En omfattende guide til de bedste strande på Costa del Sol

Costa del Sol er et velkendt feriemål, der modtager millioner af internationale turister hvert år. Det er ikke overraskende, at den sydlige del af Spanien er så populær, da den litterære oversættelse af kystens navn er ¨Solkysten¨. Med mere end 325 solskinsdage om året er Costa del Sol en fantastisk destination året rundt.

Nerja strand

Ud over den lækre mad, det venlige spanske folk og den rige kultur er der en anden grund til, at Costa del Sol er så populær blandt rejsende over hele verden: de smukke strande og Middelhavet. Med mere end 125 strande på en kystlinje der strækker sig over 161 kilometer, kan det være udfordrende at vælge den perfekte destination til din ferie i Spanien.

Denne omfattende guide vil derfor fortælle alt, hvad der er at vide om de bedste strande på Costa del Sol: Fra faciliteterne til lokaliteterne. Uanset om du leder efter de skøreste strandfester eller mere er til en familievenlig ferie, har det sydlige Spanien noget at tilbyde til enhver smag. Vi har valgt de bedste strande på Costa del Sol for at hjælpe dig med din udvælgelsesproces.

Playa de Burriana (Burriana strand), Nerja

Vi starter denne strandguide med en af ​​de mest populære og kendte strande på Costa del Sol: Burriana strand i Nerja. Det fine, gyldne sand og det store udvalg af chiringuitos (små restauranter eller strandbarer) hjælper med at forklare dens popularitet. Stranden er ca. 800 meter lang og 40 meter bred, og den ligger for enden af ​​Calle Filipinas. På strandpromenaden finder du et stort udvalg af butikker og restauranter. På stranden kan du bruge brusere og toiletter, legepladser og volleyballbaner. Desuden kan du leje liggestole, jetski og kajakker.

Burriana stranden, Nerja

En meget populær aktivitet på denne strand er havkajak, som er en fantastisk måde at udforske de omkringliggende strande på, herunder Maro strand (nedenfor), som bestemt er et besøg værd. Efter at have lavet vandsportsaktiviteter er det dejligt at tage en pause og spise noget mad; Paellaen på Restaurante Ayo er meget kendt og meget rimelig i pris. Du skal ikke bekymre dig, hvis du ikke kan lide denne typiske spanske ret, da der er mange andre muligheder til rådighed på stranden. Derudover, hvis du har lyst til at gå lidt længere væk, er der mere end 300 restauranter i Nerja, så der er helt sikkert altid en, der kan opfylde dine ønsker. 

Paella på Burriana stranden, Nerja

Vi anbefaler at tage til stranden i bil eller med taxa, da adgang til stranden er via en bakke kendt som ¨Hjertestopbakken”, at gå ned ad bør ikke være det store problem, men op igen er en helt anden sag.

Tjek her de fremragende ferieboliger i Burriana Beach-området.

Playa Malapesquera / Playa Torrebermeja, Benalmadena

Playa Malaspequera (også kaldet Playa Torrebermeja) er en af ​​de mest populære strande i Benalmadena. Den tildeles helt regelmæssig det Blå flag; Et verdensomspændende miljømærke, som millioner over hele verden har tillid til, og som repræsenterer en forpligtelse i forhold til både de besøgende og til miljøet. Strandens centrale beliggenhed og de store grønne områder tiltrækker store mængder besøgende til denne strand, især i sommermånederne. Her er også skyggefulde områder, skulle du få brug for en pause fra den brændende spanske sol.

Playa de Torrebermeja, Benalmadena

Stranden er ca. 700 meter lang og 50 meter bred og er populær blandt alle aldersgrupper. Den tilbyder forskellige områder sportsaktiviteter som volleyball og fodbold. Den nærliggende Puerto Marina tilbyder faciliteter delfin-ture og buffet-restauranter.

