Det bedste natteliv på Tenerife

Alle ved, at Playa de las Américas er stedet at tage til på Tenerife, hvis du vil feste hele natten, men Tenerife har meget mere at tilbyde end blot dette område. Særligt briterne og irerne tiltrækkes af den festlige stemning på  Playa de las Américas, hvor både stederne og musikken der spilles minder meget om deres hjemlige klubber og barer, blot er vejret en kende bedre. 

Ikke overraskende er Playa de las Américas derfor ikke det naturlige samlingspunkt for den kanariske befolknings fester i nattelivet. I stedet tiltrækkes de af de mange andre typer af fester og festlige steder, som er overalt på øen. Tag en tur med os rundt på øen og oplev de mange forskellige fester, så du er klædt på til din festlige ferie på Tenerife. 

Ung, fri og single

Ferielejligheder på Tenerife nær Playa de las Américas og tæt på den berømte festgade C.C. Veronica ligger centralt for nogle af de bedste barer og klubber på Tenerife. Barerne er moderne, og livlige og der er ingen tvivl om, at området her kan byde på en sjov aften. Området tiltrækker generelt et publikum på under 30 år. Ikke langt fra Veronica's pulserende og meget oplyste barer ligger klubber som Tramps, som regelmæssigt tilbyder nogle af de bedste internationale DJ'er. 

Veronicas, Playa de las Americas, Tenerife

Årgang voksen

Igen er Playa de las Américas leveringsdygtig i velkendt musik til det lidt mere modne publikum. live-musikken. I området omkring “The Patch” og “Parque de la Paz” er der masser af livlige barer med levende musik, hvor Tina Turner, The Beatles, Billy Idol og Rod Stewart aldrig vil gå af mode. I samme område er der også dygtige musikere, som spiller lidt mere opdateret musik som Black Eyed Peas og Kings of Leon.

Et par af favoritterne er Shenanigans Bar, hvor en lokal duo blander musik med satire, Bulls Head hvor publikum har godt mulighed for at slå håret ud til god rock og Soul Suite, som spiller et udsnit af Motown-klassikere. Den nylige åbning af en Hard Rock Café i Playa de las Américas har været med til at styrket områdets udbud af barer og området ry som det bedste natteliv på Tenerife. 

Echo and the Bunnymen, La Laguna, Tenerife

Studenternes område

La Laguna nævnes sjældent i samme sætning som Tenerife og natteliv, men i denne by ligger øens universitet og størstedelen af ​​den kanariske befolkning bor i dette storbyområde. Med mange studerende er man næsten altid garanteret et stort udvalg af festlige og livlige barer, og La Laguna er ingen undtagelse.  Lige i centrum af Tenerifes tidligere hovedstad er der en trekant af gader, som er fyldt med barer, som ikke umiddelbart virker tillokkende på turister, da de virker meget lokale. Men ikke desto mindre er disse barer både sjove og meget imødekommende overfor alle gæster. Der er endda en bar med det meget passende navn Barbas, idet kunder med skæg er særligt velkomne her. Her er også mange steder med levende musik. 

Noria-distriktet, Santa Cruz, Tenerife

Fest tidligt

Udenfor Tenerifes sydlige feriesteder åbner barerne sent og festerne starter gerne først engang efter midnat. Men dette mønster passer ikke til alle besøgende, og så er der heldigvis andre muligheder. Vælg at bo i en feriebolig på Santa Cruz tæt på Noria-distrikt så har du de bedste muligheder for at nyde aftenerne på fortovscafeerne, der summer af liv fra byens borgere, som slapper af efter endt arbejdsdag. Efterhånden som aftenen skrider frem, flytter byens puls op på tagterrasser og til de smarte områder som Mojos y Mojitos og Los Reunidos, hvor lydniveauet skrues op og Santa Cruz´s jetset dukker op.

Brasiliansk band,Puerto de la Cruz, Tenerife

Sydamerikansk beat

Den sydamerikanske indflydelse på Tenerife er massiv, da mange familier har slægtninge på den anden side af Atlanterhavet. Nogle af indbyggerne er kendte som 'Indianos'. De er emigranter, som har tjent penge i Venezuela eller Cuba og så siden vendte tilbage til deres hjemland på De Kanariske Øer for at investere deres rigdomme. Som følge heraf er lydsporet til enhver fest domineret af et indbydende latino-beat. Det er derfor ikke underligt, at musikken mange steder er reggaeton og bevægelserne på dansegulvet er mere tilbøjelige til at være salsa og merengue end noget andet. For at få den bedste fest på din ferie til Tenerife bør du besøge Puerto de la Cruz, hvor latino-musikken spiller og hofterne svinges i et hektisk tempo. Den mest storslåede bar er Azucar, der ligger i en koloniale bygning med masser af stemning. Det er en mørk og sexet cubansk bar med en elektrisk atmosfære og masser af sensuel musik.

LGBT-fest, Puerto de la Cruz, Tenerife

Homoseksuelle barer og klubber

Der er nogle få homoseksuelle barer og klubber på Tenerife og nogle gader pyntet i de umiskendelige regnbuefarver. Avenida Familia Betencourt og Molina i Puerto de la Cruz er den nærmeste, du kommer på et LGBT-distrikt på Tenerife. En af de bedste barer her er Vampis, som er en af ​​de bedste klubber på Tenerife uanset din seksuelle preference.

Faro Chill Art, Costa Adeje, Tenerife

Sofistikeret 

Nogle gange er det bare skønt at slappe af på en pæn bar på det rigtige sted, uanset hvilken musik der spilles eller hvem, der ellers besøger baren. En tommelfingerregel er, at der er næsten altid en smart sofistikeret bar tæt på de mere larmende barer. Her kan du hygge dig med en drinki sofistikerede omgivelser uden at ørene falder totalt af. Kombiner din ferie på Tenerife med en villa ved stranden og besøg på nogle af de mest stilfulde barer, hvor Faro Chill Art i Costa Adeje er særlig nem at finde, da den ligger ved et stort neonfarvet fyrtårn. Det er en smuk bar / klub med en fantastisk udsigt ud over Tenerife sydkyst.