De bedste steder at bo på Fuerteventura

Fuerteventura er en spændende kombination af ørken og strande med et tørt vulkansk landskab, som er skabt af de stærke strømme fra Atlanterhavet. Øen er fuld af spektakulære strande, store klitter og charmerende byer. Denne ø er perfekt til en strandferie, en romantisk ferie, en ferie i naturen, en ugelang fest eller en familieferie. Find ud af hvor du skal holde ferie på Fuerteventura og design en ferie, der passer til din smag. 

Fuerteventura - Playa Cofete

Hvor skal man bo for de bedste strande på Fuerteventura

Fuerteventura er berømt for sin majestætiske natur og paradisiske strande. Mange mennesker rejser hertil for at dyrke sport, slappe af og blive forkælet af solens varme og Atlanterhavets havluft. Surfing, kitesurfing og dykning er en del af det daglige liv på denne ø, som har de optimale forhold for disse sportsgrene hele året.

Surfing, Fuerteventura

El Cotillo, Majanicho og Isla de Los Lobos tiltrækker tusindvis af surfere fra hele verden. For dem der er begyndere, er der mange surferskoler som FreshSurf, Las Dunas Surf School og Free Surfers School. På alle skoler kan du få nogle lektioners undervisning og de mere erfarne kan her leje udstyr og tage ud på egen hånd. Bo i en ferieudlejning i El Cotillo, det perfekte sted at slappe af og genoplade batterierne efter en dag i bølgerne.

Kitesurfing, Fuerteventura, De Kanariske Øer

Et vigtigt sted at besøge på din ferie til Fuerteventura er strande Sotavento de Jandía i byen Pájara. Denne strand strækker sig over flere kilometer og ligger mellem Barca og Risco El Paso Beach og tilbyder perfekte betingelser for kitesurfing. Imponerende klitter og vulkanske laguner danner dens kystlinje, hvor sandet står i smuk kontrast til det intense blå hav.

Corralejo stranden, Fuerteventura

Cofete strand (eller Barlovento strand) er en af Fuerteventuras perler. Der er ikke nem adgang til denne strand, turen foregår via et snoet grusvej, men det er netop strandens svære tilgang og dermed få gæster, der giver denne strand en følelse af frihed og ensomhed. En uspoleret strand uden faciliteter, men med endeløse kilometer af sand omgivet af bjergene i naturparken Jandía og Atlanterhavet. Det er utvivlsomt en af ​​de bedste strande på Fuerteventura.

Hvor skal man bo på en familieferie på Fuerteventura

Tag en tur til naturparken ved Corralejo, som er kendt for fantastiske klitter og et spektakulært landskab, som er en skøn blanding af sand, vulkanske klipper og frisk havluft. Forbered en stor madpakke i din feriebolig til hele familien på Fuerteventura og brug hele dagen ude i dette skønne område. Med lidt held vil i også se omstrejfende geder. Efter en dag i sandet er der ikke noget bedre end en afkølende dukkert i de vulkanske pools ved Playa de Los Lagos i Cotillo og lagunerne ved Sotavento i La Pájara. Overalt på Fuerteventura har den vulkanske lava skabt lavvandede pools med krystalklart vand og hvidt sand - disse er idylliske steder, der ser ud som om, de er taget fra et postkort.

Familie, Fuerteventura

For at opleve lidt mere spænding og eventyr, kan du leje en feriebolig i Caleta de Fuste. Fra denne by arrangeres bådture, hvor man kan opleve hvaler og delfiner i deres naturlige miljø. Hvis børnene holder af dyr, bør du besøge Oasis Park i La Latija (Pájara). Med 780.000 kvadratmeter er det den største forlystelsespark, zoologisk have og botaniske have på De Kanariske Øer. Her kan du kommer tæt på elefanter, giraffer og søløver.

Oasis Park, Fuerteventura

De bedste steder at bo for natteliv i Fuerteventura

Selvom Fuerteventura i høj grad er en destination for dem, som vil opleve vild og anderledes natur, så er det også muligt at finde et livligt natteliv i f.eks. Corralejo. Hvis du vil feste på Fuerteventura, bør du bo i Corralejo, og du vil ikke være langt fra de bedste pubber og klubber på øen. På Avenida de Nuestra Señora del Carmen finder du de fleste barer, restauranter og cocktailbarer til en livlig fest i Corralejo. Start med en drink ved solnedgangstid på Sunset Lounge eller på en af terrasserne på Banana Bar eller La Playa Disco Bar. Derefter kan du fortsætte med en koncert på Rock Café eller San Miguel Cervecería og slutte natten af med at danse på natklubben Waikiki til morgengry.