Playa Malapesquera er også en god mulighed, hvis du holder af (vand)sport. Der er sportsområder, og du kan leje udstyr som kajakker og padlebræt. På stranden kan du også leje liggestole og parasoller og selvfølgelig gøre brug af toiletter og brusere. At nå stranden er let, især til fods, og fra Benalmadena centrum er der 10 minutters gang.

Tjek vores udlejninger i Benalmadena Puerto Marina området.

Playa de Cabopino (Cabopino strand), Marbella

​​Playa de Cabopinos popularitet har været stigende i de sidste årtier. Det fine gyldne sand og det rolige, rene vand gør den til den perfekte familiestrand. Stranden er 1.500 meter lang og 25 meter bred.

Cabopino stranden, Marbella

Som på mange strande kan du leje liggestole, parasoller, både, jetski og endda tage på en delfintur. Der er også mange barer og restauranter langs stranden.

At kommer frem til Playa Cabopino er meget let, da der er busstoppesteder nær stranden og parkering til rådighed, hvis du kommer i bil. Der er et godt udvalg af barer og restauranter nær stranden, hvor du kan nyde en god frokost til en rimelig pris. På trods af strandens populariteten kan du alligevel relativt nemt finde et godt sted at slå dig ned.

Dele af Cabopino strand er forbehold nudister og den er også populær blandt homoseksuelle.

Tjek vores udvalg af sommerhuse i Cabopino området.

Playa de la Carihuela, Torremolinos

Playa de la Carihuela er den største strand i Torremolinos og absolut en af ​​de mest populære. Forholdene til at bade og svømme er ideelle, da vandet er klart og lavt. Stranden er ca. 2.100 meter, og bredden er 40 meter. Stranden er populær blandt familier og par.

Torremolinos, Playa de la Carihuela

Promenaden, der løber langs stranden, er et godt sted at tage en forfriskning eller nyde en bid mad, men den bruges også til cykling eller løb. Du kan leje liggestole, parasoller og vandsportsudstyr, og der er også offentlige toiletter, brusere, legepladser og nem adgang for handicappede. 

Adgang til stranden er meget let fra centrum af Torremolinos, du kan ankomme både til fods, i bil eller endda med bus. Parkering kan være en udfordring i sommermånederne.

Tjek et udvalg af ferieboliger i La Carihuela området.

La Malagueta, Malaga

Det er svært at overse Playa de La Malagueta, da ¨Malagueta¨ skulpturen nemt findes i begyndelsen af ​​stranden. På grund af den centrale beliggenhed (kun et stenkast fra byens centrum) er dette en populær strand blandt de mange turister, der besøger Malaga by. 

Playa de la Malagueta, Malaga

Stranden er ca. 1200 meter lang og 45 meter bred. Der er forskellige grønne områder med palmer, så hvis du vil tage en pause fra solen, kan du gøre det. Solsenge og parasoller kan lejes, og der er et stort udvalg af spisesteder. Tag en fisk på en af den mange ​​chiringuitos på stranden. En typisk ret fra Malaga er “espeto”, grillet fisk ofte sardiner på en spyd. Kig efter en af ​​grillene, der normalt er formet som en båd.

Da stranden har en så central beliggenhed, er det let at komme dertil både til fods og med offentlig transport med en af ​​de mange busser, der stopper ved Paseo del Parque, som kun ligger få minutter fra La Malagueta. Du kan gå gennem parken ved siden af ​​Paseo del Parque eller tage en hyggelig gåtur langs havnen (Muelle Uno), og du vil være der, før du ved det. At finde en gratis parkeringsplads er praktisk taget umuligt, især i sommermånederne.

Det fantastiske ved Malaga er, at byens centrum er meget let at nå. Fra Malaga lufthavn kan du tage toget, der tager dig til centrum på bare 12 minutter. Vi kan godt lide at bruge momondo.dk som værktøj til at finde de bedste fly. Find de bedste fly fra Danmark til Malaga lufthavn.

Tag et kig på sommerhusene i Malagueta-området.

