De bedste poolparties i Marbella

Hvad forbinder du Marbella med? Palmetræer, som skygger over smukke sandstrande? Duften af ​​frisk fisk fra en af de mange strandbarer (chiringuitos) langs promenaden? Glamourøse personligheder, som promenerer i de smukt udsmykkede gader? Eller er det de spændende og glamourøse fester? Det hele hører til Marbella, stedet hvor de smukke, berømte og rige glemmer deres stress og dedikerer sig til hedonismen i sin reneste form. 

Marbella er hjemsted for alle ting i kategorierne luksus og prangende foruden en endeløse strøm af champagne. Uanset om du vælger en lejlighed i Puerto Banús eller en luksus ferievilla i Marbella by, vil du opleve den glamourøse og specielle atmosfære, byen har at tilbyde.

Nattelivet i Marbella er anderledes end i byer som Madrid og Barcelona. Her begynder festen om sommeren i skumringen og slutter ved daggry. Når temperaturen stiger, befinder Marbellas regelmæssige selskabsløver og løvinder sig fordybet i en infinitypools og skyder festen i gang. Når alt kommer til alt, hvad er en luksusferie uden et poolparty?

Marbella har nogle af de mest luksuriøse strandklubber på Costa del Sol, og hvert år inviterer de gæsterne til at deltage i arrangementer med de bedste DJ'er, en evig strøm af  champagne i eksklusive omgivelser. Læs her om de bedste poolparties i Marbella og vælg hvilke du vil deltage i...

Hvor meget koster det at feste i Marbella?

Marbella er ikke en billig feriedestination, hvor priser i barer, på klubber og strandbarer er højere end andre byer i nærheden som Fuengirola eller Málaga. Poolparties er meget populære, og gæster skal forudbestille og betale entre, priserne kan starte fra omkring € 100 per person afhængigt af det valgte sted. Nogle gange inkluderer denne pris en drink, en flaske champagne eller en liggestol, og nogle billetter giver adgang til en nattefest på en klub i området.

Hvis du vil deltage i et poolparty i Marbella, anbefaler vi, at du bestiller dine billetter på forhånd via den enkelte klubs hjemmeside for at undgå skuffelse. Nedenfor finder du priser og information om flere specifikke poolparties. 

Ocean Club

I årevis har Ocean Club været særdeles populær blandt dem, som søger luksus og hos dem, der søger de hotteste fester. Denne strandklubbe arrangerer hver søndag en champagnefest, som er et stort trækplaster. Billetter til denne begivenhed bliver altid udsolgt en måned i forvejen, så du skal være tidligt ude og bestille, hvis du vil sikre dig adgang.

Ocean Beach ligger i hjertet af den eksklusive havn, Puerto Banús, som er fyldt med dyre biler, luksusbutikker og superyachter. Denne strandklub har en spektakulær udsigt over Middelhavet, og her finder du store hvide luksussolsenge ved siden af en saltvandspool, gode cocktails og musik fra de bedste DJ'er. Her er alt til at opfylde behovene hos dem, der søger en ferieoplevelse fuld af selvforkælelse. 

Årets første arrangement er Bank Holiday Champagne Party, hvor prisen for en entrébillet er € 150, hvilket inkluderer en flaske Veuve Clicquot. Billetter kan bookes via Ocean Clubs officielle hjemmeside

NAÔ Pool Club

Selvom denne klub ikke er beliggende på stranden, ligger den alligevel midt mellem palmer og anden smuk vegetation foruden en stor pool. Den klub er det perfekte sted for at tilbringe et par skønne dage, hvor du både kan solbade om dagen og deltage i en af de mange specielle fester om aftenen.

Dette eksklusive sted er beliggende i centrum af Nueva Andalucia. Med en beliggenhed kun få minutter fra Marbella kan du her nyde udsigten ud over La bjerget Concha, god mad fra nogle af de bedste kokke i Marbella og selvfølgelig atmosfæren og musikken, som leveres af de skiftende spanske DJ'er, der indtager stedets scene.

Hvis du er bekendt med Marbella, har du nok du hørt om Olivia Valere, som er den mest berømte klub i hele Marbella. Nao har samme ejer, så det er værd at spørge om rabatter, hvis du efterfølgende ønsker at feste på Olivia Valere.

La Sala by The Sea

La Sala ligger på en af ​​de bedste strande i Marbella - Playa del Duque, der støder op til Ocean Beach Club. Atmosfæren her er stilfuld, og der lægges op til, at gæsterne kommer pænt klædte. Om sommeren er der arrangementer næsten hver dag. Festsæsonen starter i april og stedet er velbesøgt, så det er en god ide at reservere en af de balinesiske inspirerede solsenge på forhånd, hvis du ønsker at tilbringe en uforglemmelig sommerdag her.

