De bedste ideer til familieferie i Cambrils

Cambrils er et af ​​de mest behagelige rejsemål for familier på Costa Dorada. Takket være områdets spændende kultur, gastronomi, strande og spændende udbud af sportsaktiviteter og underholdning har Cambrils opnået et certifikat som “familievenlig destination”. Dette certifikat uddeles af det catalanske agentur for turisme og garanterer at feriemålet tilbyder mange faciliteter specielt designet til børn.
 
Som en ekstra bonus så er det ganske nemt at komme hertil, da Cambrils kun ligger 20 minutters kørsel fra Reus internationale lufthavn, som ligger ved Tarragona. Cambrils tilbyder alle former for faciliteter og er et skønt område for familier med børn, da det tilmed er lidt roligere og mindre besøgt end sin noget mere kendte naboby Salou. Læs videre og find de bedste ideer til din ferie med børn i Cambrils:
 
Aquopolis, vandland

Endeløse skønne og behagelige strande 

Det absolut bedste ved Cambrils er den fantastiske 9 kilometer lange kyststrækning, som med sine pragtfulde strande er det perfekte sted at holde en strandferie i Cambrils ved Middelhavet. Her finder du et imponerende antal af billedskønne strande med klart blåt vand og gyldent sand. Langt de fleste af Cambrils strande får hvert år tildelt det blå flag, som som garanterer både komfort og megen sikkerhed i form af blandt andet roligt og lavt vand, som gør strandene meget børnevenlige. 
 
En af de strande, som børnefamilier på besøg i Cambrils ofte falder for, er stranden El Requeral, da den ligger lige i centrum af byen og det derfor er supernemt at komme hertil. Og så har den som ekstra bonus mange faciliteter og tilbyder alle former for service. Men det er bestemt værd at gå en tur langs strandpromenaden for at opdage byens andre strande som El Cavet, som er meget roligere; la Llosa, Vilafortuny eller Cap de Sant Pere. Hvis du ønsker at overraske dine børn, er Esquirol stranden et godt valg, da der meget tæt på denne strand ligger et mindre tivoli. Reserver din feriebolig på Costa Dorada og nyd en enestående ferie med familien.
 
Playa de Cambrils

Oplev strandpromenadens skjulte perler 

Ud over de betagende strande har Cambrils også andre attraktioner. Gå en tur på den storslåede strandpromenade, som løber langs hele kysten ud til Salou og under hele turen er der den mest fængslende udsig ud over Costa Dorada. Promenaden forbinder alle strandene med hinanden, og den er fuld af statuer og naturens egne kunstværker så som Pino Redondo, der er et enormt gammelt og smukt træ, foruden spændende bygninger som “el Faro Rojo” (det røde fyr), som er et af Cambrils' kendemærker, og som står på en af molerne i marinaen.
 
På din ferie i Cambrils, vil strandpromenaden ganske sikkert blive et af ​​dine foretrukne steder, da du her kan nyde havets brise og de drømmeagtige nuancer af orange, når solen går ned i havet. Uanset om du rejser med eller uden børn kan det stærkt anbefales at benytte strandpromenaden til enten en cykeltur, stå på rulleskøjter eller prøve en segway, og når du bliver træt og sulten, er der altid hjælp at hente i en af de mange restauranter, barer og iskiosker, der ligger parallelt med promenaden.
 
På selve strandpromenaden afholdes der også en lang række af arrangementer og festivaler. For eksempel afholdes kunstudstillingen “el Art Street Cambrils” i sommermånederne og forvandler promenaden til et fantastisk scenarie af fri scenekunst og udendørs musikalske forestillinger, teaterforestillinger, komedier og cirkus.
 
El Faro Rojo i Cambrils

Forlystelsesparker

Blot 15 kilometer fra Cambrils ligger en af ​​de bedste forlystelsesparker i Spanien: Port Aventura, som er berømt for sine seks temaområder, mange rutsjebaner og shows. I Port Aventura kan du rejse til Polynesien, det vestlige USA og det gamle Kina foruden opleve fart og spænding i de mange andre fantastiske attraktioner.
 