Playa de la Rada, Estepona

Playa de la Rada er den mest centralt beliggende og populære strand i Estepona. Med en længde på 2.630 meter tilbyder denne lange strand masser af plads.

Plaza de las flores, Blomsterpladsen, Estepona

Denne strand er også blevet tildelt det Blå flag. Med de mange ting der er at lave i dette område, vil du helt sikkert ikke kede dig. Nyd et par af de typiske stegte fisk (pescaíto frito) eller tag en tur gennem Esteponas hyggelige gader.

Faciliteter som brusere, toiletter, udlejning af liggestole og nem adgang for kørestole finder du her. Derudover har stranden flere fritidsaktiviteter såsom legepladser og trampoliner til børn. Der er også udlejning af pedalbåde.

Tjek vores tilbud på ferieboliger i Estepona området.

Playa de Maro / Maro strand, Nerja

Playa de Maro, også kaldet Maro strand, er en ægte perle på Costa del Sol. Mange mennesker anser af gode grunde denne strand for deres yndlingsstrand. Det utroligt klare vand, idylliske landskab og det spændende liv under havoverfladen forklarer, hvorfor denne strand blev valgt som den bedste strand i Andalusien i 2013 af Antena 3, som er en stor spansk tv-kanal.

Snorkling ved Maro stranden, La Cala de Maro

Stranden er ca. 500 meter lang og 20 meter bred, og der er adgang for kørestole, udlejning af liggestole og en kiosk.

Som nævnt tidligere i denne artikel er Maro strand fantastisk til havkajaksejlads. Ruten mellem Maro og Burriana er perfekt, da den ikke er for svært, og den giver dig en fantastisk udsigt ud over kystområdet. På grund af det klare vand og overflod af fisk er stranden også perfekt til snorkling og dykning. Middelhavet er perfekt til disse typer aktiviteter, da det er roligt og klart.

Vi anbefaler at komme til stranden i bil, da der er parkering til rådighed. I sommermånederne kan det være nødvendigt at parkere lidt længere væk fra stranden.

Se vores udvalg af ferieboliger i Maro-området.

Playa Las Viborillas, Benalmadena

Playa Las Viborillas i Benalmadena er ikke en meget kendt strand, men det forringer ikke dens skønhed. Den er lille, afsondret og minder mest af alt om en tropisk ø. Du er sikker på en overraskelse, når du besøger dette stykke af paradis.

Playa La Viborilla, Benalmadena

Den frodige vegetation og de smukke klipper, der gemmer denne strand fra vejen, bidrager til følelsen af, ​​at du er på en caribisk ø. Havet er roligt, hvilket gør dette til et godt sted for en familietur.

Der er toiletter og brusere, og der kan lejes parasoller og liggestole. Der er desværre ikke adgang for kørestole på denne strand, da den eneste vej går via en trappe. Dette gælder også for nudiststranden ved siden af ​​Playa Las Viborillas, Playa Benalnatura.

Playa Torreblanca / Carvajal, Fuengirola

Playa Torreblanca kan findes på grænsen til Fuengirola og Benalmadena, som en del af Benalmadenas Playa Carvajal. Det gode ved denne strand er, at selv om det er meget populært, bliver det ikke så overfyldt, at man ikke kan finde et godt sted. 

Fuengirola havn

Du finder restauranter ved siden af ​​stranden med både nationale og internationale retter, så der er altid noget, der passer til din smag.

Promenaden ved siden af ​​stranden byder på mange muligheder for sportsaktiviteter som jogging og stå på rulleskøjter. Her finder du også flere butikker. Playa Torreblanca er et godt sted at have det sjovt med hele familien. Stranden ligger længere væk fra byens centrum end andre strande, men det gør den ikke til en mindre populær mulighed.

Brusere og toiletter er tilgængelige, og der er flere legepladser. Du kan også leje liggestole, kajakker og vandcykler.

Tjek vores udvalg af ferieboliger i Torreblanca området.

