Marbellas bedste strande - Nikki Beach

Listen over Marbellas bedste strande ville ikke være komplet uden Nikki Beach. Nikki er en af Costa del Sols mest eksklusive strandklubber, og den ligger blot 5 minutters kørsel fra Costabella i kvarteret Elviria.

Nikki Beach er hjemsted for de rige og berømte - og dem, der gerne ville være det. Den ligger lige ved Hotel Don Carlos på et fantastisk smukt stykke strand, som egentlig hører til Playa Real de Zaragoza. Omgivelserne er helt vidunderlige og lever op til alle forventninger!

Om Nikki Beach

Nikki Beach strandklub Marbella

Nikki Beach er ikke bare en klub. Det er en livsstil - en overdådig, bekostelig livsstil. Nikki Beach er en institution.

Selve stranden er utroligt smuk, med krystalklart vand og store, rå klippestykker spredt rundtomkring.

Nikki Beach strandklub Marbella, solsenge

Faciliteter

Nikki Beach har alt, hvad man kan ønske sig - men det er ikke gratis! Eksempelvis er prisen for at leje en af lounge-solsengene på billedet ovenfor ikke mindre end 300 euro pr. dag.

Hvis du drømmer om at sippe champagne i strandkanten, mens verdensberømte DJ's, go-go-dansere, ildslugere og akrobater leverer konstant underholdning og adspredelse, så er Nikki Beach lige noget for dig! 

Video om Nikki Beach

Find vej til Nikki Beach 

Nikki Beach ligger knap 14 kilometer uden for Marbella by - se kort.

Nikki Beach Marbella kort

Fra Marbella - kør ad N340-A7 østpå mod Malaga. Tag afkørslen mod Elviria (hold øje med skiltene til hotel Don Carlos) og drej til højre lige efter afkørslen. Ved den første rundkørsel holder I til venstre og følger skiltene til Nikki Beach. 

Fra Malaga - tag N340-A7 vestpå mod Marbella. Tag afkørslen mod Elviria. I rundkørslen følger I skiltene mod E-15/A-7/Fuengirola/Málaga. Ved den næste rundkørsel holder I til venstre og følger skiltene til Nikki Beach.