Familieferie i Roses, Costa Brava

Vil du gerne holde ferie på Costa Brava med din familie? Så er Roses en perfekt destination for dig! Denne by er af det catalanske agentur for turisme udnævnt til ‘familievenlig destination ’ grundet dens mange tilbud om familieunderholdning og den høje kvalitet af ​​dens strande.
 
Familieferie, Costa Brava
 
Omgivet af en idyllisk natur og spændende kulturarv der afspejler middelhavsområdets historie, er Roses et pragtfuldt sted at nyde en ferie eller et par afslappende dage med familien, for derefter at vende hjem fuld af energi og nye oplevelser. Læs videre og opdag alle vores forslag til familieunderholdning i Roses:

1. Vandland, Aqua Brava

I Roses ligger det bedste vandland i provinsen Girona, som er det ideelle sted at more sig en hel dag og samtidig bekæmpe sommerens høje temperaturer. I alt har vandlandet 19 forskellige attraktioner spredt over forskellige områder, hvor de besøgende enten kan vælge at slappe af og nyde solen, få styr på lysten til fart og spænding, eller slå sig ned i det område, som er specielt designet til børn. 
 
Vandland, Aqua Brava
 
Selvom der hvert år ændres og fornyes attraktioner, byder Aqua Brava altid på to legepladser med mini rutschebaner, et piratskib, vandkanoner, pools med bølger og meget mere. Afslapningsområdet strækker sig over 10 hektar græs med palmer, hvor du vil finde alle slags restauranter, barer, butikker og liggestole, hvor du kan slappe af i skyggen. 
 
Vandland, Aqua Brava
 
I området for fart og adrenalin findes den største pool med bølger i Europa, meget hurtige rutschebaner, floder med stærke strømme og endda en klatrevæg på 26 meter, som er placeret lige over en pool. Hvad mere kan man ønske sig?
 
Åbningstider: Fra juni til september fra kl. 10:00 til kl. 19:00.
Prisen afhænger af højden: Over 120 cm: 30 €. Lavere end 120 cm: 19 €. Under 80 cm: gratis.
Se alle tilbud: Besøge hjemmesiden for Aqua Brava.
Adresse: Carretera de Cadaqués, Km1, Roses

2. Oplev hastighed på Karting Roses

Hvis du kan lide fart, er Karting Roses en af ​​de bedste muligheder for en sjov familieeftermiddag med fart i. Karting Roses har en voksenbane på 850 meter og gocarts op til 400 kubikcentimeter og 25 hestekræfter, hvor du nemt kan nå 110 kilometer i timen.
 
Marbella - Funny Beach karting
 
For børn fra 5 til 10 år er der en særlig bane og to-personers gokarts, så børn og voksne kan dele denne oplevelse. Alt er meget velgennemtænkt, og der er både en skærm med tider og hastigheder samt en bar med terrasse, hvorfra man har udsigt ud til banerne og kan følge med i hyggelige omgivelser.
 
Åbningstider sommer: Juli til august fra kl. 11:00 til kl. 24:00
Åbningstider vinter: Weekender fra kl. 15:00 til kl. 19:00. April, maj, juni og september fra kl. 11:00 til kl. 13:00 og kl. 15:00 til kl. 21:00.
Pris: 10 € 

3. Om bord på toget Roses Expres

Turisttoget Roses Express kører rundt i bugten Roses og kommer forbi mange af de mest interessante ting for både børn og voksne. Der kan vælges mellem 5 forskellige ture, som alle er spændende.
 
Hvis du ønsker at opleve naturområdet tætteste på Roses, så tag turen til Puig Rom, fra hvis top kan du nyde en fascinerende oversigt ud over Alto Ampurdián og på klare dage, kan du også se naturparken Aiguamolls i det fjerne.  
 
Turisttoget Roses Express
På turen "Falconera" kan du nyde den utrolige udsigt ud over Rosesbugten og Medes-øerne. På opstigningen til Alto Puig kommer vi forbi det højeste punkt i naturparken Cap de Creus. Der er også mulighed for at blive ved kysten med turen Joncols. Her kommer toget forbi nogle af de bedste bugter og strande i området.
 
Uanset hvilken tur du vælger, vil du opleve, at turene er meget komfortable og stille, perfekte til en god oplevelse med kultur, historie og natur omkring Roses.

4. Dage med sol og strand i Costa Brava

Utvivlsomt er den største attraktion i Roser de fabelagtige naturlige strande og parker, der omgiver byen. Hertil kommer, at middelhavsklimaet sikrer mange solskinsdage og behagelige temperaturer. For at nyde disse vidunderlige omgivelser er det blot at bestille et ophold i en feriebolig i Roses.
 