Playa Benajarafe, Velez-Malaga

Playa Benajarafe kan findes i Velez-Malaga cirka 25 km fra Malagas hovedstad. Stranden har en længde på 1.600 meter og en bredde på 30 meter. 

Strand på Costa del Sol

Stranden ligger i et byområde og at finde parkering bør ikke være for meget af en udfordring her. Den er det perfekte sted for en afslappende dag på stranden især med familien. Der er nogle hoteller til turister, men i forhold til andre områder på Costa del Sol er dette et ganske ukendt område.

Stranden tiltrækker hovedsagelig lokale familier om sommeren, men der bliver aldrig overfyldt. Hvis du er på udkig efter noget privatliv på stranden, så er Playa Benajarafe en fantastisk mulighed.

Vandsportsudstyr kan ikke lejes, men de grundlæggende faciliteter er tilgængelige. Der er toiletter, liggestole, restauranter og sportsområder.

Tjek de bedste feriehuse i Velez-Malaga området.

Playa del Padrón / El Padrón strand, Estepona

Playa del Padrón, eller El Padrón strand, er en populær strand i Estepona. Den frodige vegetation og det maritime liv gør det til en velkendt destination for fiskere. Den er dog også perfekt til en dag på stranden med familien.

Estepona, Puerto Marina

Stranden ligger udenfor Estepona ca. 2 km fra byens centrum. Det er let at komme dertil i bil eller ved at gå fra centrum. Der ligger både restauranter og et indkøbscenter i nærheden af ​​stranden.

Playa El Padrón er cirka 1,5 km lang og har mange palmer. Der er sportsområder, toiletter, brusere og vandsportsudstyr kan lejes.

Se de bedste feriehuse i Estepona området.

La Cala de Mijas / Butibamba strand / Butiplaya, Mijas

Butiplaya, også kaldet Butibamba strand, findes i La Cala de Mijas. Det er en fantastisk strand for afslappende tid i løbet af dagen og et godt sted for de bedste fester om natten.

La Cala de Mijas

Stranden er ca. 1.300 meter lang og 20 meter bred, og der er nogle stenfyldte områder. I 2016 blev Butibamba stranden tildelt det Blå flag, som tidligere er nævnt.

La Butiplaya er normalt ret travlt, hovedsageligt fordi den ligger i en byzone. Parasoller, liggestole og både kan lejes, og det er normalt muligt at få en parkeringsplads. Du kan også tage en bid mad på en af ​​de chiringuitos ved siden af ​​stranden.

Tjek de bedste ferieboliger i Butiplaya-området.

Bounty Beach, Marbella

Bounty Beach er et af de meget populære områder på Costa del Sol for unge, og den har en meget afslappet atmosfære. Der er DJs, som spiller chill-out musik, priserne på maden er rimelige, og der mange palmer, så det er ikke svært at forstå, hvorfor det er sådan en populær strand.

Bounty Beach er officielt kendt som Playa del Cable, mens Bounty Beach er navnet på strandbaren, der ligger der. Men især blandt den yngre generation, er stranden blot kendt som Bounty Beach. Sandet er gyldent og fint, og stranden er 1.300 meter lang og 70 meter bred.

Især om sommeren er denne strand et godt sted at hænge ud. Der er ofte strandfester om natten, hvor man kan blande sig med de lokale. Bortset fra festerne er denne strand også kendt for de mange (vand) sportsaktiviteter, der kan udøves her.

Brusere og toiletter er selvfølgelig tilgængelige, og her er mange restauranter og barer. Du kan også leje liggestole og kanoer.

Tjek de bedste ferieboliger og lejligheder i Marbella-området

Playa de la Calahonda, Nerja

Hvis du nogensinde har set en strand i Nerja på et billede eller et postkort, er chancerne store for, at det var Playa de la Calahonda. Dette er den mest ikoniske strand i Nerja.

