De ti bedste familieaktiviteter i Benalmádena

Benalmádena er en af ​​de mest eftertragtede familiedestinationer på Costa del Sol. Her er masser af ting at lave til at holde de yngste familiemedlemmer underholdt. Vi har samlet vores favoritter til ferien i denne guide. Læs med og få inspiration til din næste ferie i Benalmadena. 

Sommerfuglepark, Benalmádena

Sommerfuglepark, Benalmadena

Et sikkert hit med børnene. Mariposario de Benalmádena, sommerfugleparken er den største i Europa og er et fantastisk udflugtsmål for hele familien. Det thailandsk inspirerede templet er hjemsted for mere end 1.500 eksotiske sommerfugle, der flyver frit mellem vandfald, blomster og tropiske blade. Børn elsker det. De får en blanket, hvor de kan krydse sommerfuglearterne af, efterhånden som de finder dem. Noget der kan holde dem underholdt i lang tid !!

Der er en særlig sommerfugle-børnehave, hvor besøgende kan se de forskellige biologiske stadier og transformationer, som sommerfuglene går igennem. Næsten hver dag bliver et kuld født; børn kan se, når sommerfuglene bryder ud af deres kokoner og spreder deres farverige vinger for første gang.

For mere information om at besøge sommerfugleparken i Benalmádena.

Sea Life Benalmádena

Sea Life Aquarium Benalmadena

Et af de bedste akvarier i Andalusien er Sea Life i Puerto Marina.

Et besøg på Sea Life Aquarium er en uforglemmelig oplevelse for hele familien: Dette akvarium både forbløffer og underholder børn og voksne. Du vil se mange forskellige havdyr og blive forundret over, hvor meget denne beskedne udseende bygning rummer. Farverige fisk, små søheste, sjove moray ål og havskildpadder. Selv hajer findes her.

Børn vil genkende den orange-hvide Nauti med sin blå-gule følgesvend, begge kendt fra filmen Find Nemo.

For mere information om at besøge Sea Life Aquarium i Benalmádena.

Delfinarium - Selwo Marina

Selwo Marina Benalmadena

Selwo Marina er en lille 1.67 hektar marinepark og den eneste park af sin art i Andalusien.

Selwo Marina er opdelt i fem sektioner 'Los Trópicos', 'Antillas', 'Las Hondonada', 'Amazonia' og 'Isla de Hielo.' 'Antillas' er den mest populære, og det er her, delfinerne og søløverne holder til. De tre delfiner er Selwos mest populære dyr. Lej en feriebolig i Benalmadena Costa og vær tæt på disse spændende og sjove marineparker.

For mere information se Selwo Marina's hjemmeside

Paloma Park - Parque de la Paloma

Paloma Park, Benalmadena

Paloma park er ikke en helt almindelig park. Gennem årene er den blevet til en improviseret dyrepark, og den er i dag hjemsted for både kaniner, påfugle, geder, æsler og forskellige andre dyr. Nogle af dem vandrer rundt frit, hvilket altid er meget populært hos yngre familiemedlemmer.

Parken er stor og dækker omkring 200.000 m2. Denne grønne oase er menneskeskabt og blev åbnet i midten af ​​1990'erne. Det kan være meget svært at forstå, at du her er mindre end 300 meter fra kysten. Du kan vælge at bo i Benalmadena omkring denne skønne park og dermed være tæt på de mange spændende aktiviteter, som byen byder på.

Benalmádena Svævebane - Teleferico Benalmádena

Svævebane, Benalmadena

Svævebanen, eller teleferico, blev åbnet i 2003, og den er hurtigt blevet en af ​​de vigtigste turistattraktioner på Costa del Sol. Den 15 minutters lange tur med svævebanen tager de besøgende op til et af de højeste punkter på kysten, Mount Calamorro på 800m. Udsigten er betagende. På klare dage er Sierra Nevada helt synlig, ligesom Riff-bjergene i Marokko også kan ses. Det er en god og spændende tur for hele familien.

På toppen af ​​Calamorro ligger et fuglereservat, hvor over tres forskellige fuglearter, såsom kongelige ørne, gribbe, græsfalk og ugler holder til. Det er kendt som Jardin de Las Aguilas (Ørnenes have). Der afholdes regelmæssigt fugleshows heroppe. 

For mere information om Benalmadenas svævebane

Tivoli World Benalmádena

Tivoli park Benalmadena

Ingen familieferie er helt perfekt uden et besøg i en forlystelsespark. Og Tivoli World i Benalmádena er den største i området. Den ligger i Arroyo de la Miel, og hovedattraktionen er et 4.000 pladser stort open-air-auditorium, hvor kunstner i verdensklasse lejlighedsvis spiller.

Parken bruger sin egen valuta, 'Tivolino', eller du kan drage fordel af 'Supertivolino', et armbånd, der giver dig ubegrænset adgang til 35 forlystelser. Der gives rabater ved køb af billetter online

For mere information, besøg Tivolis officielle hjemmeside

Colomares Slottet

Colomares slottet, Benalmadena

Colomares Castle er ikke rigtig et slot, det er et monument dedikeret til Christopher Columbus` liv og eventyr. Det dækker et areal på 1.500 meter og er verdens største monument dedikeret til denne søfarer.

Slottet blev bygget mellem 1987 og 1994 af dr. Esteban Martín Martín, en læge fra USA. Dr Esteban var overrasket over manglen på hyldest af og information om Columbus, og han skabte derfor dette slot for at både hylde og informere om Columbus. 

For mere information om at besøge Colomares Slot i Benalmádena

Benalmádenas havn - Puerto Marina 

Yacht i Puerto Marina, Benalmádena

Den største juvel i Benalmádenas krone er uden tvivl Puerto Marina.

Der er mange grunde til, at denne havn har vundet prisen "Bedste havn i verden" ved to lejligheder (indtil nu!). Arkitekturen er spektakulær og meget vanskelig at placere med en blanding af arabiske, andalusiske og sågar indiske elementer. Boligblokkene er adskilt af maleriske broer og omgivet af butikker og restauranter.

Bådture, vandsport, delfinture, du finder det hele i Benalmádena Marina.

Lej en båd i Puerto Marina

Både i Puerto Marina, Benalmadena

Hvis du elsker havet, er Benalmádenas havn hjemsted for nogle gode virksomheder, som udlejere både til private. Det er ikke billigt, men det er en stor oplevelse, som giver dig et helt nyt perspektiv på kysten.

Du kan leje noget for enhver smag. Der er en bred vifte af bådtyper til rådighed til udlejning fra fiskerfartøjer til luksusbåde og speedbåde.

Besøg den buddhistiske Stupa 

Stupa i Benalmadena

Ingen liste ville være fuldstændig uden at nævne Benalmádenas mest berømte vartegn, stupaen. Højt hævet over byen står dette prægtige buddhistiske tempel indviet i 2003 og var den buddhistiske mester Rinpoche sidste projekt. Stupaen anses af mange for at være kronjuvelen i hans livs arbejde. 

Med sine 33 meter er den også den største stupa i den vestlige verden. Der er et lille museum indeni. Lej en feriebolig i Benalmádena og nyd dette prægtige bygningsværk og en af de smukkeste udsigter på hele Costa del Sol.

Spændende ting at lave i Benalmádena