Spis godt på Costa Bravas Michelin-restauranter

Hvis du besøger en af ​​Costa Bravas Michelin-restauranter, kommer du ikke til at gå sulten i seng under din ferie. Den catalanske gastronomi er særdeles velanset i Spanien, kun overgået af Baskerlandets enestående kulinariske udbud. Vi har spist på tre restauranter, hvor det i den grad har belønnet sig at stå på ventelisten.

Bo-TiC

Bo.Tic

Bo-TiC fik sin første Michelin-stjerne i 2010. Her eksperimenterer kokken, Albert Sastregener, med de traditionelle catalanske "nay ampurdanese"-ingredienser. Resultatet er et innovativt menukort bestående af retter som f.eks. en tigerreje-cappuccino.

Restauranten er minimalistisk indrettet, hvidt i hvidt med loftsbjælker og ternet gulv. Du kan også vælge at spise under åben himmel på den frodige terrasse, der er elegant indrammet af buske og træer.

Du finder Bo-TiC i Corca mellem Palamós og Girona. Det er nemt at komme dertil, da den ligger på hovedvejen. Hvis du flyver til Girona Lufthavn, er der lidt over en halv times kørsel derfra.

Casamar

Llafranc - Restaurant Casamar

Denne restaurant finder du på hotellet af samme navn, som har en fremragende udsigt over Middelhavet og Costa Brava fra terrassen.

Det 20-værelses hotel er beliggende i det eksklusive resort, Llafranc, som ligger et stenkast fra den stille fiskerby, Calella de Palafrugell. Middelalderbyen, Palafrugell, ligger 4 km derfra, og der er 35 km til Girona Lufthavn.

Det er sønnen af hotellets ejere, Quim Caselllas, der er chefkok på restauranten. Han bruger årstidens friske råvarer, og hans retter bringes venligt til bordet af søster María. Du kan vælge a-la-carte og krydre det med avant-garde vinsmagning.

El Cellar de Can Roca

El Celler de Can Roca

El Cellar de Can Roca er en af ​​verdens bedste restauranter, og den stolte ejer af hele tre Michelin-stjerner. Restauranten drives af de tre Roca-brødre: Joan, Josep, og Jordi. De eksperimenterer med lokale råvarer i deres molekylære gastronomi.

Spisesalen er indbegrebet af moderne stil med en blød finish. Du kan vælge et bord i den meditative gårdhave, men uanset hvor du sidder, vil du blive opvartet af et professionelt og serviceminded personale.

El Cellar de Can Roca ligger 20 minutter fra Girona Lufthavn. Der tager lidt over en time fra Barcelona, men det er turen værd, især fordi restauranten har erstattet den nu lukket El Bulli som det bedste spisested i Catalonien.