Paloma Park i Benalmádena - Det ideelle sted til en familiedag

I hjertet af Benalmádena gemmer man en af de største og mest hyggelige parker i Europa, som især tiltrækker familier. Parque de la Paloma i Benalmádena er en malerisk oase med intet mere end 200.000 kvadratmeter grønne områder, og så ligger den kun få skridt fra stranden.

TripAdvisor har medtaget Parque de la Paloma på sin liste over de 25 smukkeste parker i Europa, en lister, der også indeholder skønne steder som Parc Güell i Barcelona, El Retiro i Madrid og Hyde Park i London.

En skøn park som bestemt er et besøg værd. 

Parque de la Paloma

Parque de la Paloma, Benalmadena

Siden åbningen i 1995 er denne park blevet et af de foretrukne steder for mange lokale beboere i Malaga-provinsen. Det er ligeledes blevet meget meget populært at leje en feriebolig i Benalmádena tæt på denne park. I Paloma-parken møder du et væld af forskellige dyr herunder geder, kaniner, papegøjer, duer, hunde, kyllinger mv. Og så er parken et af de mest romantiske steder i Benalmádena.

De fem indgange giver dig adgang til mange grønne områder. Stierne er ideelle til lange vandreture, hvor nogle af dem passerer forbi den store sø, som er fuld af fugle som ænder og svaner foruden mange skildpadder.

De mange legepladser vil helt sikkert glæde de små. Der er også en mini-zoo, en kaktus park, cafeteria og restauranter. For dem, der rejser med børn og søger aktiviteter for hele familien i Benalmádena, er et besøg i denne park et must.

Parken er også et sandt paradis for alle, som holder af flora, fauna og udendørsaktiviteter. Med hensyn til floraen er der et stort antal løvfældende arter, der mister deres blade om vinteren og eviggrønne eukalyptus, palmer, cypresser og meget mere. Derudover er parken en park med europæiske kaktusser og sukkulenter. 

For voksne er parken et godt sted at slappe af. I løbet af året afholdes der koncerter, oplæsning af historier for børn og om sommeraftener er der ofte filmfremvisning for børn - især på fredage og lørdage. I samme område ligger den største Stupa i Europa, som du ligeledes kan besøge..

Kaktus Park

Kaktus, Parque de la Paloma, Benalmadena

Denne have har en af Europas største og bedste samlinger af af kaktus og sukkulenter. Derudover huser dette område et monument kaldet “Monumento a la Lectura y el lago" (Monumentet til læsning og søen).

Et paradis for børn

Parque de la Paloma, Benalmadena

Utvivlsomt er en af de største attraktioner i Parque de la Paloma dyrene, især fordi de gør dette sted til et paradis for de mindste.

Så bliv ikke overrasket hvis du hviler dig i skyggen af nogle af de store træer, og der så passerer en flok modige kyllinger eller kaniner forbi dig. 

 Parque de la Paloma, Benalmadena

Lige ved siden af et af de områder, der er reserveret til børn, finder du en lille gård med bjerggeder og en stor Emu.

Sport i Parque de la Paloma

Parque de la Paloma, Benalmadena La Paloma er et af de bedste steder at løbe på Costa del Sol, og du kan vælge at kombinere din løbetur med styrketræning på de mange forskellige maskiner, der er spredt rundt i området. De er relative nye og fungere godt. 

Har du lyst til at komme hurtigt rundt med hele familien, men løb ikke lige er dig, så kan der lejes firehjulede cykler til hele familien. Priserne er overkommelige, og der er ikke tid på men distance - nemlig tre omgange rundt om søen.

Cafeer, restauranter og picnics

Picnic i Parque de la Paloma

De store grønne område giver dig mulighed for at nyde en familiedag i det fri med en picnic i det grønne. Du kan medbringe bord, stole eller tæpper, hvis det passer dig. 

Hvis du ikke har lyst til at medbringe mad, har  parken 3 caféer, hvor du helt sikkert kan finde noget, som passer dig. Hvis du vil have morgenmad, anbefaler jeg den cafe, som ligger øverst ved siden af legepladsen. Servicen er hurtig og meget behagelig: kaffe, appelsinsaft og sandwich til kun € 3. 

Auditorium Bar, Parque de la Paloma

Hvis du har lyst til at nyde en kølig drink og se en fodboldkamp, ​​er baren foran Marina Selwo Auditorium stedet for dig. Atmosfæren er fantastisk, rolig og behagelig, et godt sted for en eftermiddag med rødvin og gin og tonic.

Hvordan kommer man til Parque de la Paloma?

At komme til parken er ikke svært, og der er normalt masser af parkeringspladser.

Med bil fra Malaga via A7 vej, afkørsel 222 Benalmádena - Arroyo de la Miel.

Offentlig transport:

RENFE: Stoppestedet Benalmádena - Arroyo de la Miel

Portillo busser: Linje 110 (Málaga - Benalmádena)

Portillo busser: Linje 120 (Torremolinos - Fuengirola)

Bybus: Linje L2 stopper ved Selwo Marina Delfinario eller Molinos de Viento

Bybus: Linje L1: Parque de la Paloma

Åbningstider:

Åbningstiderne for Parque de la Paloma vil afhænge af sæsonen.

Sommer: kl. 9:00 til kl. 23:00

Vinter: kl. 9:00 til kl. 22:00

Relaterede artikler:

Et besøg i sommerfugleparken i Benalmádena