Ud over de mange arrangementer, som La Sala afholder, så tiltrækker den omfattende cocktailmenu og det thailandsk køkken også mange gæster. Om aftenen forvandler klubben sig til en luksuriøs restaurant under stjernehimlen, hvor de rige og berømte gerne vil spise og blive set.

Oplysninger om planlagte arrangementer, priser og reservationer findes på La Sala by the Seas hjmmeside.

Funky Buddha Beach

Funky Buddha er et kendt navn for enhver, der ofte går i byen i Marbella. Dette sted er berømt for sin musik og afholder de bedste, de mest livlige og energiske fester.

Denne klub er placeret på en af ​​Marbellas mest berømte strande - Funny Beach. Hver søndag har gæsterne mulighed for at deltage i et uforglemmeligt Ultra Pool Party, der tiltrækker et lidt yngre publikum end andre poolparties og strandklubber i Marbella.

Funky Buddha er en af de nyere strandklubber i Marbella, hvor den især konkurrerer med den veletablerede Nikki Beach og Ocean Beach. Klubben er ikke billig, men du vil ikke fortryde at deltage i denne ultimative, skøre poolparty-oplevelse, som afholdes her.

Sisu Boutique Hotel

Sisu er et hotel beliggende i hjertet af Puerto Banús, hovedstaden for den mest luksuriøse ferie i Spanien.

Om foråret annoncerer Sisu sine arrangementer for sommeren, og stedet opfordrer gæsterne til at bestille både liggestole og billetter til festerne på forhånd. Sisu begivenheder nyder stor og stigende popularitet, og billetterne til deres poolparties er meget eftertragtede af både hotellets gæster, lokale og besøgende til området. 

Det er også et populært sted for større grupper af venner at feste og for afholdelse af en polterabend i Marbella. Kommer man i en større gruppe, kan der ind imellem være billigere entrebilletter end de annoncerede individuelle priser.

Priserne for poolparties starter fra € 20 for kvinder og € 50 for mænd

Nikki Beach Marbella

Nikki Beach

Nikki Beach er et brand i sig selv. Regelmæssige brugere af strandklubber i Marbella har helt sikkert været her. Nikki Beach er kendt for at afholde skøre poolparties, hvor der ofte deltager berømtheder.

Nikki Beach er berømt for sine fantastiske arrangementer, der byder på DJs og eksotiske dansere i verdensklasse tilsat servering af dyr champagne og sushi. De mest eftertragtede fester er de to årlige fester, som henholdsvis markerer åbningen og afslutningen på sæsonen. 

I slutningen af ​​maj fejrer Nikki Beach sin berømte fest kaldet “'White Party', hvor enhver der er nogen i Marbella vil være på gæstelisten. Dresscode for denne begivenhed er kun hvid. Nikkis fest til at afslutte sæsonen, festen 'Red Party', er også meget populær, og her skal gæsterne komme i rødt tøj. 

For mere information om Nikki Beach og de øvrige arrangementer, besøg Nikki Beachs officielle hjemmeside

Puro Beach

Selvom Puro Beach er beliggende i Estepona og ikke i selve Marbella, hører den til på denne liste. Denne klub, som er en del af et indkøbscenter, har ikke blot en enestående udsigt ud over de afrikanske atlasbjerge og Gibraltar, men den ligger på en af ​​de bedste strande på Costa del Sol - Playa del Padrón.

Om dagen tilbyder klubben en unik mulighed for ren afslapning, hvor der på menukortet findes en række lækre cocktails og retter. Om aftenen bliver dette sted til et dansegulv, der byder på nogle af de bedste arrangementer på kysten. Nogle af disse omfatter Full Moon Party, New Moon Party og Flamenco Party. En afslappende dag kan hurtigt blive forvandlet til en livlig nattefest, hvis du besøger Puro Beach.

For mere information om deres arrangementer og priser, kan du besøge Puro Beachs officielle hjemmeside

Plaza Beach Banus

Plaza Beach Puerto Banus, Marbella

Hvis du søger et poolparty i Marbella på et mindre budget, kan Beach Plaza være en god mulighed. Beliggende i hjertet af Puerto Banús er det et ideelt sted for dem, der bor i Marbella.

En liggestol starter fra € 20 pr. person. Hvis du ikke skeler til noget budget, kan du vælge en VIP solseng med adgang til din egen private jacuzzi for total afslapning.

I den mest aktive del af sommersæsonen har Plaza Beach en overflod af arrangementer. Fra mandag til søndag kan du deltage i skumfester, hvor hovedattraktion er skumfyldte pools. Det er det perfekte sted for en vild polterabend i Marbella.

Kort over de bedste poolparties i Marbella