18 spændende aktiviteter for hele familien på Costa Blanca

1. Algar vandfaldet, Alicante

Algar vandfaldet, Alicante

Oplev de imponerende  Algar vandfald i den smukke naturpark Les Fonts de l'Algar Nature Reserve. Her kan du tage en dukkert i de naturlige pools, beundre vandfald og nyde de fredelige omgivelser. En perfekt dag for hele familien!

2. Terra Mítica forlystelsespark, Benidorm

Terra Mítica forlystelsespark, Benidorm

Terra Mítica er en  forlystelsespark i Benidorm, som er inddelt i fem temaområder. Den omfattende vifte af forlystelser og attraktioner gør den velegnet til alle aldre.

3. Terra Natura Zoo, Benidorm

Terra Natura Zoo, Benidorm

Terra Natura er en tema-zoo i Benidorm. Parken er opbygget efter det specielle "zoo-immersion” koncept, hvor der lægges vægt på, at gæsterne føler det som om de går i dyrenes naturlige miljø. Bygninger og hegn er så vidt muligt gemt væk, og der er ofte tilsat lyde til oplevelsen. Der findes i dag 11 zoo, som er opbygget efter dette koncept, hvor to ligger i Spanien, denne og Bioparc Fuengirola in Fuengirola på Costa del Sol er den anden. 

4. Aqua Natura vandland, Benidorm

Aqua Natura vandland, Benidorm

Dette 40.000 m² store vandland er designet til alle, der ønsker at have en fantastisk dag med sjov i vandet. Parken omfatter et bølgebassin, vandrutsjebaner, børnebassin og et strandområde, hvor forældre kan slappe af i fred, mens børnene leger i vandet.

5. Rio Safaripark, Elche, Alicante

Rio Safaripark, Elche, Alicante

Rio Safaripark er et fantastisk sted for en udflugt. Parken er omgivet af en skov af palmetræer og er hjemsted for hundredvis af dyr fra hele verden. Der afholdes daglige shows, og det er muligt at møde nogle af dyrene tæt på. 

6. Aqualandia vandland, Benidorm

Aqualandia vandland

Med ikke mindre end 15 vandattraktioner og Europas højeste vandrutschebane, byder  Aqualandia velkommen til en sjov dag for hele familien.

7. Svøm med delfiner, Mundomar, Benidorm

Svøm med delfiner, Mundomar, Benidorm

Hos Mundomar kan du se en masse forskellige arter af pattedyr, fugle og krybdyr. Der er en række daglige shows, og du har mulighed for at svømme med søløver eller nyde et møde med delfiner. En dag hos Mundomar er en begivenhedsrig og spændende dag for både børn og voksne.

8. Legetøjsmuseum, Denia

Pandaer udenfor legetøjsmuseum i Denia

Soldater i træ, legetøjsbiler, gyngeheste og dukkehuse med miniaturemøbler tager dig med en tur tilbage i tiden. Nyd en spændende dag med dine børn på legetøjsmuseum i Denia, Alicante.

9. Bådtur til Tabarca Island

Piratøen Tabarca

Hver dag afgår der fra Torrevieja Marina en katamaran til Tabarca Island, som engang var et tilflugtssted for pirater. Nyd en forfriskende sejltur på vandet efterfulgt af muligheden for at udforske denne lidt anderledes ø.

10. En dag på stranden på Costa Blanca

Levante strand Benidorm

På din ferie til Costa Blanca bør der mindst være en dag på stranden! Besøg en af ​​de mange smukke strande på denne smukke kyst. En af de mest populære strande er Levante-stranden i Benidorm, som er fantastisk til sejlads, jetski og paragliding. Den er også tildelt det Blå Flag, så den er både sikker og særdeles familievenlig.

11. Tog til Denia

Tog fra Torrevieja til Denia

Nyd en dejlig tur med det langsomme tog fra Torrevieja til Denia. turen tager dig både langs kysten og ind i landet. Undervejs vil du passere flere byer herunder Benidorm, Altea og Calpe. Det er en interessant tur, og for familier, der ønsker at tage på sightseeing i løbet af deres ferie, er turen en belejlig mulighed for blot at lade det ene sceneri efter det andet passerer forbi, mens man slapper af. I Denia kan turen eventuelt kombineres med et besøg på Legetøjsmuseet.

12. Sportcentrum, Torrevieja

Sportscentrum i Torrevieja

Torrevieja sportscenter har noget for elskere af alle sportsgrene,  og det tiltrækker professionelle hold fra hele Europa. Fodbold, atletik, gymnastik, svømning i både indendørs og udendørs swimmingpools, squash, håndbold, tennis, basketball, rugby, fitness, intet er for småt eller stort for dette sportscenter.

13. Besøg u-båden Delfin S61 i Torrevieja

U-båden Delfin S61 i Torrevieja

Delfin S61 var den første u-båd i den spanske flåde. Den er nu omdannet til et flydende museum og ligger i havnen i Torrevieja. Under et besøg i u-båden vil du have mulighed for at opleve på nærmeste hold, hvordan besætningen boede og levede, da u-båden stadig var i drift. 

14. Escape Room, Alicante

Escape room

Denne populære teambuilding aktivitet bør du ikke gå glip af. Hos Xcapate i Alicante får du 60 minutter til at løse forskellige gåder og befri dig selv fra rummet. En sjov og spændende måde at teste, hvor godt familien arbejder sammen.

15. Besøg klippen Peñon de Ifach, Calpe

Peñon de iFach, Calpe

Peñon de Ifach en naturpark beliggende i Calpe i regionen Valencia. Bestigning af Peñon de Ifach giver dig chancen for at komme tæt på de vilde dyr. Det højeste punkt, du kan komme op til, er 332 meter højt, og herfra har du en fabelagtig udsigt over Costa Blanca. Denne aktivitet er egnet til alle aldre.

16. Chokoladefabrikken Valor, Villajoyosa, Alicante

Chokoladefabrikken Valor

En af de bedste producenter af chokolade i Spanien ligger i provinsen Alicante, og for alle chokoladeelskere må et besøg på fabrikken og museet være et must. Under et besøg på chokolademuseet kan du lære alt om historien bag denne lækre chokolade, få en rundvisning i chokoladefabrikken og stoppe i butikken for at få en smagsprøve.

17. Ridning på Costa Blanca

Ridning på Costa Blanca

Oplev Costa Blanca fra hesteryg. Det er en vidunderlig oplevelse for både erfarne ryttere for for nybegyndere. I hele Spanien er der mange muligheder for at komme ud i naturen på hesteryg. Der tilbydes ture på alle niveauer og afhængigt af området er der mulighed for at ride langs en strand, i et kuperet landskab eller om natten.

18. Oplev et af de mange forskellige krydstogter

Tabarca Island Alicante

En af de skønneste måder at opleve kysten langs Costa Blanca på er uden tvivl med båd. En bådtur er en mindeværdig oplevelse, hvor du kan svømme i Middelhavets dybe blå vand, udforske adskillige bugter eller bare nyde den smukke udsigt over de rå klipper og gyldne sandstrande.

Skal du på ferie til Costa Blanca? Her er vores udvalg af de bedste ferieboliger, så du kan få en uforglemmelig oplevelse!