Playa de Calahonda, Nerja

Playa de la Calahonda er meget let at nå fra centrum af Nerja. Det ligger lige ved siden af ​​Balcon de Europa, en af ​​Nerjas mest ikoniske steder. Den er meget nem at finde, og skulle du være i tvivl, så vil alle i området være i stand til at hjælpe dig med vejvisning.

Alt er tilgængeligt på stranden, fra restauranter til livreddere om sommeren. Brusere og toiletter er her naturligvis også, og du kan leje både liggestole og parasoller. Det er ikke den største strand i området, så den kan blive overfyldt. Sørg derfor for at ankomme tidligt for at få et godt sted.

Tjek ferieboliger i Nerja bymidten.

Playa del Ejido / del Castillo, Fuengirola

Når du kommer fra ​​Marbella mod Fuengirola, er den første strand, som du støder på i Fuengirola Playa del Ejido, der også er kendt som ¨Paya del Castillo¨. Den fortjener sit navn på grund af det store slot (Castillo Sohail), der ligger ved siden af ​​stranden, da “castillo” betyder “slot”. Stranden er 800 meter lang og 50 meter bred.

Fuengirola - Sohail slottet

Det særlige ved denne strand er, at den er hundevenlig. Ud over hunde byder denne strand også mange familier velkommen. Du kan kombinere et kulturelt besøg på slottet med en afslappende dag på stranden. Vandet er roligt, og stranden er kørestolsvenlig.
 
Der er restauranter, barer, brusere og mulighed for at leje liggestole og paraplyer. Der er også adgang for handicappede, og parkering er mulig tæt på stranden.
 

Playa del Bajondillo, Torremolinos

Playa del Bajondillo kan findes i Torremolinos og er en meget populær strand blandt alle typer, herunder lokale familier og turister. Stranden er ca. 1.100 meter, og sandet er rent og mørkt.

Torremolinos - Playa El Bajondillo

Stranden er et fremragende valg for familier, da den er meget børnevenlig. Med gynger, legepladser og livreddere på vagt er dine børn i sikre hænder. Du kan leje liggestole og parasoller her, og der er også vandsportsudstyr til rådighed.

Der er picnicområder og områder med skygge fra palmerne, så du behøver ikke bekymre dig om at få en solskoldning. Parkering kan være svært i sommermånederne, da stranden tiltrækker mange mennesker. Den forbliver velbesøgt også efter solnedgang, hvor der spilles musik, og folk gerne nyder en drink eller to på en af de mange ​​chiringuitos.

Tjek vores udvalg af sommerhuse i Bajondillo området.

Playa Real de Zaragoza (Marbella)

Playa Real de Zaragoza er en af ​​Marbellas bedste og største strande. Stranden strækker sig ud over ikke mindre end 1.700 meter og består af fint, gyldent sand. Den ligger 13 km fra Marbella centrum.

Playa Real de Zaragoza

Mange mennesker betragter denne strand som den bedste i Marbella, da stranden ikke bliver for travl om sommeren. Stranden rengøres ofte og har livvagter på vagt i højsæsonen. Hvis du vil være sikker på at finde en skøn plet til håndklædet, selv når temperaturerne stiger, er Playa Real de Zaragoza en fantastisk mulighed.

Du vil finde masser af barer, restauranter, brusere og toiletter på denne strand. Parasoller og liggestole kan lejes.

Tjek vores udvalg af ferieboliger i Marbella området.

Pedregalejo, Malaga

Lidt længere væk fra centrum af Malaga finder du Pedregalejo på ca. 1200 meter i længden og 20 meter i bredden. Dette kvarter og dets strand vil helt sikkert fortrylle dig!

Playa de Pedregalejo, Malaga

Hvis du leder efter et godt sted at kombinere strand og gastronomi, så er Pedregalejo stedet, du bør besøge. Dette dejlige lille kvarter har en vidunderlig strand og masser af restauranter. Stranden har en legeplads og er perfekt til en solskinsdag med hele familien. De små bugter og palmerne bidrager til at skabe en intim atmosfære, som alle vil nyde.