For de yngste i familien har Port Aventura et særligt område med et tema fra Sesame Street. Også som en ekstra bonus er der bygget et nyt område, Ferrari Land, som er dedikeret til motorløb og særligt til Formel 1, så hvis du er til fart og biler, så er dette en hæsblæsende og stor oplevelse. Så når du besøger Cambrils bør Port Aventura bestemt være et af de steder, som du og familien ikke bør undlade at besøge. 
 
En anden mulighed til en sjov og forfriskende dag sammen med familien er vandlandet Aquópolis Costa Dorada, som kun ligger 20 minutters kørsel fra Cambrils. Det har alle former for pools, rutschebaner og picnicområder. For ikke at nævne den paradisiske Aloha Beach, et pragtfuldt temaområde, hvor der er genskabt de hvide sandstrande fra Hawaii med palmer, hængekøjer, stråtækte paraplyer og meget mere. 
 
Port Aventura

Spændende aktiviteter med familien

Har du og familien lyst til andet og mere end at slappe af i solen, tilbydes der på mange af strandene i Cambrils mange forskellige former for vandsport, herunder padlesurfing, kajakroning, vandski og windsurfing. Her er også bananbåde, vandcykler eller bådture. Benyt også muligheden for at snorkle her, da det meget klare vand og den storslåede havbund skaber de perfekte betingelser for dette.
 
Foretrækker du aktiviteter på land, så tag en cykeltur på strandpromenaden fra ende til anden eller begiv dig ud på byens cykelstier, som løber smukt både langs kysten og i indlandet, hvor der ikke kommer så mange turister. 
 
En sjov måde at opdage det skønne område omkring Cambrils på er ombord på El Trenet, der er byens turisttog, og som tilbyder tre forskellige ruter. Den ene er langs havnefronten, den anden er gennem den gamle bydel, og den tredje bringer os tættere på byens marked, der afholdes på onsdage. Gennem vinduerne mærker du havets brise, mens du har udsigt til mange af byens monumenter såsom kirken Santuario de la Mare de Déu del Camí, der stammer fra det attende århundrede eller Torre de la Ermita, et forsvarstårn fra middelalderen, som i dag huser byens historiske museum.
 
Strandpromenaden i Cambrils

Jumpland Aventura Ecológica

Her på Costa Dorada ligger den helt særlige oplevelsespark Jumpland Aventura Ecológica. Denne park er helt unik på Costa Dorada og har en af de længste svævebaner i Europa. På en del af turen er der udsigt ud over havet, og turen ender i en hule, som om vi var under jorden. En helt  uforglemmelig oplevelse!

Der er forskellige ruter afhængig af alder, højde og ønske om sværhedsgrad af udfordringerne. Her er et meget varieret udbud af hængebroer, trapper, flydende træstammer, klatrevæg, svævebaner og meget mere. Kort sagt hvad du behøver for at nyde en skøn dag sammen med familien. Har du lyst til at udnytte de lune nætter, så har parken også åbent om natten, hvor den er oplyst, hvilket giver en helt speciel charme. 

Forlystelsesparker

Sama park, en rejse til en verden af ​​farver og springvand

Blot 10 kilometer fra centrum af Cambrils ligger et mindre paradis i form af en park med eksotiske træer, kunstige grotter, søer og vandløb, hvor mange forskellige slags dyr lever. Dette er Sama park, som blev skabt af Marquis af Marianao, der ønskede at genskabe den atmosfære som han oplevede, da han boede på Cuba i slutningen af 1800 tallet. 
 
Sama park vækker fantasien hos ​​hele familien, da det er en eksplosion af farver og fornemmelser, med vandfald, damme og træer overalt, og hele parken inviterer dig til at tabe tiden og blot blive opslugt af dette pragtfulde område. Parken betragtes i dag som en af de bedste og mest romantiske parker ved Middelhavet.
 
Parken Samá i Cambrils
 
Som en familiedestination er der få steder, der kan prale af så mange muligheder, som Cambrils tilbyder. Forlystelsesparker, vandrestier, strande med alle faciliteter og bekvemmeligheder ... Cambrils sikrer en dejlig og problemfri ferie, hvor du og familien kan få et væld af oplevelser med hjem. Reserver din feriebolig i Cambrils og blive betaget af dette pragtfuldes områdes charme.