Tenerifes største og sjoveste badeland hedder Siam Park

Den 46 hektar store Siam Park er åbnet af ejeren af Tenerifes anden familiefavorit, Loro Parque. Det er nemt at finde parken - du kører ad TF1-motorvejen og drejer af mod Costa Adeje. Når du ankommer til parken, kan du tage denne guide med som inspiration til, hvad der er at prøve af attraktioner.

Der er slanger i junglen

Tenerife - Siam Park - Jungle Snake

Hvad er det, der er langt og grønt og kryber sig gennem underskoven på Siam Park? Det er en af de fire jungleslanger, eller rutsjebaner, for de større og mere modige børn. Der er en højdebegrænsning på 1,25 meter. 

Kinnaree

Tenerife - Siam Park - Kinnaree

Halv kvinde - halv svane. Kinaree er den thailandske gudinde, der strejfer mellem Jorden og den mystiske skov, Himmapan. Kæmperutsjebanen af samme navn imiterer denne strejfen med dens samlede længde på 200 meter.

Vandby for de helt små

Tenerife - Siam Park  - The Lost City

For de mindre børn er der en babyzone, hvor rutsjebanerne ikke er så vilde. Så det er den perfekte legeplads til den yngste generation af vandhunde.

Mai Thai-floden

Tenerife - Siam Park - Mai Thai River

Velkommen til den længste og roligeste flod i verdenen. Her kan du og børnene dandere den i bløde gummiringe, mens I sejler forbi frodig vegetation og beroligende vandfald, inden jacuzzi-finalen bringer jer tilbage til virkeligheden.

Mekong-vandfaldene

Tenerife - Siam Park - Mekong Rapids

Der er plads til hele familien eller dine bedste venner på tømmerflåder, der styrter ned ad strømfyldte vandfald. Gem skrigene til denne hurtige rafting-oplevelse, som overraskende hurtigt styrer gennem vandfaldene for til sidst at lande i et stort bassin.  

Siam-stranden

Tenerife - Siam Park - Siam Beach 

Selvom Siam Park ikke ligger ud til  kysten, føles det næsten som at være på Costa Adeje. De hvide sandstrande på Siam Beach kan godt snyde selv de mest garvede strandløver og med en vandtemperatur på 24 grader, gør det heller ikke noget, at det ikke er en rigtig strand.

Dragen

Tenerife - Siam Park - The dragon

Har du, det der skal til for en tur i dragen? Dette er en anden hurtig tømmerflådetur, så hold godt fast, så du ikke falder ombord. 

Det flydende marked

Tenerife - Siam Park - Mercado Flotante

Du vil knibe dig selv i armen, når du bevæger dig rundt i det flydende marked. For det ligner virkelig et traditionelt thailandsk marked, og det føles som befandt du faktisk i det fjerne Østen. Her kan du shoppe autentiske souvenirs importeret fra Thailand præsenteret på fine bambusboder.

Vulkanen

Tenerife - Siam Park - Volcano

Hvordan føles det at være fanget i en lavastrøm? Prøv selv, dog uden at blive brændt levende, inden i Siam Parks voldsomme vulkan, som hvirvler din tømmerflåde rundt, så det er en sand mandomsprøvelse for de rundtossede.

Adrenalintårnet

Tenerife - Siam Park - Tower of Power

Hvis vulkanens voldsomme spins ikke var vilde nok, kan du få dig et adrenalin-kick i tårnet med et 28 meters fald direkte ned i et kæmpe akvarium. - Det helt rigtige sted at få kureret sin vandskræk.