De smukkeste strande på Costa Blanca

Costa Blanca, på dansk “den hvide kyst”, strækker sig 200 kilometer langs Middelhavet. Her er 200 kilometer med sandstrande, som alle ligger i Alicante-provinsen, der nyder et mildt middelhavsklima og mange solrige dage. Vi har her samlet de bedste strande på Costa Blanca, så du ved, hvor du skal lægge dit håndklæde på din ferie ved havet.

Playa de Levante - Benidorm

Playa Levante, Benidorm - Costa Blanca (Spanien)

Playa de Levante er den mest populære strand i Benidorm. Den besøges af både turister og lokale når som helst på dagen eller natten. En dejlig strandpromenade strækker sig langs denne smukke strand, hvor det blå flag stolt vejrer. Der er livreddere ved denne stand hele året.

Playa de San Juan - Alicante

Playa San Juan, Alicante - Costa Blanca (Spanien)

Beliggende omkring seks kilometer nord-øst for Alicante strækker Playa San Juan's lange strand sig hele 5 kilometer. Du vil ikke have noget problem at finde et roligt sted at nyde et par timers solbadning på denne velholdte strand. For at køle af kan du tage en svømmetur i det varme, krystalklare hav.

Cala de Ambolo - Javea

Playa de Ambolo, Javea - Costa Blanca (Spanien)

Ønsker du at solbade i dit fødselsdagstøj, så besøg denne lille nudiststrand, der passer smukt ind i de pragtfulde uspolerede omgivelser. Her er vandet så klart, at du kan spejle dig i det. Vandet er perfekt til snorkling. Den 300 meter lang strand består af ​​groft sand og klipper.

Playa de la Fossa - Calpe

Playa de la Fossa, Calpe - Costa Blanca (Spanien)

Den imponerende og karakteristiske Peñon de Ifac, som er en enorm kalkstensklippe, der stikker lige op af havet, dominerer udsigten fra denne smukke og populære strand i Calpe. Feriestedet er et berømt turistmål og tilbyder alle former for faciliteter til en dejlig badeferie. Hvis du foretrækker en aktiv ferie, vil du føle dig forkælet på denne strand: For her finder du både udlejning af udstyr til sejle, dykkercentre og bådture til fiskeentusiaster. 

Playa de la Albufereta - Alicante

Playa Albufereta, Alicante - Costa Blanca (Spanien)

Albufereta-stranden, som er 500 meter lang og 20 meter bred, er let tilgængelig med sporvogn fra din ferielejlighed i Alicante tæt ved havet. Alternativt er der en effektiv busforbindelse, og du kan også vælge at køre dertil selv via Avenida Avinguda de la Vila Joiosa. Sandet er fint og gyldent, og de mange palmer giver skøn og tiltrængt skygge i de varmeste timer.

Cala Finestrat - Benidorm

Playa Finestrat, Benidorm - Costa Blanca (Spanien)

Denne semi-urban strand hører til Benidorm, men den ligger 3 km fra den travlhed, der kendetegner centrummet af denne legendariske badeby. Selvom stranden er omgivet af bygninger, er Cala Finestrat en oase af ro og ideel til familier med børn. Derudover tilbyder standen mange faciliteter. Ved at leje en feriebolig på Costa Blanca er du sikker på at få en dejlig mindeværdig familieferie.

Playa del Postiguet - Alicante

Playa del Postiguet, Alicante - Costa Blanca (Spanien)

I centrum af Alicante ved foden af ​​det berømte slot Castillo de Santa Barbara ligger denne fine strand, hvor det blå flag vejrer. El Postiguet er byens vigtigste strand, og den er kendetegnet ved roligt vand, gyldent sand, palmer, der tilbyder en behagelig skygge og en flot strandpromenade, som er ideel til en spadseretur.

Playa del Portet - Moraira

Playa del Portet, Moraira - Costa Blanca (Spanien)

Denne smukke skalformede strand er beliggende i Moraira. Den er en af ​​de mest foretrukne strande af familier på ferie i denne smukke badeby. Beliggende mellem havnen og Torre de Vigilancia del Cap d'Or er den et perfekt sted at nyde havet og solen i ro. Efter din dag på stranden kan det anbefales at tage en kølig drink i en af ​​barerne ovenfor.

Playa del Albir - Benidorm

Playa del Albir, Altea - Costa Blanca (Spanien)

Denne strand er helt bestemt en af ​​de smukkeste strande på Costa Blanca. Selvom dens belægningsprocent kan være høj om sommeren, er Playa del Albir generelt mere rolig end andre strande nær Benidorm. Det er skønt at bade i det rolige og klare hav, selvom bølger undertiden kan forstyrre de badende.

Playa del Moraig - Javea

Playa del Moraig, Benitachell - Costa Blanca (Spanien)

Fortsæt syd for Javeas største strand, El Arenal, for at finde denne charmerende bugt på Benitachells kyst. Playa del Moraig er karakteriseret ved at være ganske uberørt og meget smuk, og den er en af ​​de bedste strande på Costa Blanca til snorkling og dykning.

Playa el Paraiso - Villajoyosa

Navnet på denne strand taler for sig selv! El Paraiso, eller "Paradis" på dansk, er en strand på en kilometer med fint og gyldent sand, hvor du fuldt ud kan nyde en dag i solen med al tænkelig komfort takket være de faciliteter, der er til rådighed. Denne strand er meget populær blandt familier på ferie i Villajoyosa, en lille badeby beliggende 32 kilometer fra Alicante. Det blå flag vejrer også her.

Playa la Granadella - Javea

Cala Granadella, Jávea - Costa Blanca (Spanien)

Den pragtfulde strand Granadella er en smuk strand i Javea, som er endnu en badeby, der er meget populær blandt feriegæster, som søger efter sol, hav og god stemning. Granadella består af småsten og er omgivet af et bjerg og en fyrreskov, der giver den en naturlig beskyttelse. Vandet, krystalklart og azurblåt, er meget roligt, hvilket gør lykke hos dem, som ønsker at dykke med maske og snorkel.

Playa Les Rotes - Dénia

Playa Les Rotes, Dénia - Costa Blanca (Spanien)

Stranden i Les Rotes ved den berømte badeby Dénia er en lang strand med groft sand, småsten og klipper. Hvis du er fan af nudisme, så kan du her finde et område, som er reserveret til naturister. Stranden er også meget besøgt af dykkere, som tiltrækkes af det krystalklare vand. 

Playa El Carabasí - Santa Pola

Playa  El Carabasí, Santa Pola - Costa Blanca (Spanien)

Playa el Carabassí er beliggende i Santa Pola, en stille lille badeby syd for Alicante. Det er en smuk strand med gyldent sand med klart og roligt vand, som især er ideelt til usikre og yngere svømmere, hvorfor mange familier med børn besøger denne strand. Der er også en sektion forbeholdt nudister, hvor dette område er beskyttet mod nysgerrige øjne bag en naturlig barriere af klitter. For at komme til El Carabassí skal man tage trætrapperne, der fører ned til stranden fra parkeringspladsen.

Kort over de smukkeste strande op Costa Blanca