Sunset Lounge, Fuerteventura

Et andet sted at opleve nattelivet på Fuerteventura er i hovedstaden Puerto del Rosario. En af de bedste natklubber er Magma Disco Lounge. Den er åben fra torsdag til søndag og afholder mange temafester hele året rundt. Caleta del Fuste er en anden turistby på Fuerteventura med gode muligheder for livlige fester. Tag en drink og se solnedgangen over havet på El Faro Lounge Bar, tag videre til Wine Bar og dans hele natten på Pub Venus Disco. Et af de bedste arrangementer i Caleta del Fuste er strandfesten “Beach Party”, som afholdes i slutningen af ​​juli og er blevet afholdt i mere end 10 år. Det er to dage med koncerter på stranden, og festen tiltrækker mere end 10.000 mennesker.

Natteliv på Fuerteventura

De bedste steder at bo for en naturferie på Fuerteventura

Fuerteventura blev erklæret en biosfærereservat af UNESCO i 2009 på grund af sin unikke natur, der kan tilskrives øens vulkanske fortid. Et fantastisk sted at blive væk i naturen på ​​Fuerteventura er La Oliva. Herfra kan du udforske det hellige bjerg Tindaya - et magisk sted, hvor du kan gå på en sti, der løber langs den sydøstlige højderyg af bjerget. Også værd at udforske er det beskyttede område Vallebrón, som er skabt af to store dale kendt som Valle Grande og Valle Chico. Gå ikke glip af de imponerende udsigter i disse dale hvor du kan nyde en spektakulær udsigt ud over hele regionen.

Traveture, Fuerteventura

Byerne Antigua og Tuineje ligger i Fuerteventuras indre omgivet af natur. Mod øst ligger naturparken Betancuria og mod vest det beskyttede landskab ved Malpaís Grande og prægtige naturområde “Cuchillos de Vigán”. Denne del af øen er kendt for sin særegne farver af sort og okker med kontraster af hvid.  Områdets vulkansk oprindelse giver øen imponerende og mageløse klippeformationer med former skulpteret af erosion. Find dit landsted på Fuerteventura og oplev den unikke natur på tætteste hold.

Naturparken Jandia

Naturparken Jandía og den spektakulære Cofete-strand dominerer Jandía-halvøen. Beliggende i den sydlige del af Fuerteventura dækker den 14.000 hektar og er fuld af uberørt natur som ligger langs kysten. Her kan du slappe af på stranden, klatre op til toppen af ​​Pico de la Zarza, gå nogle skønne ture på en af de utallige vandrestier og nyde de bedste betingelser for windsurfing. På denne fjerntliggende halvø kan du finde nogle af de bedste strande på De Kanariske Øer.

Isla Lobos, Fuerteventura

Bedste steder at bo i Fuerteventura for par

På Fuerteventura finder du mange private steder, som er helt perfekte til at nyde en romantisk ferie omgivet af øens pragtfulde natur. Gå en tur gennem en af naturparkerne, eller nyd klitterne på en af ​​de mange strande. Bo tæt på stranden på Fuerteventura og nyd en romantisk ferie på Isla de Lobos, en lille ø med hvidt sand og krystalklart vand, der er forblevet helt uberørt.

Par på Fuerteventura

Tilbring aftenerne med at nyde de romantiske solnedgange på Fuerteventura og spis på “722. Kunstgalleri” i Lajares, som er en smuk italiensk restaurant med store vinduer og gourmetmad, hvor der også afholdes kunstudstillinger. Nyd en stille morgen hjemme og spis morgenmad på din terrasse og se solopgangen fra din ferieudlejning på Fuerteventura. 

I 2015 blev øen udnævnt som et “stjerne-område” på grund af atmosfærens klarhed om natten, som gør det muligt at se stjernehimlen uden menneskeskabt lys. Tag ud på stranden om aftenen, læg dig på et tæppe og nyd stjernehimlen. Fuerteventura er en mageløs ø med et landskab fuld af kontraster. Uanset hvor du bor på øen, kan du finde betagende natur, spektakulære udsigter og en konstant skiftende farvepalette fra intense grønne bjerge til sorte vulkanske strande og okkerfarvede sletter.