Vi vil anbefale at tage ud til stranden enten til fods (selv om det er en ganske lang gåtur fra centrum af Malaga) eller tage en af ​​busserne, der går til ¨El Palo¨. Den sætter dig af næsten lige ved siden af ​​stranden, og du sparer dig selv for at finde en parkeringsplads.

Tjek ferieboliger i Pedregalejo området.

Playa Bil Bil, Benalmadena

Playa Bil Bil, også kaldet Bil Bil strand, starter ved Bil Bil Slottet (et kendt syn i Benalmadena). Det blev bygget i 1927 og har haft mange ejere, indtil byrådet endelig erhvervede det i 1980. Slottet er et kulturcenter, der ligger lige ved siden af ​​stranden. Det er designet med den arabiske stil i tankerne og bruges ofte til afholdelse af bryllupper og udstillinger.

Castillo Bil-Bil, Bil-Bil slottet, Benalmadena

Stranden har en længde på 400 meter og en bredde på 20 meter. Den kan findes mellem Santa Ana stranden og Arroyo de Miel stranden, og er centralt beliggende ved siden af ​​Paseo Marítimo. Det rolige vand,det fine sand og de mange faciliteter gør Playa Bil Bil til en fantastisk familiestrand. Du kan leje liggestole og parasoller og handicapadgang er tilgængelig.

Tjek de bedste ferieboliger i Benalmadena-kysten.

Playa Nagueles, Marbella

Klar til noget luksus? Så er Playa Nagueles i Marbella det stedet, da det er en af ​​de mest eksklusive strande i området og legepladsen for de rige og berømte. Denne strand er ikke kun populær blandt almindelige turister; Du kan endda være heldig at se en berømthed her.

Stranden er omkring 800 meter lang og 40 meter bred, sandet er fint og gyldent. Stranden rengøres hver eneste dag. Du kan leje en luksuriøs yacht, men også liggestole og parasoller. Stranden er perfekt til børn, da vandet er roligt og rent, og livreddere er på vagt hele året rundt.

Vær forberedt på at grave dybt i dine lommer, da priserne på denne strand er høje. Hvis du vil undgå de høje priser for mad og drikke, anbefaler vi at gå lidt væk fra stranden.

Hvis du vil gnide skuldre med de rige og berømte, så er Puerto Banus også et godt sted at være. Denne berømte havn kan findes lidt mere mod vest.

Se på de mest luksuriøse feriehuse i Golden Mile-området.

Playa del Cristo, Estepona

Playa del Cristo har en fantastisk beliggenhed. Den kan nås til fods fra Estepona centrum. Det er ikke den største strand i området og måler blot ca. 700 meter.

Estepona

Denne strand er meget familievenlig. Vandet er roligt, og livredderne sørger for, at børnene er sikre. Der er forskellige restauranter, og du kan leje liggestole, paraplyer og kan tage sejltur. Mens de fleste sandsynligvis ankommer til fods, da centrum ligger tæt på, er parkering også en mulighed tæt på stranden.

Tjek de skønneste feriehuse i Estepona tæt ved stranden.

Torre del Mar, Torre del Mar

Playa de Torre del Mar ligger i byen med samme navn. Torre del Mar er et populært turistmål på Costa del Sol og ligger cirka 40 km fra Malaga.

Aquavelis, vandland, Torre del Mar

Du kan leje udstyr til vandsport, der er restauranter og barer, hvor der spilles flamencomusik. Byens centrum ligger også tæt på, hvor du finder endnu flere restauranter. Stranden tiltrækker hovedsagelig familier med børn.

Tjek de bedste feriehuse i Torre del Mar-området.

Playa Los Boliches, Fuengirola

Playa Los Boliches er en af ​​de mest populære strande i Fuengirola. Ligesom andre strande på denne liste, har Los Boliches også fået tildelt det Blå flag ved flere lejligheder.

