Top 10 bedste klubber i Marbella

Marbella er hjemsted for nogle af verdens bedste klubber og har tiltrukket de rige og berømte til sin kyst i årevis. Med de mest eksklusive spillesteder og ekstravagante fester på Costa del Sol har disse klubber ofte kendisser på deres gæstelister. I vilkårlig rækkefølge har vi lavet en liste over de bedste klubber og hotteste fester, så du kan planlægge din festfyldte ferie til Marbella.

1. Olivia Valère

Olivia Valère er indbegrebet af, hvorledes en glamourøs og luksus kluboplevelse i Marbella skal være. Her kan du feste i spektakulære omgivelser på udendørs terrasser, som er kopier af fæstningen Alhambra i Granada og Mezquita i Cordoba. Dette er stedet, berømtheder ønsker at blive set og fotograferet. Olivia Valère er den bedste klub i Marbella, hvis du ønsker at drikke og danse med samfundets elite. For mere information om kommende arrangementer, besøg Olivia Valeres hjemmeside.

Adresse: Carretera de Istán, Km 0.8, 29600 Marbella, Málaga.

2. Pangea

Pangea byder velkommen til det internationale jetset. Klubben, har panoramaudsigt ud over Middelhavet og Gibraltar-stræderne, ligger tæt på de luksuriøse ferieboliger i Puerto Banús, og denne klub har panoramaudsigt over Middelhavet og Gibraltarstrædet. Som en af ​​de mest eftertragtede klubber i Marbella er Pangea over årene blevet kendt for at afholde de bedste fester og for at være det ultimative feststed i Puerto Banús. 

Adresse: Edificio Club de Mar Puerto Banús, Muelle de Honor, s/n, 29660 Marbella, Málaga.

3. Aqwa Mist

En anden af ​​de bedste klubber i Marbella er Aqwa Mist, som også er et hit blandt berømtheder, så her kan man møde både berømte fodboldspillere og rappere. Internationale DJ'er spiller de seneste og mest populære sange, her er VIP-områder, private barer, terrasser, boblebade og vandfald, kort sagt, denne klub oser af luksus. For mere information om kommende arrangementer, besøg Aqwa Mists hjemmeside

Adresse: Calle Belmonte, Nueva Andalucia, Marbella, Málaga.

4. Funky Buddha

Funky Buddha er berømt for at have en mere livlig feststemning end nogle af de andre populære klubber i Marbella, omend stedet stadigvæk opretholder en elegant og stilfuld atmosfære. Fløjls- og plysdekorationerne giver et indtryk af mystik og eksklusivitet, hvilket er med til at gøre også denne klub populær hos kendisser. 

Adresse: Camino de la Cruz s/n, 29602, Marbella, Málaga.

5. Tibu Banús

En af Marbellas hotteste klubber er Tibu Banús. Atmosfæren på denne klub har altid været forbundet med god smag, dans til daggry i et luksuriøst, sensuelt og glamourøst design. Tibu er en favorit hos berømtheder og modeeliten, som alle gerne fester og danser til musik, som er udvalgt og spilles af internationalt berømte DJ'er. For mere information om kommende arrangementer, besøg Tibu Banus’ hjemmeside

Adresse: Plaza Antonio Banderas, Av. de Julio Iglesias, 103, 29660 Marbella, Málaga

6. La Suite

Forvent at se et par berømtheder på denne topklub i Marbella, som tiltrækker et publikum af rige og berømte, når festen virkelig svinger efter midnat med de bedste internationale DJ'er, for dette er epicentret for eliten af Marbellas hangouts. La Suite er blevet kåret som den mest trendy og mest stilfulde klub i Marbella på grund af sin sofistikerede atmosfære og smarte udsmykning, der er  inspireret af Studio 54 på Manhattan. For mere information om kommende arrangementer, besøg La Suites hjemmeside

Adresse: Av. Bulevar Príncipe Alfonso de Hohenlohe, 1, 29602 Marbella, Málaga.

7. Mirage

Denne klub i Marbella åbnede sine døre i sommeren 2017 og havde en enorm succesrig sommer. Mirage har et forskelligt arrangement hver aften i løbet af ugen, hvilket giver en ny og anderledes klubboplevelse end ellers i Puerto Banús. Fra “ladies Night” om onsdagen, hvor kvinder får en gratis drink ved indgangen til “Kinky Malinki” om søndagen med DJs, som spiller det bedste house-musik og med et separat rum for dem, som hellere vil høre R & B.

Adresse: Urbanisation N Andal P Banús, 14, 29660 Marbella, Málaga.

8. Seven

Seven Puerto Banús har udviklet sig til en af ​​Marbellas mest elegante og eksklusive klubber med regelmæssig gæste- og interne DJ'er. Denne klub appellerer især til Marbellas glamourøse klientel. Klubben har en blanding af arabisk og asiatisk design og et område, hvor du kan nyde en drink under lidt mere private former. Fest hele natten i det store VIP-område og på den store terrasse. 

Adresse: Calle Muelle Ribera, s/n, 29660 Marbella, Málaga.

9. Ocean Club

Som en af ​​de bedste strandklubber i Marbella, fortsætter festen på Ocean Club, når solen går ned. Dette sted er især berømt for sine sæsonåbnings- og afslutningsfester med live musik, fyrværkeri og underholdning. I løbet af sommeren tiltrækker Ocean Clubs besøgende, som ønsker at deltage i de ultimative champagne- og poolpartier i Marbella. Klubben har også regelmæssige ugentlige arrangementer som Club Tropicana hver fredag ​​til “Lazy Sunday”, hvor du kan slappe af til soft house musik.

Adresse: Avda. Lola Flores, s/n, 29660 Marbella, Málaga

10. News Café

News Café er blevet kåret som en af ​​de bedste natklubber i Marbella på grund af sin fængslende og sjove atmosfære. Dette sted har ofte levende musik og top DJ'er på scenen i overdådige og elegante opstillinger. Fest indtil solopgang, mens du kigger ud over lysene fra de mange yachter, som ligger til kaj i Puerto Banús. For mere information om kommende arrangementer, besøg News Cafés hjemmeside

Adresse: Lugar Muelle de Ribera, s/n, 29660 Marbella, Málaga.