5 Veganske restauranter i Barcelona

At rejse som veganer bliver lettere og lettere, især i den smukke travle storby Barcelona. Denne glitrende by byder på et pænt udvalg af restauranter og cafeer for veganske feriegæster. Heldigvis er de fleste af de veganske restauranter beliggende tæt på det travle hovedstrøg La Rambla de Catalunya, hvilket betyder, at de er bekvemt placeret, og du kan nemt indpasse et besøg eller to i løbet af din tur i byen.

Restaurant Enjoy Vegan

Når du søger efter veganske restauranter, kommer du til at besøge nogle af de mest charmerende kvarterer i Barcelona. Restauranterne er nogle af de mest unikke i byen, og mange af dem tilbyder lokalt dyrkede og økologiske ingredienser. Det påvirker ofte personalet, som er meget engageret i restauranternes produkter og filosofi. Menuerne ændres regelmæssigt, da de er afhængigt af de produkter, som er til rådighed i de enkelte årstider. 

Vi kan varmt anbefale, at du besøger en eller flere af disse restauranter under dit ophold i Barcelona, uanset om du er veganer eller ej. Hver restaurant på denne liste kan prale af sit eget individuelle tema og atmosfære, som virkelig er værd at opleve. 

Veggi Garden

Restaurant Veggi Garden, Barcelona

Restauranten Veggi Garden ligger i livlige Ravel kvarter ved siden af ​​skateboardernes mekka MACBA (Barcelona Museum of Contemporary Art). Restauranten tilbyder en 100% veganske menu med salater, bønner, chilis, tapas og veganske burgere. Priserne er beskedne og varierer mellem 5 € og 9 € for hovedretterne. Der er også en daglig frokostmenu, som omfatter forret, hovedret og dessert til 8,50 €.

Restauranten har siddepladser både inde og ude. Udendørs finder du en stor luftig terrasse og indenfor finder du et lokale sprængfyldt med eklektisk kunst og eksotiske vibes. Grundet restaurantens placering er der normalt fyldt med unge mennesker om aftenen.

Restaurant Veggi Garden, Barcelona

Hvorfor ikke tage en tur på Museu d'Art Contemporani de Barcelona (Barcelonas kunstmuseum - MACBA) og se skateboardere eller gå indenfor og se en af ​​de spændende skiftende udstillinger indenfor inden frokosten eller aftensmaden?.

Adresse: Carrer de Angeles, 3, 08001 (mellem MACBA og Biblioteca Catalunya)

Åbningstider: Mandag til lørdag  fra kl.11:30 til kl.23:00

Enjoy Vegan

Restaurant Enjoy Vegan

Nyd en simpel frokost på denne restaurant i El Born kvarteret. Restauranten Enjoy Vegan tilbyder klassiske retter såsom veganske supper, forskellige typer af spanske tortillaer og veganske lasagner. Priserne for en hovedret varierer mellem 5 € og 10 €, og menu del día (dagens menu) koster 11 €.

Denne restaurant har en særlig miljøvenlig og bæredygtig tankegang, og ejerne gør en stor indsats for at vælge både organiske og lokalt dyrkede produkter. Personalet her er utroligt venligt og strækker sig gerne langt for at imødekomme deres kunder. Desværre er her ikke mange borde, så det kan ind imellem tage et stykke tid at få et bord. 

Restaurant Enjoy Vegan

Hvis du ikke har tid til at vente på en plads, så tilbyder restauranten også take-away, som du kan bestille og nyde i den smukke Ciutadella Park, som ligger i nærheden af ​​Arc de Trimof. Du kan også bestille take-away fra deres hjemmeside, så du kan nyde færdiglavet, lækker vegansk mad i dit eget hjem.

Adresse: Plaza de Sant Augusti Vell 10, 08001

Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl. 10:00 til kl. 22:00 og fredag ​​til søndag fra kl. 11:00 til kl. 22:30

Catbar

Restaurant Catbar

Nyd en dejlig aften på denne unikke og autentiske bar med en vegansk burger i den ene hånd og en velsmagende catalansk ale i den anden. Catbar er en favorit blandt mange lokale, her er en simpel menu med veganske burgere med navne som Mexican Red, Black Cat og Crazy, alle prissat omkring 8 €.

Restaurant Catbar

Den livlige atmosfære i denne bar er perfekt for dem, der søger et sted at starte aftenen. Catbar er en af ​​de ældste veganske restauranter i byen og er et kendt sted med et meget godt ry

Tip: Sørg for at sige "hola" til barens ejer Roy, der gerne tager en snak med sine kunder om sin bar, som han har opkaldt efter hans datter.

Adresse: Carrer de la Boria, 17, 08003

Åbningstider: Mandag til onsdag fra kl. 18:30 til kl. 23:00 og torsdag til lørdag fra kl. 12:30 til kl. 23:00

Restaurante Biocenter

Indgangen til Restaurante Biocenter

I en rolig del af Raval kvarteret, finder du denne restaurant, som tilbyder alt fra morgenmad til aftensmad, som serveres i et charmerende lokale med en meget hyggelig, hjemlig atmosfære. Lokalet har masser af siddepladser uden at virke overfyldt. Ønsker du at sidde udenfor, har restauranten også nogle hyggelige pladser udendørs.

Restaurante Biocenter

Hvis du er ikke sulten, men har lyst til en sidde ned og nyde en god kop kaffe, så kan du roligt stoppe på Restaurante Biocenter. Her kan du kan vælge mellem en kop kaffe, flere forskellige typer af te og mange lækre veganske kager.

En hyggelig søndagsaktivitet er at medbringe en god bog og forkæl dig selv med en sen frokost på den lille udendørs terrasse.

Adresse: Pintor Fortuny, 25, 08001

 

Åbningstider: Mandag til lørdag fra kl. 9:00 til kl- 23:00 og søndag  fra kl. 13:00 til kl. 16:00

Restaurante Vegetalia

Restaurante Vegetalia

I midten af ​​et smukt lille torv i hjertet af Raval kvarteret finder du Restaurante Vegetalia. Restauranten tilbyder et bredt udvalg af både veganske og vegetariske retter, herunder veganske tapas, risotto, pizza og veganske burgere. Du kan også vælge fra en bred vifte af økologiske te og kaffe.

Restaurante Vegetalia

Du kan sidde både indenfor i den rolige restaurant eller ved et af bordene udendørs. Priserne varierer mellem 7 € og 11 €, og menu del dia (dagens menu), som består af tre retter, koster kun 10 €. En af fordelene ved Restaurante Vegetalia er fleksibiliteten, for hvis du ønsker at foretage nogle ændringer i din ønskede ret eller har lyst til noget særligt, så er personalet altid på mærkerne for at hjælpe dig. 

Adresse: C / Escudellers, 54, 08002 (Plaza D, Emil Vendrell)

Åbningstider: Mandag til lørdag fra kl. 11:00 til kl. 23:00

Tip: Glem ikke, at mange af de vegetariske restauranter, som du støder på i Barcelona, ​​ofte også tilbyder veganske retter! Vi anbefaler at spise tapas hen under eftermiddagen for at holde sulten for døren og så spise som spanierne gør - efter kl. 21:00. En anden ting som kan være vigtigt at huske på er, at borger og turister i Barcelona elsker at gå ud, så gør dig selv den tjeneste at bestille bord på den restaurant, som du ønsker at besøge!

God fornøjelse!

Kort