parken har masser af skyggefulde træer og kølige områder til at holde dyrene afkølede i sommerens middagshede, så her er Bioparc et dejligt pusterum fra varmen i den andalusiske solen. Prisen for voksen er 19,90€, for børn 13,50€ og for pensionister 14,50€. Åbningstider resten af året kan du finde her.

Fugle i BioParc Fuengirola

2. Minigolf

Langs floden i Fuengirola ligger en superskøn minigolfbane, hvor timerne bare forsvinder mens man hygger sig. Her kan du forsøge at forbedre dine færdigheder og nyde at blive kølet lidt ned i sommerheden, enten med en forfriskende drink (måske en jordbær mojito?) eller ved at sidde under deres gigantiske ventilator. Banen er komplet med nitten huller og en bar/ restaurant, hvor du kan nyde en af deres lækre hjemmelavede retter til frokost. 

Fuengirola Adventure Golf Course

En runde golf koster € 8,50 for voksne og 6,00 € for børn. Der er flere forskellige priser til familier og grupper. Åbningstiden er fra kl. 12:00 til kl 22:00 i juli og august, men de varierer lidt i løbet af året. Bekræft timer og priser på deres hjemmeside

3. Tur med minitog rundt i byen 

Hvis du bor i Fuengirola i nogle dage er det værd at overveje at tage rundt i byen med det lille røde tog! Dette miniaturetog kan du stå på og af, når det passer dig. Det tager dig rundt til alle de vigtigste steder, hvorved du får en generel fornemmelse for byens layout. Perfekt til børn!

Minitog, bytur, Fuengirola

Afgangstider: kl 10:00, 11:15, 12:30, 16:00, 17:15, 18:30, 19:45, 21:00, 22:15, 23:15  og midnat. Toget afgår på disse tidspunkter fra en central placering på Paseo Maritimo. Se kortet nedenfor.

Billetterne varer hele dagen , og priserne er som følger:

Voksne - € 7

Børn og seniorer - € 4

Aftenture - € 4,50

4. Stranden 

Strandene i Fuengirola er fuldt udstyret til at sikre, at din dag i solen er behagelig, afslappet og frem for alt - sjovt! Der kan lejes både solsenge, parasoller og vandcykler. Her er legepladser, volleyballnet og motionsmaskiner. Foruden et væld af restauranter og barer. Kort sagt, her er noget for hele familien! Glem ikke solcremen!

Fuengirola strand

5. Delfinsafari 

Tag en tur på havet i en af ​​delfinbådene, der afgår fra Fuengirola havn og prøv lykken og håb på, at du kommer til at se nogle af de smukkeste skabninger i havet. Da det jo er vilde dyr, kan det ikke helt garanteres, at man spotter delfiner, da dette afhænger af vejr, årstid og lidt held. Men går det hele op i en højere enhed, hvilket det heldigvis ofte gør, så kan passagererne nyde at se grupper af delfiner svømme legende ved siden af ​​båden! 

Hvis ikke man ser delfiner på turen, tilbyder nogle virksomheder, blandt andet Alboran Explorer, at man kan tage med igen en anden dag til halv pris. For det nu noget helt specielt at se disse smukke og venlige dyr i deres naturlige omgivelser. 

Nyd også selve bådturen. Båden er udstyret med en bar, siddepladser og skygge for at gøre din tid på vandet så behageligt som muligt. At se Fuengirolas og Benalmadenas kyster fra vandet er et must. 

Delfinbåd

6. Go-Karting

Placeret på taget af Miramar-centeret i udkanten af ​​Fuengirola, er denne bane et spændende alternativ til en eftermiddag på stranden. Sæt dig til rette, spænd dig godt fast og pres så speederen i bund, så du pisker rundt på den snoede bane! Bagefter kan du tage en drink i snackbaren og få pulsen ned igen, mens du beundrer den smukke udsigt til bjergene.

Go-Karting, Miramar

For at komme til banen skal du tage til Miramar-centeret - byens store indkøbscenter. Du kan parkere enten i kælderen eller udenfor. Tag rulletrapperne hele vejen op til den øverste etage. Skulle der være forskellige interesser i familien, kan man snildt finde andre aktiviteter i centeret, som måske kan redde dagen for alle. Her er nemlig både muligheder for shopping, biograf, restauranter og sågar fiskspas!

Banen er åben alle ugens dage fra kl. 10:00 til kl. 22:00 forudsat, at vejret tillader det. 

7. Costa WaterPark 

Denne forlystelsespark for både børn og voksne ligger bogstavelig talt på vandet. Det er en oppustelig ø, hvor man kan boltre sig i mange timer. De er velholdte og holdes frie for vandmand og brandmænd ved hjælp af store undersøiske net. 

Der er fem parker i alt, hvoraf tre af dem ligger i Fuengirola.  De tre vandlande i Fuengirola ligger ud for Playa Fuengirola, playa Los Boliches og playa Carvajal. Se kortet nedenfor.

Costa WaterPark Fuengirola

Der holdes åbent i sommermånederne fra juni til september. Åbningstiderne er generelt fra kl. 11:00 til kl. 20:00. Billetterne købes direkte på stranden lige foran badelandet. Ved dårligt vejr kan der være lukket. 

For oplysninger om grupperabatter, priser og anden information, kan du besøge Costa Waterparks hjemmeside her