I byen ligger der pragtfulde strande med alle bekvemmeligheder og faciliteter, og de er perfekte for familier med børn som ønsker en skøn og afslappende dag på stranden. Langs Costa Brava, som er området omkring Roses, findes der derudover også mange smukke strande og små bugter, som er et besøg værd. 
 
Roses, Costa Brava

5. Sjov i Minigolf Parc d'Atraccions Salata

Kun få skridt fra stranden Playa del Rastell ligger der er et paradis af underholdning for børn. Det er Minigolf Parc d'Atraccions Salata, et område med både minigolf og forlystelser i centrum af Roses.
 
Fuengirola Adventure Golf
 
Banen har op til 18 huller, som består af forskellige forhindringer og sværhedsgrader, hvor du kan øve dig i både skydefærdigheder og koordination. Derudover har parken et væld af udendørsaktiviteter, og ønsker man fart, tilbydes der ture i små køretøjer som både quads og buggies.
 
De, der ønsker at slappe af, kan gøre dette i skyggen på terrassen, og skulle der være behov for at fejre en børnefødselsdag i løbet af ferien, så er denne park et godt sted til festlighederne. 
 
Minigolf

6. Cykelture med Burricleta Alt Empordà

Omgivelserne omkring Roses er helt spektakulære, og vi kan bestemt anbefale at tage på ture ud i naturen. Der er flere forskellige virksomheder, som tilbyder både ture og udlejning af transportmidler, så du kan fordybe dig i naturen. Firmaet Burricleta Alt Emporda tilbyder kulturelle cykelture i Alto Ampuridán og naturoplevelser i naturparkerne Cap de Creus og Aiguamolls.
 
Cykelstierne ligger væk fra hovedvejene for at tilbyde en oplevelse af at være helt tæt på naturen uden støj og trafik. Har man lyst til at komme meget langt omkring, kan man vælge at leje en elektrisk cykel. Stop undervejs og nyd de fantastiske strande og udsigtspunkter, som passeres undervejs. Hold aktiv ferie en af dagene og oplev dette skønne område på nærmeste hold. 
 
Cykeltur
 
For at undgå at fare vild medfølger der en GPS, som vil vise os vejen. Men du kan også vælge at tage med på en guidet tur og få masser af interessant information og spændende tips om området fra en lokal. 

7. Sjove oplevelser med Crazy Roller

En sjov måde at udforske og nyde strandpromenaden i Roses på er at leje pedalbiler, som udbydes af selskabet Crazy Roller, der ligger på stranden i Santa Margarita.
 
Hos dette firma kan vi også leje cykler, rulleskøjter, scootere, elektriske motorcykler, elektriske biler med forældrekontrol. Her er alle former for transport, som du behøver for at opleve denne by på et løssluppent eventyr, der kan nydes af både voksne og børn.

8. Dykning på Costa Brava 

Fra havnen i Roses og fra stranden i Santa Margarita sejler forskellige færger ud til naturparkerne Cap de Creus og Medes-øerne, hvor der er et væld af små bugter og fantastiske strande med turkisblåt vand, hvidt sand, og hvor vi kan stoppe og svømme i havet. 
 
Børn dykker på stranden i Es Trenc
 
Der er forskellige ruter afhængigt af, hvilket rederiet, du vælger, men vi anbefaler at vælge en tur, som går tæt forbi den afsides bugt Rostella, hvis du ønsker at snorke i krystalklart vand. Hvis du ønsker at opdage de mest skjulte bugter, som kun er tilgængelige fra havsiden, kan vi anbefale at leje en kajak og selv ro derud i ro og mag. For at nyde dette paradis fuldt ud denne sommer anbefaler vi at leje en feriebolig på Costa Brava.
 
Der er også flere dykkercentre, såsom Sub Roser, som tilbyder dykning for både den uerfarne og specialiserede dyk for dem, der allerede har en vis erfaring. Selskabet har mere end 30 års erfaring og er meget professionelle, og der følger altid en ledsager med på alle deres dyk. 
 
Snorkling i Calella de Palafrugell
 
Som du kan se, tilbyder Roses mange muligheder for at vende tilbage fra en ferie fuld af oplevelser og anekdoter, og dagene på stranden kan nemt kombineres med interessante og sjove kulturelle besøg.
 
Alto Ampurdián er måske et af de smukkeste områder på Costa Brava og fra Roses er der mange skønne og forskelligartede udflugter, hvoraf mange er designet med særligt henblik på børn. Tag børnene med til Roses og få en oplevelse for livet.