Fuengirola - Los Boliches strand

Udover solbadning og nyde udsigten er der nok at gøre på denne brede strand. Lej en pedalbåd eller vandski, eller brug din færdigheder indenfor beachvolleyball. Skulle du blive sulten, kan du spise frokost på en af ​​de mange chiringuitos langs stranden.

Butikker ligger også tæt på stranden på den anden side af boulevarden. Stranden har adgang for handicappede, og den nemmeste måde at komme til stranden er til fods. Der er også en togstation meget tæt på stranden bekvemt kaldet ¨Los Boliches¨.

Kig her på nogle dejlige ferieboliger i Los Boliches området.

El Cañuelo / Los Álamos, Torremolinos

Hvis du leder efter en strand, der ikke er for overfyldt, så er Playa El Cañuelo / Playa Los Álamos i Torremolinos en fantastisk mulighed. Stranden ligger lidt længere fra byens centrum end andre strande i området, hvilket betyder, at det normalt er mere støjsvagt.

Torremolinos - Los Alamos 

Stranden er ca. 1 km lang, og sandet er gråt. Den er på grænsen mellem Malaga by og Torremolinos, som ligger ved siden af ​​lufthavnen. Mange fly flyver hen over stranden hver time, så hvis du ikke kan klare støjen, kan det være bedre at vælge en anden strand.

Los Álamos er hovedsagelig et populært sted for unge. Med grillpladserne (kom tidligt for at få et picnicbord!), god atmosfære og de mange sportsmuligheder er det ikke nogen overraskelse.

På strandpromenaden, der løber langs stranden, finder du alle faciliteter; Fra restauranter til chiringuitos. Om natten er denne strand også et populært sted, når de unge samles for at tage en drink.

Tjek ferieboliger i Torremolinos området.

Playa del Faro / El Faro strand, Marbella

Playa del Faro, også kaldet El Faro strand, er en af ​​de mest centrale og travleste strande i Marbella. Stranden er opkaldt efter fyret (el faro på spansk).

Marbella strand

Faro stranden er ikke bare populær om sommeren, her finder du folk hele året. Med blot 200 meter i længden og 30 meter i bredden er det ikke den største strand. Men på grund af den centrale beliggenhed er den ganske populær alligevel.

Denne strand er perfekt til dem, der ønsker at kombinere en dag på stranden med sightseeing eller shopping. De mest luksuriøse butikker ligger kun et stenkast væk, og det lokale grønne område Constitution Park ligger også tæt på. Der er gratis parkering, men det kan være svært i højsæsonen at finde en plads.

Tjek ferieboliger i Marbella byområdet.

Playa de la Caleta, Malaga

Playa de la Caleta ligger ved siden af ​​den berømte Malaguetastrand, som også nævnes i denne strandguide. Der er ingen klar overgang mellem disse to strande, men da Malagueta er tættere på byens centrum, går de fleste turister her. Playa de la Caleta er cirka 1 km lang og 20 meter bred.

Playa de la Malagueta, Malaga

Ligesom på den nærliggende strand er der forskellige grønne områder, hvor du kan finde noget skygge. Det gode ved disse strande, der grænser op til promenaden, er, at der er mange chiringuitos, hvor du kan tage en bid eller nyde en cocktail til en god pris.

Hvis du har mulighed for at parkere bilen på et andet sted, anbefaler vi det. Det er utroligt svært at finde en parkeringsplads tæt på stranden, så det bedste er at gå eller tage bussen til denne strand.

Tjek de vidunderlige ferieboliger i strandområdet ved Malagueta.

Dermed afsluttes vores omfattende guide til de bedste strande på Costa del Sol. Forhåbentlig har du fundet den perfekte strand på Costa del Sol til din næste ferie. Stadig ikke sikker på, hvor du skal hen? Så tjek alle vores ferieboliger på Costa del Sol.

Hvis du har forslag til andre strande på Costa del Sol, som du absolut ikke vil have, at andre skal gå glip af, så skriv meget gerne en kommentar.