Middelhavsferie på strandene i Cambrils

Byen Cambrils på Costa Dorada kan fremvise hele 9 kilometer kyststrækning med fantastiske strande, som hvert år tiltrækker tusindvis af turister. Her findes både komfort, en skøn atmosfære og mange faciliteter, som samlet udgør et pragtfuldt sted ved Middelhavet at holde en skøn og afslappende ferie. Dertil kommer, at de fleste af strandene i Cambrils kan bryste sig af at være tildelt det blå flag, som bevis på strandens høje kvalitet. Kysten ved Cambrils er således uden tvivl byens største attraktion.
 
Området er kendt for at have strande med både roligt og lavt vand, hvilket er meget sikkert, hvis du rejser med børn. Langs strandene løber en skøn strandpromenade, der strækker sig helt til Salou, og dens mange muligheder tiltrækker mange gæster på alle tider af døgnet. Promenaden bliver brugt til både gå- og løberute, af cyklister og rulleskøjteløbere, og her er mange som blot nyder udsigten eller deltager i en af de mange aktiviteter, som hele tiden afholdes her. Hvis du leder efter sol og sand, når du booker din feriebolig på Costa Dorada, så er strandene i Cambrils dit perfekte feriemål:
 
Playa de la Llosa

1. Playa del Regueral

Den største strand i Cambrils playa del Regueral, som ligger i hjertet af byen og omgivet af sin fantastiske promenade. Der er nem adgang til stranden, hvilket gør den til den foretrukne strand for mange lokale og turister med børn. På denne næsten 1,2 kilometer lange strand findes et væld af faciliteter såsom strandrestauranter, brusere og udlejning af strandstole. Det er en typisk strand i Middelhavskysten med gyldent sand, krystalklart vand og masser af palmer. Det er en skøn strand, men måske ikke det bedste valg, hvis du er på udkig efter fred og ro.
 
Stranden Playa del Regueral skiller sig ud blandt de øvrige strande på grund af det store udbud af underholdning, som der her tilbydes de besøgende. Her er både volleyballbaner, bananbådture og vandski. Derudover findes der legelande ude i form af oppustelige platforme, som ligger tæt ved kysten. Her kan både voksne og børn morer sig i mange timer.  Selvom der på denne strand er der så mange muligheder, er der også mange skønne strande tæt på Tarragona blot 20 kilometer væk. 
 
Strand i Cambrils

2. Playa del Cavet

Med sine 600 meter i længden er Playa del Cavet en meget mindre og roligere strand. Den er et af de bedre valg. Hvis du ønsker at slappe af i solen og måske kombinere det med at prøve nogle rolige former for vandsport såsom padlesurfing og snorkling. På stranden er der flere steder, hvor du kan leje udstyr, så du kan padle dig en skøn tur langs kysten. Det er en unik oplevelse, især når solen går ned og solstrålerne rammer vandet, hvilket skaber en hyggelig atmosfære.
 
I skyggen af den nærliggende park, som består af smukke fyrretræer, kan du holde en hyggelig picnic eller slappe af om aftenen, mens du nyder den fantastiske solnedgang. Lidt mod nord finder du de klipper, der deler Playa del Cavet fra Playa del Esquirol. Dette er et fantastisk sted at medbringe dit udstyr til snorkling og dykke ud i havet, da havbunden og det krystalklare vand skaber de perfekte forhold for både snorkling og dykning. 
 
Strand i Cambrils

3. Playa del Esquirol

Kun 1 kilometer fra Cambrils centrum finder du denne pragtfulde strand på ca. 1,5 kilometer. Det er en af Cambrils’ bedste strande, da du her finder en skøn kombination af faciliteter og muligheder for at have det sjovt som på Playa del Regueral, men samtidig med den afslappede atmosfære som findes på Playa del Cavet. Og som ekstra bonus, så er denne strand ikke nær så overfyldt som de to centrale strande
 
På Playa del Esquirol er der mange tilbud for underholdning, herunder windsurfing, bananbåd og vandski. I nærheden af stranden er der også en mindre forlystelsespark for børn, som er ideel til at afslutte en perfekt solskinsdag på stranden med børnene.
 
I strandbaren på Playa del Esquirol kan du i de lange lune sommernætter i weekenden nyde forskellige musikkoncerter. Forestil dig selv at nyde solen gå ned i Middelhavet, mens du lytter til spændende livekoncerter.
 
Strand i Cambrils

4. Playa de Vilafortuny

Vi fortsætter mod nord og kommer til Playa de Vilafortuny, som er en stor sandstrand på 1.451 meter i længden og 70 meter i bredden med mange faciliteter, såsom brusere, legepladser, udlejning af solsenge og parasoller. Her vejrer det blå flag som en garanti for strandens kvalitet. 
 
Meget tæt på stranden finder du slottet Castillo de Vilafortuny, der stammer fra det 11. århundrede. Selvom det ikke er tilgængeligt for offentligheden indvendigt, er det virkelig værd at kigge på det udefra, da det er meget velbevaret og smukt. 
 
