Es Trenc, den Bedste Strand på Mallorca

Du behøver ikke at rejse til Antillerne for at nyde en strand med fint hvidt sand og krystalklart vand. Stranden La playa de Es Trenc er en af de bedste strande på Mallorca og opfylder alt der skal til for at kunne konkurrere med strandene i Caribien.

Pige som går på playa de Es Trenc

Stranden er beliggende på den sydvestlige del af Mallorca ved byen Campos med en stor parkeringsplads tæt på. Dette mallorcanske paradis er placeret væk fra hoteller og omgivet af fyrretræer. Et perfekt sted at leje en ferielejlighed på Mallorca.

Omgivelserne omkring Es Trencs strand mellem fyrreskove

Es Trenc stranden er opdelt i to: Ses Covetes er en nudiststrand og ligger lidt gemt væk. Den har en lille tilhørende parkeringsplads. Stranden er godt besøgt om sommeren. Ses Salines er en almindelig strand med flere parkeringspladser. Kvaliteten af vandet og sandet er helt i top på begge strande. 

En Ideel Strand For Familier

Børn på stranden  Es Trenc

Havets lave dybde og de skønne temperatur gør denne strand til favorit hos familier med børn. Her er praktiske og bekvemmelige toiletter, som dog koster 50 cent. Der er også en livlige chiringuito (strandbar), hvor der serveres et fint udbud af retter, som helt sikkert også vil falde i børns smag. 

Hvidt sand på playa de Es Trenc

Sådan kommer du til Es Trenc 

Es Trenc-stranden hører til Campos kommune, der ligger i den sydlige del af Mallorca. Når du kommer til Campos finder du afvisninger til både Es Trenc Ses Covetes og Es Trenc Ses Salines. Begge strande er et godt valg. 

Skilt mod Es Trenc strand

De sidste to kilometer hen til Es Trenc Ses Salines foregår på en grusvej, som i nogle sektioner indsnævres betydeligt, hvilket gør det vanskeligt for to køretøjer at passere i begge retninger.

Når du er forbi “Flor de Sal de Es Trenc”, finder du en stor parkeringsplads, hvor du kan parkere din bil indtil kl. 21 om natten for 2,50 € pr. dag. Fra parkeringspladsen er der kun 5 minutter til fods, inden du når ned til stranden. 

Kort over playa de Es Trenc