Sjov børneferie på Tenerife

Tenerife er lige så meget en legeplads for forældre som for deres børn. Der er masser af forlystelsesparker med sjove attraktioner for alle aldre. Det er ikke nogen tilfældighed, at De Kanariske Øer er mange børnefamiliers foretrukne feriedestination i Spanien.

Loro Parque - den magiske dyreverden

Tenerife - Loro Park

I det populære resort, Puerto de la Cruz, kan du og din familie udforske mange forskellige dyrearter på nært hold. Da Loro Parque åbnede i 1972 havde parken en samlede størrelse på 1,3 hektar land, og i dag er den vokset til 13,5 hektar. 

Det er klart, at parkens mange dyr kræver sin plads, her kan du opleve alligatorer, jaguarer og tigre, men Loro Parque er mest berømt for sine papegøjer. Faktisk kan parken prale af at have verdens mest varieret udvalg af papegøjearter, så det er ikke så sært at parken i dag er en af de mest populære attraktioner blandt besøgende på De Kanariske Øer.

 

Fæld et træ i skoven

Tenerife - Forestal Park 

Tag til en af Tenerifes mest velbaverede skovområder beliggende i Santa Cruz på den nordlige del af øen. Skoven ligger 10 minutters kørsel fra både La Orotava og Puerto de la Cruz. 

Skoven er en del af Parque Natural de Canarias, og parken tilbyder to forskelliger ruter: en rute for familier og en rute for sportsudøvere. Man for udleveret reb og andet udstyr, som kan være behændigt, når der skal forceres platforme og tibetanske broer skal krydses.

Vilde vandrutsjebaner i Siam Park

Tenerife - Siam Park 

Nyd en våd oplevelse i badelandet, Siam Park, beliggende på Costa Adeje. Her er alle de forlystelser og rutsjebaner, som en ægte vandhund kan begære. 

Parken er en hyldest til Thailand, så husk at tage et smut forbi det thailandske flydende marked. Restauranterne serverer det thailandske køkken sammen med de sædvanlige fastfood-menuer. 

Udover det ene adrenalinsus efter det andet, byder parken også på andre overraskelser som f.eks. verdens største drageskulptur og en kunstig bølge med en højde på tre meter.

Abekattestreger i Monkey Park

Tenerife - Monkey Park 

Hvis du planlægger et ophold på et af de sydlige resorts på Tenerife, anbefaler vi at tage børnene med i Monkey Park i Arona tæt på Los Cristianos. Her kan I blandt andet opleve sjove chimpanser og gorillaer. 

Selvom parken hovedsagligt er dedikeret til abearter, er der også et fredet område for store katte, eksotiske fugle og krybdyr. De fleste af dyrene befinder sig bag indhegninger, men der er et område, hvor I kan røre de mere fredelige dyr. Parken har åbent hver dag fra kl. 9:30-17:00.