Strand i Cambrils

5. Playa Cap de Sant Pere

Playa Cap de Sant Pere er den nordligste strand i Cambrils på grænsen til Salou. Den er 764 meter lang, og den er ofte velbesøgt grundet den korte afstand fra Salou.
 
Strandpromenaden løber som tidligere nævnt langs kysten, indtil den når byen Salou. Derfor er det meget nemt og behageligt at gå til Salou fra Cambrils. Salou har alt, hvad du har brug for på din ferie: en kystlinje på 14 kilometer med en overflod af muligheder for at have det sjovt og spændende arrangementer, der gør din sommer til en uforglemmelig oplevelse. Se vores guide til strandene i Salou og find din favorit.
 
Strand i Cambrils

6. Playa de la Riera

Nu hvor vi har kigget på Cambrils nordlige strande, er det tid til at gå sydover via Playa del Esquirol og opdage de bedste strande i den sydlige del af Cambrils. Umiddelbart efter at have krydset fiskerihavnen, finder vi Playa de la Riera, som er den mindste strand i Cambrils.
 
På Playa de la Riera finder du gyldent sand, småsten og smukt turkisblåt vand. Ved siden af stranden kan du spille basketball, mens du nyder en smuk udsigt over havet. For at genoplade batterierne og stille din sult kan du vælge mellem hamburger, kartofler med alioli sauce eller andre snacks, som sælges fra madvognen, der i sommermånederne holder ved siden af indgangen til stranden. 
 
Hertil kommer, at der ligeledes om sommeren ofte organiseres talrige koncerter og sportsaktiviteter på strandpromenaden i skyggen af ​​palmerne. 
 
Puerto Náutico i Cambrils, havnen i Cambrils

7. Playa de Horta de Santa María

Vi fortsætter turen mod syd, hvor vi møder Playa de Horta de Santa María, en strand på 360 meter i længden og 15 meter i bredden. Sandet er ikke det bedste i området, hvilket kan være årsagen til, stranden normalt ikke er overfyldt. Stranden kan derfor være et godt valg, hvis du leder efter et roligt  område at slappe af. 
 
Dens største attraktion er restauranten "Chiringuito El Marino", der ligger på stranden, og som har specialiseret sig i lokale retter, så som retter som ris med hummer, jomfruhummer fra Cambrils eller lokale rejer fra Tarragona, og ikke at forglemme det store udbud af skaldyrstapas. Nyd disse skønne retter sammen med en spektakulær udsigt over kysten og havet, som især kan anbefales ved solnedgang eller om natten, når der organiseres live-koncerter. Restauranten har en smuk udendørsterrasse med stråparaplyer og lysdekoration, som skaber en caribisk atmosfære.
 
Strand i Cambrils

8. Playa de la Llosa

aya de la Llosa er en meget fredelig strand. Med sine 1.100 meter vil du altid finde et sted at lægge dit håndklæde og nyde en stranddag med masser af solskin uden for mange mennesker rundt omkring dig. Kystlinjen har form af et "M" og har flere bølgebrydere og moler, der beskytter den. Takket være disse beskyttende foranstaltninger er vandet meget roligt og lavt, hvilket gør stranden ideel til familiebesøg.
 
Dens gennemsnitlige bredde er 30 meter, men nogle steder kommer havet helt op til strandpromenaden, hvilket giver en ekstra fornøjelse, når man går en tur på promenaden. Stranden har fået sit navn fra den “villa romana de la Llosa” (den romerske villa Llosa), som ligger kun 50 meter væk, og som vi bestemt kan anbefale at besøge, når solen går ned. Vi opfordrer dig til at besøge, når solen går ned. På stranden finder du også en strandbar med en pænt indrettet terrasse, hvor der hersker en dejlig, idyllisk atmosfære.
 
Hvis du kan lide at snorkle, bør Playa de la Llosa være en af ​​dine foretrukne strande, fordi den har flere kunstige øer, der skaber en spændende havbund, som er perfekt til snorkling. 
 
Strand i Cambrils

9. Playa de l’Ardiaca

Den pragtfulde Playa de l'Ardiaca er den sydligste strand i Cambrils med en længde på 1.400 meter. På samme måde som sine nærliggende strande er den formet som et M og er beskyttet af bølgebrydere, der sikrer lavt og roligt vand. Den er den perfekte strand til en familietur.
 
Stranden besøges ofte af turister, da der findes flere campingpladser i området. De mange besøgende er dog ikke generende, og det er en meget behagelig strand med både fint, gyldent og groft sand. Stranden tilbyder flere faciliteter herunder brusere, affaldskurve, nem adgang for handicappede, parkeringspladser på parallelle gader. I den sydvestlige ende af stranden finder du en strandbar, hvor du kan slappe af under palmerne, og hvorfra du kan nyde en spektakulær udsigt ud over Costa Dorada.
 Costa Dorada
 
Takket være kvaliteten af havvandet og faciliteterne på strandene er Cambrils blevet en af de vigtigste stranddestinationer på Costa Dorada. Reserver en feriebolig i Cambrils, og du vil kunne nyde den skønne strandpromenade, prøve adskillige former for vandsport eller bare slappe af på stranden og nyde Middelhavet. Hvad har du mere brug for til en uforglemmelig sommer?

Kort